+1 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (336 puan) tarafından
Çok ama çok fazla unutkanlık başladı mesela geçen arıtma için para almaya geldiler adam dışarıda beni bekliyor evin içinde para arıyorum koyduğum yeri unuttum oğlum oynamasın parayı kaybetmesin diye bulamayacağı yere koydum sonra buldum adama verdim sonra cüzdanımı kaybettim evin içinde heryere baktım bulamadım anlamiyorum neden bu kadar unutkan olmaya başladım başına gelen varmi 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,390 puan) tarafından
Oda bişey mi bende anahtarı sürekli dış kapıda unutuyorum eşim kızıyor artık bu kaçıncı diye :( iki çocukla kafam kalmıyor ne yapim 
(336 puan) tarafından
Tabi canım oda var Varya allahtan daha kimse acmadi kapıyı korkuyorum o yüzden esim sürekli benim arkamdan kontrol eder
(2,390 puan) tarafından
Aynen öyle canım Allahtan bişey olmadı
(336 puan) tarafından
Şükür canım
-Reklam-
+1 oy
(580 puan) tarafından
Herşeye alarm kurarım o derece sürekli b12 m düşük çıkar 
(336 puan) tarafından
B12den mi kaynaklı acaba unutkanlık
(580 puan) tarafından
Çok etkiliyo bi baktır istersen ben hep iğne oldum yine gitmem lazım
(336 puan) tarafından
Gideceğim gideceğim guatr baktırmam lazım onada
+1 oy
(555 puan) tarafından
B12 eksikliği olabilir canm bır baktır
+1 oy
(1,333 puan) tarafından
Bu unutkanlık b 12 eksikliğinden bir ara aşırı unutkandım bir kıyafeti yıkayıp serdiğimi unutup tüm evde aramışlığım var serdiğim yere en son bakmıştım hatta daha kötüsü bir ara telefonumun şifresini unuttum günlerce neydi diye düşündüm gece rüyama girdi şifre öyle hatırladım düşün yani ilaç kullandım uzun süre şimdi arada bişeyleri unutuyorum ama daha daha iyiyim 
(336 puan) tarafından
Mutlaka doktora gideceğim çok fazla unutur oldum  çünkü geçen oğlumu halasiyla gönderdim evin içinde çocuk arıyorum ama nasıl korktum sana anlatamam binbir türlü şey düşündüm nereye gitti bu ne oldu diye
(1,333 puan) tarafından
Ah ah inanırım bende yeğenimin evde olduğunu unutmuştum bulaşık yıkarken uyanmış gelmişti arkamı dönünce Allahıma kavuşuyordum korkudan
(336 puan) tarafından
İştee niye böyle oluyor şimdi anlamadm
(1,333 puan) tarafından
B12 Eksikliği Malesef
+1 oy
(417 puan) tarafından
Bendede var vitamin içeceğim mesela içtim mi içmedim mi oluyorum atlıyorum yada 2 tanemi içtim diyorum korkuyorum telefon elimde telefon arıyorum böyle devam ediyor kafan çok doluysa ondan kaynaklanıyor olabilir 
(336 puan) tarafından
Evet kafamin ici çok dolu pek boş olduğunu hiç gormedim
(417 puan) tarafından
Hem ondan hemde vitamin eksikliğinden olabilir bir kan testi ver birde kafanı boşaltmaya çalış birazcık

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 94 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 75 göst.

408,336 soru

12,267,624 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...