+1 oy
749 göst.
Diğer kategorisinde (1,335 puan) tarafından

image

sanirsiniz olimpiyata cikicam he ne bu azim kız :P şaka bı yana spor iyi hissettiriyor ya üşenen arkadaşlara motive olsun .. hanımlar bizler herşeyin üstesinden geliriz.. başlayıp isteyip de bı turlu baslayamayan arkadaşlar... Motivasyon resmi bu. Önceki halimi de atayım şuraya .. bu arada en dip kilom 80... Bu resimde 67 felandim. Şuan 52 51 50 arası gidip geliyorum. Ama rakam önemli değil annelerim 

image

16 Cevaplar

+2 oy
(2,168 puan) tarafından
Önceki halin daha iyiymiş bana göre ama sen mutluysan mesele yok ☺️
(1,335 puan) tarafından
Yok kız boyum kısa olduğu için yakışmıyordu hiç. Bekardim orda zaten
(5,976 puan) tarafından
ana kiz nasi becerdin:) agirlik calisarak mi. gerci ben sadece bisiklet ve 10 egim 6 hiz da yuruyus yapiyorum ara ara 18 egim 5 hiza dusuruyorum.  birkac dakika da 9 da egimsiz koşu. cardio yaptigim icin kas olmuyir:)
(1,335 puan) tarafından
Ağırlıkla bacimmm. Evet kardiyo yağ yakını destekler. Ama kardiyoyu da aşırı saatler yaomaman gerek biliyorsundur. Çünkü uzun süre sonra yağdancsiyade kas yakikina gecer. E şey yapsana hem kardiyo hem bölgesel
(5,976 puan) tarafından
iste benim problemim bu sevmiyorum onlar bana eziyet gibi gelio.:) egil kalk yat kalk ac kapa saatlerce yuruyup bisiklet aurerim ama agirlik ve diger yer hareketleri ayakta hareketler plates o bu bana eziyetmis gibi gelio:) bu dusunce yapimi kirsam yaparim aslinda da
(1,335 puan) tarafından
Ağırlıkla başlama canim sende vücut ağırlığın yeterm banada kardiyo sıkıcı geliyor ya . Evde yapacağıma 1  saat yürüyüş yaparım daha iyi. Bölgesel daha etkili. Bölgesel de kaş yaparken aynı zamanda yağda yakıyorsun.
-Reklam-
+1 oy
(577 puan) tarafından

image

Bu da benden olsun o zaman :D 

(5,492 puan) tarafından
Waaooowww :)) maşallah maşallah
(577 puan) tarafından
Filiz yaaa :D
(5,492 puan) tarafından
Bacağından biraz uzun boyum var :D devlet gibi hatunsun
(577 puan) tarafından
Ya var ya akşam akşam hiç güleceğim yoktu :D canımsın :))
(1,335 puan) tarafından
Heyet be maşallah kız bayoliyorum böyle hatunlara :))
0 oy
tarafından
Maşallah maşallah canım ya ❤️ benim dikkatimi ev çekti daha çok dünde öyleydi ne kadar düzenli evin 
(1,335 puan) tarafından
Yaa cidden mi:))) evet düzene çok önem veriyorum dağınık eve taammul edemiyorum ya keşke biraz rahat olsam ama düzen delisiyim gerçekten. Düzenli olinca çok isde birikmiyor bu aradaa
tarafından
Evet belli canım bakinca evin temiz düzenli olduğu direk dikkatimi çekti masallah sana
(1,335 puan) tarafından
Çok ksagol canim benim ipi salmamaya calisiyorum salardam bı daha toparlayamam cunkuuu :)
tarafından
Vallahi ben de çok uğraşıyorum ama mutlaka ipin ucunu kaçırıyorum en çok da koltuk örtülerinden çekiyorum o kadar çok kayıyorlar ki yemin ediyorum psikolojim bozuldu artık örtüsüz de olmuyor iki çocuk var ufak: (
(1,335 puan) tarafından
Valla 3 ay önceye iadar örtü vardı. Ve örtü bozuldukca tekrar yapiyordumm baktım osikolojik bozuluyor kaldirdimm ay dedim birakcya canından değerli mi m en kotu yikatirimm valal at gitsin örtüleri.
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Bence daha fazla kas yapma böyle çok güzel olmuşsun çok kaslı olunca aynı erkek gibi gözüküyor güzel değil, bu formun kasın harika 
(1,335 puan) tarafından
Aynen canım bu yeterli ya sadece form korumaya devam
0 oy
(1,982 puan) tarafından
Maşallah. Benim kilolu görünmediğimi söylüyor herkes ama yağ oranım yuksek, yüzde 29larda. Armut vücut tipim var, basenlerim geniş. 10 gündür diyet ve spor yapıyorum ,(kardiyo+pilates şeklinde). 2 kilo verdim ama incelme basende ne zaman başlar bilmiyorum. Öneriniz var mı?
(1,335 puan) tarafından
Yağ oranı en çok basenlerdeyse geç şekillenen bolgen orası olur. Genelde spor yapmaya başlayınca vücudundaki değişiklikleri görmen en geç 1 ay içerisinde başlar. 1 ay sonra sonuçları görmeye başlarsın. Bulunacağım bı öneri yok bu arada gayet iyi bı programın var hem kardiyo hem pilates. Pilatesle zaten vücudun şekillenir kardiyoyla yağ yakimin gerceklesir. :))
(1,982 puan) tarafından
Aslında yağ en çok karın bolgemdeydi taa yıllar önce diyetisyene gittigmde. Leğen kemiğin geniş, her türlü orası vücuduna göre geniş durur demişti ama şu an illa ki bir yağlanması vardır.  Olabildiği kadar incelmesini istiyorum. Teşekkürler inşallah en az 2-3 ay devam edebilirim
(1,335 puan) tarafından
Aslında sınır koyma kendine 2 3 ay diye. 2 3 ay içerisinde istediğin forma ksvusup tekrar bıraktığında başa donebikirsin. Hergun olmasa bile en az 3 gün spor yapsan formunu korursun. Eğer kemiginle ilgiliyse zaten hiç kafana takma ben basen aşırı seviyorum . Vücudun sekillenince çok hoş bı goruntun olur:)
0 oy
(44 puan) tarafından
Ay maşallah benim basen kalça yok üst bölgemde çok var karnım ve kollarım çok sarkık yani kollarım için bıçak altına yatmayı bile düşünüyorum boyum 1.62 kilom da 62 ama kol ve karnım sanki 100 kilo
(1,335 puan) tarafından
Caniimmmm inan ki bol hareket Yemen'e dikkat et spor yap gerisi geliyor .. kolların için sikilastirmak için egzersizler yap. Dambıl al evde yapabileceğim çok güzel karın kol hareketleri var...
0 oy
tarafından
düzenlendi
Fıstık gibi olmuşsun maşallah benim baklavalar iki bebeye karıştı yinede alırım bir maşallah 

Nedense hayatım boyunca hiç düzenli bir spor yapamadım belki bana da başlangıç olur 
(1,335 puan) tarafından
Kız maşallah sende fıstık gibisin 2 bebeğe mükemmel bı fiziğin var :)) Allah bağışlasın civcivleri :)
tarafından
Allah razı olsun ❤️
tarafından
Fiziğe bak uffff yavrum
tarafından
Teşekkür ederim canısı
0 oy
tarafından
Canim hangi slorlari yapiyorsun ve ne kadar zaman yaptin ..beslenmene de mi dikkat etdin diyetle .
(1,335 puan) tarafından
Cano benim spor gecmisim asoinda baya uzun yıllar. 12 sen3eir yapiyor7k nerdeyse. Evde yapıyorum. Çocuk doğduktan sonra 2 3 sene gibi bı ara vermistik ama şuan devak. Bu arada diyet yapmıyorum dikkat ediyorum. Hereey7 yiyorum
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Harıkasın gerçekten öneri alabilir mıyım neler yapıyorsun bel bölgenden rahatsızım bende genel olarak boyum 172 kılom 74-75 gıdıp gelıyor veremiyorum dıyete rağmen dirençli ama sporla sekıllendırmek istiyorum çünkü boyumdan dolayı aslında ay kıloluyum diyemiyorum 
(1,335 puan) tarafından
Cano kardiyo artı bölgesel . Ver yediklerinr dikkat etmek. Kendi vücudunu bilirsin başlangıç seviyelerinden spor yapmanı tavsiye ederim. İnan ki 10 dk bile yapmak hiç yapmamamitan iyidir :)
(1,062 puan) tarafından
Sağol canım  doğru diyosun bugün spora ağırlık vermeye başlıcam
0 oy
(2,201 puan) tarafından

Bir dönem ben de sıkı spor yaptım, görüntü buraya evrilince bıraktım pilatese döndüm. Bu görüntü beni mutlu etmiyor aksine maskülen görünüyorum ben ben değilim gibi. Sanki bu kollarla dişi değilim gibi :D

(1,335 puan) tarafından
Ya hahahaha :)) kız xok güldüm.. ya ben seviyorum hafif kas . Anartisini da istemem şuan iyi . Pilates stidyodami yapiyosun nerde
(2,201 puan) tarafından
Evet haftada iki kez. Bazen bir kez. Oğlumun durumuna göre :))
0 oy
(743 puan) tarafından
Önceki halini daha sempatik buldum ben ya ama azmini tebrik ederim kolay bşy değil hem zayıflayıp üstüne kas yapmak
(1,335 puan) tarafından
Zaten etrafımdaki herkes seninle aynı seyi diyor. Kiloyu çok yakistiriyorlar felan. Zayifladigim için laf eden annem felan var :D o kilolu resim bekarkendi ve 1016 senesiydi
(743 puan) tarafından
Ahahah demekki herkes öyle beğeniyomuş seni ama sen nasıl mutlu hissediyorsan öyle ol kiloda her insana yakışmaz şanslısın
(1,335 puan) tarafından
Evet bana yakıştığını söylüyorlar ama vallahi traktör tekerlegine benziyorum boyum da kısa ya :D
0 oy
tarafından
Sporda baslayamiyorum gocam başımın etini yiyor ufff enerjim yokki yapayim ;(
0 oy
(4,087 puan) tarafından

Ateş ediyorsun :D söyleyeceklerim bu kadar :)

0 oy
(11,818 puan) tarafından
Kız nasıl spor yaptin .diyetisyen takviyesi aldın mı ? Bende istiyorum spor yapayım.bakalim yarın kardiyolojiye gidecegim.birsey yoksa bennde spor yapmak istiyorum 
(1,335 puan) tarafından
Kizz evde yaptım YouTube dan programlar var kendiem uygun gordugumu yaptım . Diyetisyen hiç benlik bişey değil ben boğazımdan odun veremem yalnız yediklerimr dikkat ederim. Genelde aksam 8 den sonra hiç bsy yemiyorum
0 oy
(556 puan) tarafından
Üzerine alınma canım ama ben kadınlarda Kas olayını sevmiyorum erkekte aşırı kas kötü duruyor bana göre
0 oy
(12,583 puan) tarafından

olan var olmayan var aaa çok ayıp :P

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 600 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,335 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,460 göst.
0 oy
2 cevap 80 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Guzelkizim (1,897 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,624 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler