0 oy
434 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar geçen bebek Mevlüt’üne gittim yaşlı bi teyze peşi erkek burnunda mavi çizgi var dedı . Böyle olupta peşi erkek olan varmı . Pek inanmam ama merak ettim değişik geldi 

27 Cevaplar

+1 oy
(18,357 puan) tarafından
Kızının burnundaki çizgi ikinci hamilelikte gelecek spermin taşıyacağı cinsiyet kromozomunu mu belirleyecek 
(14 puan) tarafından
Valla bende inanmam çok değişik geldi banada
-Reklam-
0 oy
(3,409 puan) tarafından
Allah Allah ilk defa duydum neresinde var çizgi 
(14 puan) tarafından
Burnunun başlangıç yerinde canım mavi damar var
0 oy
(11,567 puan) tarafından
İki kaşın ortasını mı diyo
0 oy
(2,195 puan) tarafından
Burnumla kaşımın arasında mavi belirgin damar var. Benden sonra erkek kardeşim olmuş. Ama ben inanmam böyle şeylere annem söyler hep.
0 oy
(1,955 puan) tarafından
Gerçeklik payı nedir bilmem inanmamda ama bende var küçüğüm erkek büyük oğlumda var küçüğümde erkek 
0 oy
(1,524 puan) tarafından
Valla inanmak istemiyorum ama canlı bir örnek var ablamın kızında var kardeşi oldu erkek şimdi benim oğlumda var hamileyim bakalım:D
0 oy
(8,042 puan) tarafından
Evet benim kızıma demişlerdi bi de benim kız erkeğe benziyordu.Peşi erkek oldu ama ne kadar doğru tartışılır. 
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Benim asıl merak ettiğim bu hurafeleri neye göre çıkartmış eski insanlar
(1,120 puan) tarafından
Merak etğim soru hep..??
0 oy
(963 puan) tarafından
Kızım sarışın onun tam iki kaşının ortasında burnuna doğru iniyor mavi çizgi şuan 3 yaşında halen belli arkasi erkek oldu oğlumun da var çizgisi ama kızım olacak üçüncü gebelik 
0 oy
(447 puan) tarafından
Evet benım kızda vardı oğlum oldu ne tuhaf kı sımdıde oğlumda var   . Ama esımde bnde bıdaha çocuk ıstemıyoz
0 oy
(14,715 puan) tarafından

Ark dedi bana senin kızda mavi çizgi yok arkası kız dedi :) oğlum 2.5 yaşında:D

0 oy
(4,400 puan) tarafından
Valla yavrum senin icin gittim ilk cocugumun bebeklik fotolarina baktim no oyle mavi damar mamar yok ama pesi erkek  :D boyle seyler hurafe.
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Valla bunu ilk defa duydum mesela bende şeyi duydum mongol lekesi varsa peşi kız diyorlar ama annem de erkeğe benziyor peşi erkek diyor çok karışık şu cinsiyet mevzusu ya 
(14 puan) tarafından
Mongol lekeside var kızımda :)
(1,637 puan) tarafından
Ahahaj sizde ikilemde kaldınız ben gibi benim kızımda da mongol lekesi var hurafeye bakarsam kız olucak e erkek güzeli peşi erkek diyorlar sanırım ikinci çocuğum doğuştan travesti olucak bu gidişle kvkvk
(14 puan) tarafından
Şöyle ki kızım 8 aylık ve hamileyım tekrardan süprız oldu bizede baya . Gönlüm tabi olmayanı istıyor erkek artık erkek olursa yazarım buraya bidaha . Kızım bu arada babasının aynısı peşi erkek dıyor herkes ama tabi bunlar hep hurafe . Çünkü kızımda da erkek karnı gıbı karnım vardı herkes ona da erkek dıyordu ama kızım oldu :))
(1,637 puan) tarafından
Bana da erkek karnı gibi diyorlardı kızım şusn 13 aylık peşi erkek diyorlar 8 aylıkken elbise giydirmeme rağmen erkek mi diye soran vardı bende bir çocuğum daha olursa erkek istiyorum ama ne gelirse kabulum inşallah gönlünüzden geçen olur rabbim hayırlı evlat nasip eylesin hurafelere de takılma çünkü doğruyu yansıtmıyor
(14 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(839 puan) tarafından
Benim kızımda var yine kız bekliyorum
0 oy
(80 puan) tarafından
Benim kızımda cizgi var erkek çıktı doğruluk payı var gibi çünkü çoğunda var ve erkek oluyor kiminde yok kız oluyor
0 oy
(4,374 puan) tarafından
Oğlumda vardi hep arkasi erkek arkasi erkek dediler nur topu gibi kisim oldu ahahaha inanma boşver he de geç 
0 oy
(876 puan) tarafından
Oğluma da doğduğundan beri kim görse öyle diyordu. 24 haftalık hamileyim cinsiyet kız :) söyleyeceklerim bu kadar 
(14 puan) tarafından
Tam tersi cinsiıyet  olcak dıyorlar işte sizin de kızınız olmuş tutmuş bi nevi :)
(876 puan) tarafından
Yok işte canım bana bunun arkası da erkek deyip durdular kızım olacak inşallah :)
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Hurafelere inanmam fakat çevremde öyle çok duydum olduda☺☺
0 oy
(41 puan) tarafından
Ben pek çok çocuklarda görmüştüm ve doğru da çıkmış ti
0 oy
(20,035 puan) tarafından
Ona bı öyle bı böyle diyolar. Aynı çizgiye pesi kiz diyen de çıktı.yani. oğlumda mavi çizgi vardı. Sonra kızım oldu. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
0 oy
14 cevap 493 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
11 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 423 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -MickeyMouse- (12,712 puan) tarafından soruldu

410,752 soru

12,359,561 cevap

41,368 kullanıcı

Kategoriler

...