+1 oy
246 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,291 puan) tarafından
Kızım hastalandı gündüz full hastahanedeydik

Dr kızıma Klamer şurup yazdı ancak akşam ilk dozu verdiğimde direk  kustu aynı dakika aci vs dedi bende surubun tadına baktım pek hoş değil.Verirken nasıl ilerlemeliyim mesela mandalina suyuna karıştırsam vs sorun olur mu ,sizler nasıl kullandınız.

5 Cevaplar

+1 oy
(1,193 puan) tarafından
Şurup değil o antibiyotik ben suyla verdim malesef tadı çok kötü 
(4,291 puan) tarafından
Antibiyotik süspansiyon biliyorum da tadı pek hoş değil
İçti ayni anda hemen su verdim 20 saniye olmamıştır öğürdü ve kustu , su harici extra karıştırıp verebileceğim bir şey  var mı bildiğiniz
(1,193 puan) tarafından
Bende iki üç gün verdim çıkartıp kusmaya başladı artık sütle verebiliyorsun bide su ve süt başka türlü etkisini kaybedebilir canım zatn yaziyo recetenin üzerinde
(4,291 puan) tarafından
Hiç bakmadım reçeteye desem, bakınca yan etkileri dahil pek çok detayı okuyup kendime dert edinen biriym :(
En iyisi gidip bir okuyayım
(1,193 puan) tarafından
Ben korkudan gece acile gittim ateşi çıktı antibiyotik sonrası yan etki yaptı sandım devam et dedi mecbur verdim fazla kuruntu yapıyoruz maalesef anne yüreği işte
(4,291 puan) tarafından
Ateşi extra yükseltiyor mu söylediğin iyi oldu dikkat ederim teşekkür ederim.
(1,193 puan) tarafından
Kullandıktan sonra ateşlendi 3 gün gözlemle canım bazı çocuklara gelmiyomus googlede şikayetlere bakmıştım ben rica ederim ♥️
(827 puan) tarafından

Aycan Hanım mesaj atmışsınız ama mesajınızı görüntüleyemiyorum. Özel mesajlariniz kapalı görünüyor. O sebeple okuyamadim

(4,291 puan) tarafından

Broncho munal ilaç için yazmıştım canım kullandınız mı memnun musunuz senin sorunu gördüm yazmak istedim. Kızıma basladim 3  günü bugün.

(827 puan) tarafından

Bız bir kutu bitirdik bu sene. Yani henüz anlamadım faydası olup olmadığını ama bitireli bir ay oldu daha grip olmadı gerçi kreşe de gitmedi bu sürede o yüzden tam bir şey söyleyemiyorum. 10 gün arayla kullandık biz. Size ne için verdi doktorunuz ne şikayeti üzerine yazdirdi

(4,291 puan) tarafından

Kızım ust üste çok hastalandı 

Bronsiyolit, El ayak ,3'lu virus ,1 hafta arayla ard arda influenza hatta şuan yine yatis yapıldı influenza ciğerlerine inmiş virutik zatureeye çevirmiş Aralık ayının başından bari 3-4 gün arayla piyasada ne kadar virus hastalık varsa hepsini aldik.

Takipli doktorumuz vermişti daha 4 gün olmadan sindi yine yatis yapıldı.Bagisiklik testleri vs yapıldı hastahanede sorun çıkmadı ama hastalıkları 3-4 gün boslukla geçirdiği için vücudu toparlayamıyor şuan.Krese iki ay araverdik şubat ve mart ayında gitmeyecek ama bu 2 ayi karantina gibi getireceğiz temas ve iletişim olmadan Dr  çok hastalık aldınız fazla ilaç kullandınız daha fazla ilaç kullanmamak için temas iletisimi kesiyoruz sizde anne baba olarak kendinizde koruyorsunuz dedi.

Bu ilaç ise yarıyor mu merak ettim bu süreçte bende.

(827 puan) tarafından

Açıkçası biz bronco yu kullandiktan sonra kreşe gitmedik ara verdik. 2 aydır bizde gitmiyoruz yani çok üst üste hastalık geçirdik ekimden beri iyilesemedi bizde 2 ay göndermedik şuan yine sınıfından hasta çocuklar var o yüzden korkuyorum gonderemiyorum geri kalıyor evde sıkılıyor ama çok ilaç kullandik sizin gibi. Size de çok geçmiş olsun tekrardan. Mesajınızı geç gordugum için geç cevap verdim.kusura bakmayın. Benim kizimn bağışıklık testleri çok iyiydi ama ferritini düşük çıkmıştı biraz. Kan ilacı ve keçiboynuzu pekmezi veriyorum şuan tabi evde diye hastalanmjyor ama göndersem biliyorum yine hastalancak

-Reklam-
+1 oy
(5,725 puan) tarafından
En nefret ettiğim antibiyotiktir ama akciğer enfeksiyonunu en iyi şekilde tedavi ediyor. Sevdiği meyve suyu ile verebilirsiniz. 
(5,725 puan) tarafından
Oh çok şükür canım. İnan o şurubun tadına yanlışlıkla baktım dedim bunu çocuklar nasıl içiyor deyip şekerli su ile hazırladım :)
(4,291 puan) tarafından
Kızım karnım ağrıyor diyor suruptan mi oluyor bilginiz var mi acaba
(5,725 puan) tarafından
İshal mi?
(4,291 puan) tarafından
Yok ishal değil Grafide midesinde gaz da cikmisti epey çıkarıyor aslında ama.
Olmadı biraz sıcak su torbası falan koyayım hatta kabiz olacak sanırım entrogermina kids alsam mi
(5,725 puan) tarafından
Antibiyotik ishal yapar.  Mide bulantısı olabilir enfeksiyondan kaynaklı karın ağrısı da olabilir. Alabilirsiniz tabii
+1 oy
(4,335 puan) tarafından
Oğlum ne yaptıysam icmedi veremedim maalesef 
(4,291 puan) tarafından
Vermem lazım çünkü ilaci kullandiramazsam kesin yatis yapar doktoru, bugün bile yatis teklif etti .
+1 oy
(3,355 puan) tarafından
Benim oğluma alerji yaptı üstelik doktora söyledim değiştirdi başka bir tane yazdı oda aynı şekilde alerji yaptı vermedim bende 
(4,291 puan) tarafından
Talihsizlik , Peki hastalığı için ne kullandınız nasil atlattiniz
+1 oy
(655 puan) tarafından
Kitabımın adını sormuşsunuz Aycan hanım çok teşekkür ederim mesajınız için :)ismi Merhamet Ülkesi burdan yazabildim mesajları kapatmışsınız :)
(655 puan) tarafından
Çok sağol Allah razı olsun canım benim düşünmen bile beni iyi hissettirdi :) Umarım alabilirsiniz beğenirsiniz ayrıca Instagram sayfamda var takipleşebiliriz şiirlerimi de paylaşıyorum orada :) kullanıyormusun bilmiyorum ama :)
(4,291 puan) tarafından
Kullanıyorum ama inan aile dışı pek kimseyi eklemiyorum yanlış anlaşılsın asla istemem ama senin hesabına baktim kitabın videosu vardı başa tutturmuştun zaten ön izlemede varımdır :)
(655 puan) tarafından
Tamam canım bende bir kaç gün önce ye kadar öyle idim ama bütün resimleri kaldırdım sosyal medyadan şuan bu şekilde kullanmaya karar verdim ortalık kötü malum bir şekilde de sayfamı buyutmem lazım işletme profiline çevirdim bakalım ilerleyen dönemde neler olacak Fransızca öğreniyorum olan profilmi canim
(4,291 puan) tarafından
Hayir benim normal isimli soyadli kişisel profil.
Tabiki sen olması gerekeni yapıyorsun sonuçta  artık bu senin işin ve digital ortam ulaşılabilir olmak önemli.
(655 puan) tarafından
Canım göremedim ama istemiyorsan takibe almam ama takip atarsan şimdi takip ederim  evet ya mesajlara kapattım aslında takip ettiklerim atabiliyor çünkü erkeklerde var oyuzden pek sıcak bakmıyoruz yine çünkü insanlar gerçekten çok bozuldu inşallah bu gidişat düzelir çok kötü bir dönemde yaşıyoruz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
0 cevap 41 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Acemianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
5 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 73 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aslnkdniii (321 puan) tarafından soruldu