0 oy
247 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (446 puan) tarafından
Yenı haftaya kımler dıyetli basladı   

Kızlar nasıl gidiyor dıyet  ya ben yemek yemeyınce basım dönüyor çok iştahlıyum  sanırım gidip iştah kesici kHve alcam yok böyle olmaz   kullanan var mı başka  memnun musunuz 

10 Cevaplar

0 oy
(637 puan) tarafından
Neler yiyorsunuz diyetteyken. ?? 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne yiyorsun neylaaa
(446 puan) tarafından
Esmaaa :( bana akıl ver ben gene saçmalamaya basladım  ben dıyet yapamıyorum  hep sekerli bsıyler yemek ıstıyırum  kahvaltı heo protein ama aralarda şeker istiyorum  . Canım sıkılıyoe galıba   mutluluğu şekerden buldum  napmam lazım. Sosyallesemem evden çıkamam imkanım yok  . Başka bı fikir bul
tarafından
Spor yap ,
Sabah kahvaltını güzelce yap kendini aç bırak ve saat say
Mesela saat 12den önce asla yeme veya 11 kendine bir saat belirle o saate kadar sadece kahve şu limonlu su iç kahvaltı saatin gelince kahvaltıyı yap sonra mesela 3 de bir kahve bir meyve 10 fkndik al veya 2 hurma bir elma yap
Veya bir muz üstüne kakao dök kahve yanında ye
Aksam saat 6 da aksam yemeği ye ama saatlere dikkat et ve ne yiceksen o saatlerde ye bir kaç gün dişini sık sonra alsiiyorsun
(6,112 puan) tarafından
spor insani cok hizaya sokuyo gercekten . bak dilan polattan berces protololum vardi onu yaptirdim cumartesi gunu. terlememem lazim ve yuzume su suremiyorum 4 gun. spor yapmiyorum habire biseyler yiyesim gelio. spor yapinca istah kesilio. bide emek verdim kendimi yordum bari okadar perisan oldum bari yemim diyosun.:) esim antebe gitti geldi baklava falan getirmis  narli pestillerden falan getirmis fistikli rulo falan baya iki gundur gömuyoru habire. eger spor yapabilsem daha rahat kntrol ederdim kendimi
(446 puan) tarafından
Sen kılo verdın mi o kahveyle pekı. Esma
tarafından
Evet gerçekten spor yapınca diyorsunki ya kaç saat spor yaptım bunu yersem boşa gidecej
tarafından
Canan ne yaptirdin yine loooo

Neyla aldığım.kahve istah kapatıyor
(446 puan) tarafından
Kız anam senın bu kocan tam dayaklık senı zorla kayseri ye gıturdu yedırdı sımdı antebden getırmiş  yedirmiş bütün suçlu kocan kendıde zayıftr kesın  ..  Sen kendıne ne yapardın  canan o ne dmk kız ben senı merak ediyorum nasıl bı guzelsın acaba
(446 puan) tarafından
Pekı sizn evde spor aletınız var mı benım yokkı ama alırım onerınız varsa
(6,112 puan) tarafından
eliptigim var benim evde. binanin spor salonunda zaten. kosubamdai yatay dikey iki cesit bisiklet var aglirlil zombirtilari varda onlari yapmiyorum
(6,112 puan) tarafından
gecen sene yuz soydurma yaptirmistim ya busene de dilan polatta benzer islemi yaptirdim derim soyuluyor birkac gune bebeksi tenimi cek dostum dusmanim görsun cekkk ordan cek burdan ceeekk:)) olacuk:) boynumda bikac sivilce izi vardi soymusum iz kalmis onlar icin ozellikle yaptirdim
(446 puan) tarafından
Canan  allah askına nasıl bu kadar şeye yetısıyom bacım sen  anam ıyıkı akrabam arkadasım degılsın senı kıskanırdım ha :)))) kız bak bundan sonra ne yaptırcaksan banada şöyle bende yaptıram benım sıvılce lekelerim var bende yaptırcam işe yarıyorsa.

Ayrıca 2. Sorum bana doğruyu söyle eve koşu bandı alsam işe yarar mı herkes dıyor kı alırsın 2 gün sonra kullanmaz atarsın bu doğru mu
(6,112 puan) tarafından
baci hecen sene almstim. da iste burun ameliyatinolacam diye ertelettim . bi sene yapdirm dedim ameliyat oncesi . yok kiz oyle guzel degilim aman aman normal :) hatta sevmem kendimi cocuksu yuz ifadem var diye hic kadin kadin olamam yani akca pakca beyaz tenli yesil gozlu ince duduak ve buyuk burun:) gözden kurtariyorum allahtan:))

ben calisirken ilk ay birkac kilo aldim bankaciydim is oturarak ya. neyse kosu abndi aldim bekardim isten gelidum yorgun argin useniyordum yapmiodum bide evde degil yukari terasta duruoduz annemlerin bina aile hinasi amcamlar dedemler iki kiraci bide en ust kat bos orasi  depo gibi fazla kullanmadik esyalari koyyoruz. kosu bandi ordaydi yani terasa cikip yapmaya useniodum. suan hala annemlerin terasta kosu bandi. benim evimin spor salonunda var diye inu alip evime getirmedim evime eliptik aldim. ever eve getirsem yapardim. calismiyorum bis animda yapardim yani.
(6,112 puan) tarafından
suan bi disim kaplamaydi zaten o dusmustu yazin ihmal ettim yerine yapistirtmayi ölcu degismis.yeniden kalip aldilar yeni kaplama yapilio. onden de bi disim yamuktu onu da görsellik icin keyfi yaptiriyorum :) madem ölcu vericem kalip yapilacak hi tasla iki diş yaptrayim dedim:) ha 6 ha 12 bin nefarkeder diyorum.:) esimde dio hee sanki ben agactan topluyorum dio. yarin provam var bakalim.:) keyfi bir adet dis kaplatiyorum suan:)
(446 puan) tarafından
Yok yok lütfen öyle deme sen guzelsın bence buraya resmımı atardım da sanırım resımler silinmiyor dıye korkuyorum neyse  kız  tok tutan kahve alcam da   kendıme bir sürü marka var esma bırını kullanıyor da   acaba onu mu alsam birde bı arkadaş bırını onerdı onu mu alsam kafam karısık  koşu bandı pekı  eve alsam  koşar mıyım acaba a kendime guvenmıyorum  birde canım  benim psikolojı terelelli olmuş hemen bozuluyor çok karamsar mutsuz bırıyum   asosyal bır hayatım var  televızyın bıle yok evde  böyle depresif olunca kendimi yemeğe verdım  probiyotik var bıtane bagırsakta mutluluğu arttırıyor  belkı mutlu olup duygusal aclıgun önüne gecerım  .  Çünkü benımkı can sıkıntısından yeme
(446 puan) tarafından
Senın kocan melek galıba
tarafından
Eve alicam diyorsan eliptik bisiklet al
(446 puan) tarafından
Esma bak hele kız sen sımdı o kahveden memnun musun  yoksa gectı mi etkısı artık şuan  bende alacagım da kafamı karıstıran şey şu ki benım arkadaşım da bsıy onerdı bak lınk vercem bı bak sana onu mu alayım senınkını mı kafam karıstı https://ty.gl/1b952vdqn51mi
(446 puan) tarafından
Esma kız senin kafan yatıyor bu işe hele bır baksana nolur bu nasıl sence  kullanan kız çok memnun fakat hıc yorum vs yok  altında o yüzden çok bilindik degıl galiba  ama ürün içeriğinde l karnıtın  var oda yağ yakıcı bsıy o yüzden ıyıdır dıye düşündüm fakat hıc kullanıcu yorumu yok  oda şüphe nolur fıkır ver noktayı koycam
tarafından
İçinde l_carnitine ve collacen var ondan pahalı öyle
Onun dışında onlar yağ yakimina yardımcı oluyor
Bu benim kullandığım.kahvenin bir de carnitinli colajenlisi varmış ama bulunmuyor :D bulunsa onu alırdım
Benim içtiğim.kahvenin istah ile alakalı olduğu sorunum olduğu için aldım
Ama istersen dene bunu ilk defa gordum
tarafından
L csrnitin bende hap şeklinde var spor öncesi 2 tane içiyorum:D
İşte yorum yok o şüpheli:F dur bakcam
(446 puan) tarafından
Esma sen gerçekten anlıyon bu işten ben karar veremıyorum eğer okey sen dersen kı bu iyi bence bunu al dersen alcam yoksa senınkını alcam
tarafından
Yani benimkimi bumu bu tabiki icindekilerden dolayı ama
Bir sayfada 60 tanesi öyle ve orjinal sayfası o
Smdi  hangisini alcan :)
O var
(446 puan) tarafından
Kız 60 tanesi öyle  dedıginden bsıy anlamadım nasıl yanı kızey bıdaha şöyle
tarafından
Orjinal sayfada 60 tane kahve o fiyatta
Senin attığında 30 tanesi o fiyatta
(6,112 puan) tarafından
hangi kahveden bahsediodunuz echer mi
(446 puan) tarafından
Eee nolmuş yanı sahte ürün mü var dıyorsun yanı  60 tane 30 tane ayrımına nıye düştün benım göremediğim neyı gördün kız hala anlamadım.

Evet canan hanım echer konumuz sende bsıyler ekle
(446 puan) tarafından
Esma ne dediğini anlamadım Bana ne dediğini anlatacaksın değil mi Bak bekliyorum Ne demek istediğini öneriyor musun şimdi sen bana bunu ama sen şimdi bana dedin ki evet dedin Bu benimkinden daha iyi içeriye sahip O yüzden pahalı dedim Ben de diyorum ki bunun fiyatı niye pahalı Hadi kız Şu cahil arkadaşına Birazcık bilgi kat
tarafından
Her kahvenin fiyatı farklı ama smdi baktimda forx5 580 lira olmuş sjsn

Ama benim.aklima takılan bir sayfada 30lu echer 750
Diğer sayfada 60li echer 750 lira
(446 puan) tarafından
Kız böyle açıklayıcı yazsana Şimdi anladım iki çocuklu insan olarak kafam ağır birazcık basmıyor anacığım Neyse sana onu ben açıklayayım o zaman bak şimdi o 60'lı dediğin detoks suyu kahve 30'lu O detokslu bir şey var o 60'lı Hele bir daha bak ki göresin bir daha bas son kez bana net yorumunu yap ki ben de alayım Hemen kaç gündür bana söylemişti Ben almıyorum Ama sen iyi diyorsan alacağım
(6,112 puan) tarafından
kanaka bebegim yasemjn diye bi kadin var kendi kahve cikarmis echer senin attigin trendyol linki ile onun ucunler. farkli. ben bi ara ona niyetlenmistim . dur resim eklim
(446 puan) tarafından
Esma nerdesin  dedıgimi anladın mı kız
tarafından
O zaman detoksluyu al :) sen dene bende alayım sjsj
(6,112 puan) tarafından
❤HOŞGELDİNİZ❤️

✅BİLGİLENDİRME✅

‼️Fiyatlarımız‼️

30 Adet Kahve 750 TL✅
60 Adet Detoks 750TL✅
60 Adet Kapsül 750 TL✅
1 Kavanoz Çay 750TL✅
1 Adet Yağ 550 TL✅
Süper Set 2000 TL ✅
✅KİMLER KULLANAMAZ✅

⚫️Kalp hastaları,
⚫️Kanser hastaları,
⚫️Karaciğer hastaları ( karaciğer yağlanması hariç),
⚫️Su içmesi yasaklı böbrek hastaları,
⚫️Hamileler,
⚫️16 Yaş Ve Altı
⚫️Yüksek tansiyon hastaları çay ve detoks kullanabilir.

✅ Bunların dışında ➖şeker➖ tansiyon ➖kolestrol rahatsızlığı olanlar kullanabilir.
Hatta değerleri dengeleme özelliği vardır

✅ özellikle kadınlarda yumurtalık kist ve miyom temizleme özelliği vardır

✅Bebek tedavisi görenlerde kullanabilir.

✅Emziren anneler ise bebekleri ek gıdaya başlayınca rahatlıkla kullanabilirler ✨

❤️Ürünlerimizi Kullanırken Diyet Ve Spor Zorunlu Degildir Dilerseniz yapabilirsiniz. ❤

Kaç Kilogram Vermek HedefimiZ Ona Göre Ürün Önerebilirim Efendim❤
(6,112 puan) tarafından
ha bunlari yazmis bebegim yasemin
(446 puan) tarafından
Esma sen peki içeriğini begendın mi onaylıyor musunuz alan mı kız yoksa senınkını mı alan yoksa bunu mu alan haydı söyle
tarafından
Bunu al l carnitin ve collagen destekli
(446 puan) tarafından
Cansu pekı sen alacakmısın bunu
tarafından
Canan o kiz
(446 puan) tarafından
:))) ayyy kafamı kaldı gene gıttım irmik helvası kavurdum yedım sımdı tek basıma   kız ben çok sacmalıyorum yani allah bana akıl versın  kesınlıkle bsıy alıp içmem ıstahı kesmem lazım  kız ben forx5 Le 30 kg verdım doğum kılomu ama 2. Kutu işe yaramadı bıdaha almam onu
(446 puan) tarafından
Esma burda mısın  . Kahveden memnun kalırsam sende alacan mı
0 oy
(711 puan) tarafından
O kahveler veya diğer içecekler kalp krizi nefes darlığı bagırsak bozulması gibi ciddi ve kalıcı sağlık sorınlarına sebep oluyor biliyorsundur umarım
(446 puan) tarafından
Bilmem ki
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Sirkeli su tarçınlı kahve
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Diyet dediginiz istahi kesilen bisey degil. Almaniz gereken besinleri ve kaloriyi alinca zaten vucut istemiyor. Kahveyle tokluk hissi olusturup ac kalacak ve vucutta eksiklik varsa daha cok yemek isteyeceksiniz. Acikiyorsaniz 10 findik veya 10 badem veya 2 3 hurma ile dengeleyin ama dedigim gibi esas olay ogunlerde gerekeni almak.
(4,354 puan) tarafından
Kiz kardesim de var ayni durum yeterli tecrube mi senin icin? Ayrica diyetisyene gittim. Gittiginde sana sorar uzgunken yer misin yemez misin, mutluyken yer misin yemez misin diye. Yani o bunu cozerse her halukarda psikiyatriye yonlendirir. Neden tepki veriyosun ki psikiyatriye gitmek kotu bisey mi? Organin bozuluyo duygularinda beyninde bozulabilir. Bu cok normal bisey.
(446 puan) tarafından
Hayır be ne alakası var bu konuda tecrüben var mı  demek ne demek : net olarak emınsen  bana bılgı aktar demek net misin bu konuda  emınmısın doğru bılgı mı dıye sordum ve  tecrubelıysen bana çözüm konusunda bılgu ver dıycekdım  .. Sen çok alıngan birisin yapma böyle herşeyi tepki sanma
(4,354 puan) tarafından
Ayol bi cevap verdim nerden anladin alingan oldugumu :D yazisma da yanlis anlama olabilir malum burda herkes bi tepki vermeye hazir o sebeple yanlis anladim seni :) heh tecrubem o hatta kardesimin anksiyetesi var ilacta kullaniyo. Birlikte diyetisyene gittik. Benim 2 kilo verdigim hafta 700 gr almisti. Yani elinde liste oldugu halde uyamiyor ve yiyordu.
(446 puan) tarafından
He pekı kardesıne ilaç vermedı mı işe yaramadı mı benjmde psikolojim bozuk  benımde yeme bozukluğu var
(4,354 puan) tarafından
Anksiyete durumu hafifleyince kolay veriyo ama anksiyetesi artinca direk yemeye veriyo kendini. Bu sebeple bi istikrar saglayamiyo suan. Sende bi uzmana danis istersen belki duygu durumun duzelince diyet yapmanda kolaylasir
0 oy
(2,027 puan) tarafından
Bana kalırsa etkili diyet için evde keisnlikle ulaşılabilecek abur cubur olmamalı. El altında varken zor oluyor. Ben de on gundur diyetteyim. Eşim teklif de etti ama kabul etmedim çünkü pek düşkün değilim tatlıya. Duskunseniz kesinlikle elinizin altında olmasın bir şey. 
0 oy
(5,577 puan) tarafından
Kararli olmak bence. 

Baska biseye bos yere para verme. Zaten saglikli degil. Vucutta bi haftaya alisiyo acliga yeni duzene. 

Ben 24 saat ac kalirim hic hissetmem ama oturunca cok yerim. 

Neyse iste bugun diyete basladim ilk gun guzel gidiyo :)
0 oy
(7,076 puan) tarafından
Diyet yapıyorum o kahvelerin bir dünya yan etkisi var değermi sence 
(446 puan) tarafından
Askım psikolojikim bozuldu ama napayım  daha önce de forx5 Le 30 kg verdım zaten  kaşarlandık bız artık bu tarz ürünlerle  içmeyen korkar sende haklısın bataklık gıbı
(7,076 puan) tarafından
Evet valla ben korkuyorum ama bak geri almışsın disiplinli bir diyet yap
(446 puan) tarafından
Sekerım düşüyor ama ya pamıyom
0 oy
(6,112 puan) tarafından

buna niyetlenmistim bi ara ozaman cay kahve  bide bi urun daha 550 kusurdu toplam. baya eski yani niyetlenmistim. anasinjn nikahi olmus fiyatlar. niyetlenmistim ama almamistim

image

image

image

(446 puan) tarafından
E o zmn pek de işe yaramaz ama   sende bence bsıyler kullan   bsıyler arayısına gırmedın mı
(6,112 puan) tarafından
suan yik . ben herbalefe seviyorum 2018 den beri alirim ara ara
(446 puan) tarafından
Sende ne gıbı bır faydası oldu kı Herbalife ın    echer  kahve alacam bende
(446 puan) tarafından
Canan hanım   bu yasemin bebegımı kım önerdi sana
(6,112 puan) tarafından
hanimi i yerim
kiz senin:)) kimse onermedi ben arastirip tarastirip bulmustum.  kadin baya kiloluydu bi anda zayiflayinca baktim  kahve cikarmis cay cikarmis kendi markasi . belki diyetle vermistir ama kahvesinden oldugunu idda ediyordu:)
0 oy
(321 puan) tarafından
Kahve denemedim ama sağlık açısından uzmanlar da önermiyor tatlıya dur desem bende çok rahat kilo veriririm ama yok dur diyemiyorum aklım sürekli birşeyler yemek de canım sıkıldıkça birşeyler yemek istiyorum geçen yine başladım diyete bozdum aralıklı orucu deneyeceğim bide 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 260 göst.
18 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 86 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 48 göst.

409,902 soru

12,323,834 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...