+1 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,173 puan) tarafından
Kızım hastalandı gündüz full hastahanedeydik

Dr kızıma Klamer şurup yazdı ancak akşam ilk dozu verdiğimde direk  kustu aynı dakika aci vs dedi bende surubun tadına baktım pek hoş değil.Verirken nasıl ilerlemeliyim mesela mandalina suyuna karıştırsam vs sorun olur mu ,sizler nasıl kullandınız.

5 Cevaplar

+1 oy
(691 puan) tarafından
Şurup değil o antibiyotik ben suyla verdim malesef tadı çok kötü 
(691 puan) tarafından
Bende iki üç gün verdim çıkartıp kusmaya başladı artık sütle verebiliyorsun bide su ve süt başka türlü etkisini kaybedebilir canım zatn yaziyo recetenin üzerinde
(4,173 puan) tarafından
Hiç bakmadım reçeteye desem, bakınca yan etkileri dahil pek çok detayı okuyup kendime dert edinen biriym :(
En iyisi gidip bir okuyayım
(691 puan) tarafından
Ben korkudan gece acile gittim ateşi çıktı antibiyotik sonrası yan etki yaptı sandım devam et dedi mecbur verdim fazla kuruntu yapıyoruz maalesef anne yüreği işte
(4,173 puan) tarafından
Ateşi extra yükseltiyor mu söylediğin iyi oldu dikkat ederim teşekkür ederim.
(691 puan) tarafından
Kullandıktan sonra ateşlendi 3 gün gözlemle canım bazı çocuklara gelmiyomus googlede şikayetlere bakmıştım ben rica ederim ♥️
-Reklam-
+1 oy
(5,492 puan) tarafından
En nefret ettiğim antibiyotiktir ama akciğer enfeksiyonunu en iyi şekilde tedavi ediyor. Sevdiği meyve suyu ile verebilirsiniz. 
(5,492 puan) tarafından
Oh çok şükür canım. İnan o şurubun tadına yanlışlıkla baktım dedim bunu çocuklar nasıl içiyor deyip şekerli su ile hazırladım :)
(4,173 puan) tarafından
Kızım karnım ağrıyor diyor suruptan mi oluyor bilginiz var mi acaba
(5,492 puan) tarafından
İshal mi?
(4,173 puan) tarafından
Yok ishal değil Grafide midesinde gaz da cikmisti epey çıkarıyor aslında ama.
Olmadı biraz sıcak su torbası falan koyayım hatta kabiz olacak sanırım entrogermina kids alsam mi
(5,492 puan) tarafından
Antibiyotik ishal yapar.  Mide bulantısı olabilir enfeksiyondan kaynaklı karın ağrısı da olabilir. Alabilirsiniz tabii
+1 oy
(4,248 puan) tarafından
Oğlum ne yaptıysam icmedi veremedim maalesef 
(4,173 puan) tarafından
Vermem lazım çünkü ilaci kullandiramazsam kesin yatis yapar doktoru, bugün bile yatis teklif etti .
+1 oy
(3,355 puan) tarafından
Benim oğluma alerji yaptı üstelik doktora söyledim değiştirdi başka bir tane yazdı oda aynı şekilde alerji yaptı vermedim bende 
(4,173 puan) tarafından
Talihsizlik , Peki hastalığı için ne kullandınız nasil atlattiniz
+1 oy
(649 puan) tarafından
Kitabımın adını sormuşsunuz Aycan hanım çok teşekkür ederim mesajınız için :)ismi Merhamet Ülkesi burdan yazabildim mesajları kapatmışsınız :)
(4,173 puan) tarafından
Ay hiç farkında değilim mesajların kapalı olduğunun kusura bakma :(
Posta yazmadım belki paylaşmak istemezsin diye
Teşekkür ederim paylaşım için
(649 puan) tarafından
Sorun değil canım rica ederim paylaşmak değilde paylaşırım problem yok ama benim amacım kadınlara cesaret vermekti çocuğum var diye yeteneklerini bir kenara kimse atmasın:)
(4,173 puan) tarafından
Biliyorum yazdığından anladim zaten o yüzden özelden sordum eğer paylaşmak istersen özelden yazarsın diye Bilgi Yayınları baktım kitaba sipariş edeceğim.Ben okumayı çok severim, kızımda bana çekmiş Allah'tan ustelik kitabın yazarının kimliği gizli bir şekilde diğer kadınlara örnek olma çabasını hayatın işleyişini anlatma çabasını begendim ben , o yüzden kitabı da merak ettim.
(649 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım alirsan okursan çok güzel mesajlar verdiğine inaniyorum çocuklar için gerekli bir kitap devamını da yazmayı düşünüyorum çocukların kendilerine özgüvenli olmalarıyla alakalı cinsiyet ayrımı yapmamalaroyla alakalı bir masal kitabı çalışmamda olacak insAllah çocuklarımıza güzel kitaplar yazarım yetiskinler içinde yazmayı düşünüyorum toplumda kadınların önemsenmesi gerektiğiyle alakalı çok düşüncelerim var kağıda dökebilirsem ne mutlu bana :)
(4,173 puan) tarafından
Tabiki alacagim hem sana destek olmak icin hemde kizimin kitapliginda kadinlara cesaret veren bir kadinin kitabinin yer almasini cok isterim.Sen baslangici yapmissin ben devamının geleceğine inanıyorum zaten sende biliyorsun.Yolun açık olsun.
(649 puan) tarafından
Çok sağol Allah razı olsun canım benim düşünmen bile beni iyi hissettirdi :) Umarım alabilirsiniz beğenirsiniz ayrıca Instagram sayfamda var takipleşebiliriz şiirlerimi de paylaşıyorum orada :) kullanıyormusun bilmiyorum ama :)
(4,173 puan) tarafından
Kullanıyorum ama inan aile dışı pek kimseyi eklemiyorum yanlış anlaşılsın asla istemem ama senin hesabına baktim kitabın videosu vardı başa tutturmuştun zaten ön izlemede varımdır :)
(649 puan) tarafından
Tamam canım bende bir kaç gün önce ye kadar öyle idim ama bütün resimleri kaldırdım sosyal medyadan şuan bu şekilde kullanmaya karar verdim ortalık kötü malum bir şekilde de sayfamı buyutmem lazım işletme profiline çevirdim bakalım ilerleyen dönemde neler olacak Fransızca öğreniyorum olan profilmi canim
(4,173 puan) tarafından
Hayir benim normal isimli soyadli kişisel profil.
Tabiki sen olması gerekeni yapıyorsun sonuçta  artık bu senin işin ve digital ortam ulaşılabilir olmak önemli.
(649 puan) tarafından
Canım göremedim ama istemiyorsan takibe almam ama takip atarsan şimdi takip ederim  evet ya mesajlara kapattım aslında takip ettiklerim atabiliyor çünkü erkeklerde var oyuzden pek sıcak bakmıyoruz yine çünkü insanlar gerçekten çok bozuldu inşallah bu gidişat düzelir çok kötü bir dönemde yaşıyoruz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
0 cevap 29 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Acemianne (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
5 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 129 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Esra93 (285 puan) tarafından soruldu