+1 oy
580 göst.
Aile kategorisinde (587 puan) tarafından

Ya da hangi huyu hariç eşim gibi biri çıksın dersiniz :)

49 Cevaplar

0 oy
(126 puan) tarafından
Allah'a çok dua ettim babam gibi birine denk getirme diye . Çok şükür alakası yok. Kızımın karşısına ise babası gibi biri çıksın . 
-Reklam-
0 oy
(9,992 puan) tarafından
Eşimin siniri hariç kesinlikle çıkmasını isterim inşallah da çıkar ☺️❤️
0 oy
(4,043 puan) tarafından

Kızım vefat etti ama yaşasaydı babası gibi muhteşem bir eşi olsun isterdim eşim bana cenneti yaşatıyor kiziminda yaşamasını isterdim 

0 oy
(150 puan) tarafından
Bi düşündüm de kararsız kaldım anasına bacısına çok düşkün bu da evliliğimizi etkiliyor kızım öyle olsun istemem 
0 oy
(5,697 puan) tarafından

Bnm eşim iyi sakin sabırlı sessiz biri   tek yani tutumlu ;) ben bu huyunu sevmiyorum herşeyiyle çıksın ama tutukluluk bana göre değil bilemedim yani 

0 oy
(2,542 puan) tarafından
Sadece merhameti çeksin başka birşeyi çekmesin o yüzden hayır asla 
0 oy
(11,780 puan) tarafından
kesinlikle eşim gibi birini bulsun  o yüzden eşime de diyorum hep, sen kızımı çok sev o da saçma sapan şeyleri sevgi zannedip kanmasın. 
0 oy
(4,769 puan) tarafından

İnşallah inşallah inşallah kızımin ilerde babası gibi bir koca çıkar karşısina:)

0 oy
(954 puan) tarafından
Kendi gibi biri cıksın eşimin bu huyları ona cekebilir ne istese alır ilgilidir yemez yedirir merttir cimri degildir bu huyları cekebilir 
0 oy
(954 puan) tarafından
Kendi gibi biri cıksın eşimin bu huyları ona cekebilir ne istese alır ilgilidir yemez yedirir merttir cimri degildir bu huyları cekebilir  boyle işte  
0 oy
(2,650 puan) tarafından
Çıksın isterim eşim hem çok iyi bir eş hemde çok iyi babadır 
0 oy
(4,745 puan) tarafından
Eşim gibi biri çıksın gözümü  kapatmadan direk veririm ahlaki merhameti sevgisi cömertligi   arkamda duruşu gibi biri olur insallah
0 oy
(4,840 puan) tarafından
Asla istemem. Sadakati,agır başlılığı güzel. Ama biraz daha ınce fikirli romantik bırısı olsun kızımı dunya nın en degerli ınsanıymıs gıbı hıssettirsin. 
0 oy
(3,097 puan) tarafından

Aç olunca surati asik ya da hafif sinirli hali Dışında 4 4 lük çok şükür. Bazen de pasaklı ama olsun söyleyince yapıyor iş en azından. :D isterdim öyle bir eşi olsun. Ama ben de çok iyiyim tek tarafla bitmiyor inşallah kızım olursa o da lay lay lom kafada olmaz bana ceker

0 oy
(6 puan) tarafından
Evet inşallah rabbim eşim gibi birini çıkarır çok dua edıyorum kızım için 
0 oy
(1,695 puan) tarafından
Esim gibi biri ciksin yerine  esim gibi biri olsun isterdim . 

Kimseye kendini ezdirmeyen insanlarin  laubalilikten hem cekindigi hem  sevdigi biri. 

Benim gibi  kalp kirmicam diye ugrasip kendi ezilmesin. 
0 oy
(850 puan) tarafından
Hayır istemezdim net.
0 oy
(10,882 puan) tarafından
Ailesine bu kadar bagli olmasa ysni bi tik daha az olsa muk 
0 oy
(775 puan) tarafından
Dilerim Allah'tan bütün kızlarımın karşısına eşim gibi bir eş nasip etsin rabbim
0 oy
(839 puan) tarafından
Ay inşallah ya.. Bırak babası gibi birini, kızıma zarar vermeyecek onu bile bile üzmeyecek biri olsa yine şükredicem öyle bir dönemdeyiz ki.. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 392 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde El1997 (2,005 puan) tarafından soruldu
+1 oy
71 cevap 1,222 göst.
3 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
89 cevap 1,736 göst.
24 Mart 2022 Aile kategorisinde Ocakk (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,077 göst.