+1 oy
213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,226 puan) tarafından
Kızım hastalandı gündüz full hastahanedeydik

Dr kızıma Klamer şurup yazdı ancak akşam ilk dozu verdiğimde direk  kustu aynı dakika aci vs dedi bende surubun tadına baktım pek hoş değil.Verirken nasıl ilerlemeliyim mesela mandalina suyuna karıştırsam vs sorun olur mu ,sizler nasıl kullandınız.

5 Cevaplar

+1 oy
(1,011 puan) tarafından
Şurup değil o antibiyotik ben suyla verdim malesef tadı çok kötü 
(1,011 puan) tarafından
Kullandıktan sonra ateşlendi 3 gün gözlemle canım bazı çocuklara gelmiyomus googlede şikayetlere bakmıştım ben rica ederim ♥️
(824 puan) tarafından

Aycan Hanım mesaj atmışsınız ama mesajınızı görüntüleyemiyorum. Özel mesajlariniz kapalı görünüyor. O sebeple okuyamadim

(4,226 puan) tarafından

Broncho munal ilaç için yazmıştım canım kullandınız mı memnun musunuz senin sorunu gördüm yazmak istedim. Kızıma basladim 3  günü bugün.

(824 puan) tarafından

Bız bir kutu bitirdik bu sene. Yani henüz anlamadım faydası olup olmadığını ama bitireli bir ay oldu daha grip olmadı gerçi kreşe de gitmedi bu sürede o yüzden tam bir şey söyleyemiyorum. 10 gün arayla kullandık biz. Size ne için verdi doktorunuz ne şikayeti üzerine yazdirdi

(4,226 puan) tarafından

Kızım ust üste çok hastalandı 

Bronsiyolit, El ayak ,3'lu virus ,1 hafta arayla ard arda influenza hatta şuan yine yatis yapıldı influenza ciğerlerine inmiş virutik zatureeye çevirmiş Aralık ayının başından bari 3-4 gün arayla piyasada ne kadar virus hastalık varsa hepsini aldik.

Takipli doktorumuz vermişti daha 4 gün olmadan sindi yine yatis yapıldı.Bagisiklik testleri vs yapıldı hastahanede sorun çıkmadı ama hastalıkları 3-4 gün boslukla geçirdiği için vücudu toparlayamıyor şuan.Krese iki ay araverdik şubat ve mart ayında gitmeyecek ama bu 2 ayi karantina gibi getireceğiz temas ve iletişim olmadan Dr  çok hastalık aldınız fazla ilaç kullandınız daha fazla ilaç kullanmamak için temas iletisimi kesiyoruz sizde anne baba olarak kendinizde koruyorsunuz dedi.

Bu ilaç ise yarıyor mu merak ettim bu süreçte bende.

-Reklam-
+1 oy
(5,641 puan) tarafından
En nefret ettiğim antibiyotiktir ama akciğer enfeksiyonunu en iyi şekilde tedavi ediyor. Sevdiği meyve suyu ile verebilirsiniz. 
(5,641 puan) tarafından
Oh çok şükür canım. İnan o şurubun tadına yanlışlıkla baktım dedim bunu çocuklar nasıl içiyor deyip şekerli su ile hazırladım :)
(4,226 puan) tarafından
Kızım karnım ağrıyor diyor suruptan mi oluyor bilginiz var mi acaba
(5,641 puan) tarafından
İshal mi?
(4,226 puan) tarafından
Yok ishal değil Grafide midesinde gaz da cikmisti epey çıkarıyor aslında ama.
Olmadı biraz sıcak su torbası falan koyayım hatta kabiz olacak sanırım entrogermina kids alsam mi
(5,641 puan) tarafından
Antibiyotik ishal yapar.  Mide bulantısı olabilir enfeksiyondan kaynaklı karın ağrısı da olabilir. Alabilirsiniz tabii
+1 oy
(4,326 puan) tarafından
Oğlum ne yaptıysam icmedi veremedim maalesef 
(4,226 puan) tarafından
Vermem lazım çünkü ilaci kullandiramazsam kesin yatis yapar doktoru, bugün bile yatis teklif etti .
+1 oy
(3,355 puan) tarafından
Benim oğluma alerji yaptı üstelik doktora söyledim değiştirdi başka bir tane yazdı oda aynı şekilde alerji yaptı vermedim bende 
(4,226 puan) tarafından
Talihsizlik , Peki hastalığı için ne kullandınız nasil atlattiniz
+1 oy
(649 puan) tarafından
Kitabımın adını sormuşsunuz Aycan hanım çok teşekkür ederim mesajınız için :)ismi Merhamet Ülkesi burdan yazabildim mesajları kapatmışsınız :)
(649 puan) tarafından
Çok sağol Allah razı olsun canım benim düşünmen bile beni iyi hissettirdi :) Umarım alabilirsiniz beğenirsiniz ayrıca Instagram sayfamda var takipleşebiliriz şiirlerimi de paylaşıyorum orada :) kullanıyormusun bilmiyorum ama :)
(4,226 puan) tarafından
Kullanıyorum ama inan aile dışı pek kimseyi eklemiyorum yanlış anlaşılsın asla istemem ama senin hesabına baktim kitabın videosu vardı başa tutturmuştun zaten ön izlemede varımdır :)
(649 puan) tarafından
Tamam canım bende bir kaç gün önce ye kadar öyle idim ama bütün resimleri kaldırdım sosyal medyadan şuan bu şekilde kullanmaya karar verdim ortalık kötü malum bir şekilde de sayfamı buyutmem lazım işletme profiline çevirdim bakalım ilerleyen dönemde neler olacak Fransızca öğreniyorum olan profilmi canim
(4,226 puan) tarafından
Hayir benim normal isimli soyadli kişisel profil.
Tabiki sen olması gerekeni yapıyorsun sonuçta  artık bu senin işin ve digital ortam ulaşılabilir olmak önemli.
(649 puan) tarafından
Canım göremedim ama istemiyorsan takibe almam ama takip atarsan şimdi takip ederim  evet ya mesajlara kapattım aslında takip ettiklerim atabiliyor çünkü erkeklerde var oyuzden pek sıcak bakmıyoruz yine çünkü insanlar gerçekten çok bozuldu inşallah bu gidişat düzelir çok kötü bir dönemde yaşıyoruz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
0 cevap 36 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Acemianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
5 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,758 puan) tarafından soruldu