0 oy
26 göst.
önce Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından
2 gün önce dogum yaptım kollarım ve omuzlarım çok agrıyor yukarı bile kaldıramıyorum neden olabilir ne yapmalıyım 

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,982 puan) tarafından
Bol bol masaj yaptır sıcak tut canım emzirmekten hamlık olabilir 
önce (169 puan) tarafından
Denicem yarın duş alıcam inşallah biraz rahatlatır
-Reklam-
0 oy
önce (168 puan) tarafından
Kas gevşetici krem sürebilirsin rahatlatır naprosyn bide thermove var bu kremlerin ikisini de kullandım çok iyi ama bilgin olsun thermove etkisi yanma ile oluyo ilk sürünce yanıyor kızarıyor sürdüğün yer 5 10 dakikaya da ne yanma ne ağrı sızı kalıyor geçiyor iyi geliyor naprosyn de hamilelikte kulanmıştım onda bir etki yok 3 kez kullanıyorsun deneyebilirsin göğüste süt biriktiği boşalmadıgı için oluyor genelde lahana koy göğsüne bide belki rahatlatır bide emzirirken emzirme yastığı varsa onda emzirmeye çalış ağırlık verme koluna sırtını yaslayarak rahat şekilde emzir uyurken de tek tarafa koluna omzuna ağırlık verme bir dene bakalım olmadı birisi varsa yanında durcak bebeğin sıcak suya duşa gir belki rahatlarsın 
Şey dogum normal dogumdu çok zorladım masanın kenarından tutup fazla şey yaptım ondan olabilir mi acaba çünkü hastanede sütün çok az mama takviyesi yap bebege dediler
önce (168 puan) tarafından
Ya anladım evet zedelenmiş olabilir o zaman dediğim gibi kas gevşetici krem var ya onlardan birisini al dediğim rahatlatır
Teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 315 göst.
20 Aralık 2023 Aile kategorisinde Achelia (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
0 oy
5 cevap 229 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu
0 oy