0 oy
435 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar geçen bebek Mevlüt’üne gittim yaşlı bi teyze peşi erkek burnunda mavi çizgi var dedı . Böyle olupta peşi erkek olan varmı . Pek inanmam ama merak ettim değişik geldi 

27 Cevaplar

0 oy
(4,171 puan) tarafından

İlk kızımda bana da öyle değiştiler ikincimde kız oldu :D

-Reklam-
0 oy
(224 puan) tarafından
Benim kızımda burnunda mavi çizgi damar var öyle diyolar arkası erkek diye .Genel bı hurafe sanırım 
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Benim de kızımda var kaç kişi peşinde oğlun olacak diyor bu çok eski hurafe hep duymuştum geçen bı akrbda benim torun  öyleydi peşinde erkek geldi dedi şimdi kızım ayağını hep ağzına alıyor bu bı gelişme keşf döneminde kayntam diyor kızkardeş istyor annemde dün dedi pek takilmiyom 
(14 puan) tarafından
Aaa bunu da ilk defa duydum kız kardeş istiyor dıye
(1,120 puan) tarafından
Vallh bu ezelden beri var aygini ağzına alınca öyle derler ama kizm 1 aydır bunu yapıyor anneme diyorum daha bismillah 6. Aya girmedik ne kardeşi o egzersiz yapıyor:)))cidden bebekler çok esnek başparmağını nasıl çekip alıyor ağzına şaşıyorum özelikle rahat pijma tarzı giydirsem altı açıksa hep yapar hurefe ne kadar doğru tartışılır vallh
(14 puan) tarafından
Benim kızımda 8 aylık hiç o hareketi yapmadı mesela ve aşırı hareketlı bi bebektır kendileri :)) herşeye bir kılıf uydurmuş eskiler :)
(1,120 puan) tarafından
Benim kız 3 4 aylıkken başladı yavaş Yavaş şuan 6 aya gircek huşuna gidyor helekki altı rahat şeyler olsun yâda altı açık renkli çoraplar bugün pofidik çorap giydirdim başı dikatni çekiyor bide cok6harketli benmkide atağını cirpinca sürekli çıkıyor i çoraplar:))
0 oy
(5,166 puan) tarafından
Benım kızda vardı kardeşi erkek oldu. 
0 oy
(4,609 puan) tarafından
İki oğlum var ikislnde de var o çizgi bu hurafe yüzünden 3. Çocuğu yapmaya korkuyorum :D
(14 puan) tarafından
Yaaa istemsizce güldüm :) bende inşallah doğrudur hurafe dıyorum bi kızım var tekrar hamileyım inşallah erkek olur rabbim gönlümüze göre versin
0 oy
(827 puan) tarafından
Evet cnm benim ilk oğluma kim görürse burnunda mavi çizgi var peşi erkek dediler erkek oldu iki oğlum var şuan 
(14 puan) tarafından
İnşallah benim de tutar , bi kızım var erkek te olsun istıyorum rabbim sağlıklı hayırlısını nasip eder inşallah
(827 puan) tarafından
İnşallah cnm rabbim gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah cnm
0 oy
tarafından
Kas ortasindsn burnun baslangicini dusun goz hizasina in sag tarafta mavi damarim var pesime 2 erkrk kardesim olmus inanmam ama tuttu 
(14 puan) tarafından
Kızımın da aynı sağ tarafta bar mavi damar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
0 oy
14 cevap 493 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
11 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 423 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -MickeyMouse- (12,712 puan) tarafından soruldu

410,758 soru

12,359,823 cevap

41,388 kullanıcı

Kategoriler

...