0 oy
205 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (572 puan) tarafından
Eşimin köyü turistik bir köy kiralar bile 15 20 bin arası biraz birikmiş paramız var ilerde emekli olunca oturmak için eski köy evini tadilat yaptırır mıydınız çok kararsızım 

9 Cevaplar

+2 oy
(4,063 puan) tarafından
Gençken merkeze, yaş aldıkça da köye köye sakin yerlere kaçmak istiyor insan. İleride köye gitmeyi isteyeceksiniz, o yüzden şimdiden yaptırın ki kenarda dursun. Gün geçtikçe her şeyin fiyatı artıyor 
-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından
Tabiki yapardım ama ciddi masraf gerekiyor tadilat için
0 oy
(4,915 puan) tarafından
Tabii yaptırırım canım kafa dinlemelik kaçmak için bayılırım ohh trafik yok ses yok kirlilik yok mis tam benlik bağ evimiz var hafta sonları kacariz eşimle çocukları uyutup öyle bir kafa dinliyoruz ki bir ayın siniri stresi iki günde gidiyor deşarj oluyoruz 
(572 puan) tarafından
Aslında doğru diyorsun
(4,915 puan) tarafından
İnan evim yol dibi bana diyecekler sesiz dağ başında otur bir dakika düşünürsem namerdim bıktık artık heleki cumartesi günleri drifler kornalar müzik sesleri bide gezi bölgesi var benim evin yakınında sen düşün
0 oy
(724 puan) tarafından
Bence de yaptırmalısın eğer yetecekse bütçe. Herşeyin fiyatı gün gün artıyor. Yazın bile gider tatilini yaparsınen kötü oteller olmuş 30-40 bin. Turistin birbyerde ise değerlendirip yaptırın derim. Gitneyeceginiz yıllarda kiraya falan verebilirsiniz 
(572 puan) tarafından
Kiraya veremem de kiracı kötü kullanıyor genelde
(724 puan) tarafından
Onun için depozitolar var. Mesela biz bu yol Antakya da bir villa kiraladık 3 aile. Hepimizden 3 er bin depozito alındı. Evden çıkarken adam çatal bıçaklar dahil kontrol etti o şekilde geri verdi parayı canım. Şirketler var bununla ilgilenen tatil Sepeti villacim falan. Vermezsen bile senin için tatil yeri. Bütçeniz için yıllık tatil parası aradan çıkmış olur gibi düşün derim yine de taktir senin
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Ev sizinde olur ortaklı mal ise hiç bulaşma yaptırılınca çok sahibi çıkar 
0 oy
(7,431 puan) tarafından

İyi olur . Bizimde köyde evimiz var yeni yaptırdık. 

0 oy
(2,058 puan) tarafından
29 yaşındayım ileriyi bırak şuan ihtiyaç duyuyor insan. Tüm yatırımımı ortaya koyup eşimin köyünde ev aldım. Tadilat  şükür gerektirmiyor ama ufak tefek eksikler bile dünya par eşya yok. Aydan aya yapıyoruz bizde. Bu ay avizeler önümüzde ki ay cekyatlar yaza boya gibi gibi..

Ama hafta sonu köye gidiyorum ya çocuklar özgürce koşturup oynuyor ben meyveler bitkilerle ek biç ilgileniyorum dünyalar benim oluyor
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Ev esinizin ise yaptirir hatta yazlari da giderdim ama ortakli ise parami yatirmazdim o eve.
0 oy
(330 puan) tarafından
Bizzat köyde oturuyorum şuanda aynı sizin köy gibi turistik bir yer kaplıcalarına var süt istersen en doğalı var yumurta istersen en dogalı turistik oldugu için merkeze gitmeden de işlerimizi hallediyoruz tek sorun giyim vs biraz pahalı ama bence deger yaptırın gitsin 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 268 göst.
0 oy
19 cevap 241 göst.
0 oy
5 cevap 114 göst.
0 oy
49 cevap 1,062 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aybukee (1,292 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,530 cevap