0 oy
56 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (112 puan) tarafından
Merhaba kızlar 19 aylık bir oğlum var hicbirsey yemiyor ne versem reddediyor tatmiyor bile hele kaşıktan hiç yemiyor önüne indiriyorum kendi yesin diye tatmadan atıyor döküyor sağlık ocağına götürdüğümde hemşireler boyunun ve kilosunun yaşıtlarına göre geride olduğunu söylüyor çocuk doktoruna götürdüm fakat normal deyip geçiştirdi tek göğüsten emiyor bunu söyleyince bir vitamin yazdı polivit onun da hiçbir faydası yok asla iştah açmıyor ya da kilo ile ilgili bir ilerleme yok ne yapabilirim başına gelen veya bilgisi olan yardımcı olabilir mi dediğim gibi çocuk sadece anne sütü ve tek göğüsle besleniyor diğer göğsü hiçbir şekilde emmiyor

3 Cevaplar

0 oy
(717 puan) tarafından
Önceden azda olsa yiyor muydu
(112 puan) tarafından
Evet ama çok küçüktü o zaman
-Reklam-
0 oy
(691 puan) tarafından
Diş çıkarma döneminde böyle olabiliyor 
(112 puan) tarafından
Evet aslında diş de çıkarıyor hatta neredeyse hepsini bir arada çıkarıyor. Ama emmeye gelince diş derdimiz yok :)))))
(691 puan) tarafından
Kendimden biliyorum canım :))) o yüzden zorlanıyor emmek rahatlatiyor
(112 puan) tarafından
Aralıklı emzirmeyi deneyeceğim uygulamanın bebek bolumundekiler bunu çok öneriyor
0 oy
(883 puan) tarafından
Kan değerleri çok etkiliyormuş canım, yanlış hatırlamıyorsam demir hatta. Eksikliği iştahsızlık yapıyormuş. Kan değerlerine bir baktır istersen 
(112 puan) tarafından
Olmazsa randevu alıp başka doktora götüreceğim ama bence bizimki memeye bağımlı
(883 puan) tarafından
Evet meme bağımlılığı var, eğer kan değerleri de normalse belki memeyi bıraktırır ya da azaltırsınız.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
6 cevap 237 göst.
0 oy
2 cevap 32 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.
29 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (751 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,563 cevap