0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından

Kızlar okul acilali 90 gün oldu hemen hemen. Sürekli şikayet geliyor oğlumdan. Oğlum diyor anne arkadaşlarım beslenmemi benden habersiz alıyor.  Anne arkadaşlarım kalemlerimi alıyor. Öğretmen diyor oğlunuz çok dağınık. Ne yapacağımı şaşırdım. 

90 gün boyunca her gün kalemtıraş kalem ve silgi aldım. 2-3 tane güzel yazı defteri ve resim defteri de aldım okul açıldığından beri. Verdiğim kalemler geri gelmiyor. 3-4 paket kuru boya aldım çantasına koyduğumda geri gelmiyor. Artık boya kalemleri koymuyorum bir kurşun kalem bir kırmızı kalem silgi ve açacak koyuyorum. Onlardan her gün tam gelmiyor. 

Arkadaşları kafasına karnına vuruyormus. Aklım çocukta kaliyor. Öğretmen de sorumsuz birsey. Bişe diyemiyor kimseye. Sonuçta çocuk bugün kavga yapar yarın kanka olurlar diyor. 

Ne yapmam lazım bilmiyorum. Sizin de böyle şikayetleriniz var mı?

16 Cevaplar

0 oy
(215 puan) tarafından

En İyi Cevap

Post üste ciksin

(157 puan) tarafından
Post üste çıksın
-Reklam-
+1 oy
(445 puan) tarafından
Merhabalar öncelikle kimler çocugunuza vuruyor. Her gün sürekli mi oluyor. Sınıf öğretmeniyle görüşün çözüm bulamazsanız rehber öğretmeninden randevu alın. Eşyalarını kendi kaybediyorsa öz disiplin için çalışmalar yapılır size bilgi verilir. Eğer akran zorbalığı varsa çocuklarla görüşülür olmadı veli çağırılır. Burada en önemli durus sizin takindiginiz tavır çocuklarimiza kendisini korumayı öğretmeliyiz. Sadece okulda değil heryerde zorba inşan var
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Ne demek bugün kavga edip yarın kanka olurlar bu nasıl bir koyvermislik... Kavga ettiği çocuğun ailesiyle  önce sen görüş sonuç alamazsan öğretmen görüşür işleyiş budur. Sizin öğretmen baya vurdum duymaz bence şubesini değiştirmen lazım.
0 oy
(5,101 puan) tarafından
O nasıl öğretmenmis öyle cnm idare ile görüş derim 
0 oy
(1,035 puan) tarafından
Çocuğunuzun doğru söylediğinden eminseniz okul müdürü ile görüşün olmadı çocuğun sınıfını değiştirin 
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Senin çocuğun akran zorbaligina uğruyor öğretmeni cimere şikayet et
0 oy
(784 puan) tarafından
1.sinif çocuğum yok ama ne duzeni bekliyor daha yeni okula başlamış bir çocuktan sizde ozaman çocuk bı bugün düzensiz olur yarın alışır diyin ayni onun cevabı gibi umarım ilerde karşıma böyle bı öğretmen çıkmaz kendimi tutamam çünkü 
0 oy
(1,835 puan) tarafından
Sorumluluk bilinci oluşması lazım eşyalarını takip etmesi lazım. Kendini savunamıyor mu acaba diğer çocuklar mı alıyor eşyalarını önce bunun tespiti lazım 
0 oy
(2,471 puan) tarafından
Öncelikle çocugunun doğru söylediğinden emin misin? Abartıyor yahut hayal dünyasından olanları söylüyor olabilir mi? Bunu anlamak için çocuguna gizlice dinlemeye cihazı yada yakasına belli olmayacak şekilde gizli kamera koy orda ne olduğu anlaşılır zaten daha sonra senin telefonunda ses kaydın açik olacak şekilde öğretmeni konuştur çocuklar için yine aynı şeyi söylerse özellikle akran zorbalığı için söyledikleri ve çocuklarla ilgilenmeyişi belli olsun elinde delilin olsun sonra o kayıtlarla önce okul idaresine eğer idare ilgilenmezse idarede dahil öğretmeni cimere şikayet et her iki tarafta ceza alır ne demek çocuktur bugün kavga eder yarın barışır ne demek çocugun dayak yediği halde ilgilenmemek başından savmak ne sanıyor o kadın kendini beceremiyorsa emekli olsun yeni meslektaslarımıza yer açsın sınıfa saksı diye mi koymuş devlet o öğretmeni
0 oy
(3,248 puan) tarafından
Hergün hergünde arkadaşları alamaz kalem silgisini die düşünüyorum. Dağınık bir çovukmu acaba oğlunuz hani düşürdüğü kalemi alıp cüzdanına koymuyormu. 

Önce onu bi takip edin olmadı sınıfa öğretmenden önce girip çocuklarla konuşun bazı çocuklar çok güzel takip eder herşeyi anlatır .. sınıfta ne olup bittiğini.

Oğlumada vuruyorlardı eşim gitti sınıfta çocuklarla konuştu uyardı daha etkili oldu öğretmenden . Uyarma dediysem kızma değil siz arkadaşınız güzel geçinin diyerek
0 oy
(51,802 puan) tarafından
benim kizim var bir iki erkek cocugundan şikayetçiyiz vurma huylari var dün beslenme cantasina basmis annesine soyledim basmadim diyormus. öğretmen birsey olunca direkt bana soyleyin haberim olsun diyor
0 oy
(636 puan) tarafından
Cocugunuz daha once anaokuluna gitti mi?okul kavrami bilinci var mi?Anaokuluna gittiyse anlatir miydi yasadiklarini?

Ogretmenle tekrar gorusun ,olmazsa rehbelikle gorusup mutlaka destek alin derim.
0 oy
(13,399 puan) tarafından
çocuğunuza diğer çocukların dikkatini çekecek şekilde defter kalem almayın 

vuran çocuklar kim, öğrenin 

rehber öğretmene gidin

ama çocuğunuzda dağınıklık varsa önce bunu çözün. başkaları almayı bıraksa bile kaybolur dağınıklıkta
0 oy
tarafından
Bu nasıl bir öğretmen ya herkes öğretmen olmamalı işte şikayet et her yere sürekli git okula 
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Sen güzellikle velilerle cozeceksin canım vurma işini.iki herseyini etiketle.kalemlere kadar.
(215 puan) tarafından
Yaptım kuzum. Oğlum diyor ki anne arkadaşımda kalemimi gördüm fatih yazıyordu diyor ama vermyor diyor.
0 oy
(2,847 puan) tarafından
Akilli saatler var ya onlardan al tak ogluna ordan dinlersin ne oldugunu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
0 oy
5 cevap 131 göst.
0 oy
5 cevap 184 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sevtur (90 puan) tarafından soruldu
0 oy