0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (131 puan) tarafından

Kızla tavuk dünyasında oluyor ya zerdeçallı mi ne? Tam bilmiyorum. Ondan yapmak istiyorum da tarifini tam malzemesini bilmiyorum. İnt de de farklı farklı var . Tavuk göğsü mantar yok. Sadece kremalı makarna yapmak istiyorum. 

Tarif verir misiniz?

5 Cevaplar

0 oy
(1,239 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ustasına geldin enfes yaparım 1 paket makarnaya  2 kreme koyarım ilk önce tavukları küp küp doğra biryerdede makarna haşlansın tavukları kendi suyuyla kapağını kapa pişsin 3 parça göğüs yeterli pişmeye yakın tereyeğ sıvı yağ 2 tatlı kaşığı kekik ve 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber koy öyle biraz kızarsın sonra kremaları ekle bi 3 dk falan öyle pişsin tuz ilave et ve makarnayla buluştur

image

(1,239 puan) tarafından
Tavuk dünyası kekiklim yerim hep ondan daha lezzetli olur kekiklim sevmiyorsan körili falan seviyorsan onu ekle kekiği ekleme
(1,239 puan) tarafından
Zerdeçal değil
O köri cnm ama kekiklimde efsane oluyor bu tarifin içine köri seviyorsan 1 çay kaşığı tepeleme değil ama ekleyebilirsin
-Reklam-
0 oy
(131 puan) tarafından

Postum üste ciksin

0 oy
(3,976 puan) tarafından
O makarnada krema yok ama zerdeçalli evet onun oktay ustada tarifi var. Körili tavuk tarifinde makarnanin da yapılışı var.
0 oy
(2,753 puan) tarafından

Makarnayı zerdeçallı suda haşla süz suyundan biraz ayır. Daha sonra yarım paket krema biraz yetinyağı ve baharat istiyorsan baharatı koy makarnanın suyunu da ileve edip biraz pişirin daha sonra da makarna ile buluşturun 2-3 dk da öyle pişirin birbirine karışsın iyice malzemeler sonrada afiyet olsun :D

0 oy
(15,344 puan) tarafından
Zerdaçal değilde köri soslu yapıyorum ben. Makarnayı başla. Tavada tereyağ erit tuz, köri, karabiber ekle en son krema ekle. Sonra makarnayı ekleyip birlikte iyice karışıp pişsin biraz daha. Yarım bardak kadar makarna suyundan da ekle. Ben kaşar rendeleyip ekliyorum. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 71 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 515 göst.
2 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Htcmm (11,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
2 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde ⭐Beyza Nur⭐ (11,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
2 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu

404,805 soru

12,126,350 cevap

36,488 kullanıcı

...