Kizlar bugün bı paylaşım yapmıştım eşim 24 yaşındaki bir kızla evlenmiş çocuğu olmuş demiştim Ben bugün bir sürü şey öğrendim bu kızın küçükken anne babası ölmüş 19 yaşına kadar babaannesi bakmış babaannesi de ölünce bu kız ortada kalmış ama ailesinin çok büyük serveti varmış ve onlarda kızın üzerine kalmış yani kız da zaten buralı değil yani bizim gibi Kürt değil eşimle İstanbul'da tanışmış kızın babasının İstanbul'da 15-20 tane dairesi hatta gemileri bile varmış şimdi şöyle düşünüyorum madem kızın bu kadar parası var benim işimin parası için evlenmediyse bana bunu niye yaptılar ve bir şey daha öğrendim kız tüm malını mülküne eşimin üzerine geçireceğini söylemiş yani kız eşimden daha zengin benim sa*****şim bu kızı kandırmak için böyle yaptığını düşünüyorum acaba kıza böyle söylesem ne olur içim soğumuyor onları ayırmak ve ben de bunlardan ayrılıp defolup gitmek istiyorum buralardan kafamda bir sürü soru işareti var eşim niye böyle yaptı madem bu kızın parası pulu var zengin benden ne istedi gidip kendine en güzel en yakışıklısını bulabilirdi Ben de en başta sizin gibi eşimin parası için peşinde olduğunu düşündüm ama benim eşimin parası kızının yanında %1 bile kalmıyor kız bayağı Zengin yani düşünsenize 15 tane daire gemiler hatta okul bile varmış kız şu ana kadar hiçbir şey harcamamış sadece kendine bir tane ev almış yani evi de eşim açmamış kızın kendi eviymiş bunları ben bir saat öncesine kadar öğrendim neyse Allah ikisinin de belasını versin diyorum siz ne düşünüyorsunuz yani ne olmuş olabilir de bu duruma düştük yani sizin aklınıza ne geliyor bana da bir şey söyleyin ((
Bu işin akıl vermesi falan yok bunu ispat ettiysen daha ötesini berisini sorgulama derim çünki bir adamın karaktersizlik kanına işlediyse herşey beklenir ondan biz buna varan bir şrfszzz ve çapsız diyoruz ulnn birde kız herşeyim var deyip yalan olduğu ortaya çıkıyormuş kocanda götşşşş gibi ortada kalıyormuş işde buna canı gönülden sevinirim
1,507,789 soru
24,610,971 cevap
364,084 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın