0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (2,400 puan) tarafından
Dönemsel mi başka bisey mi anlamıyorum arabayla bi yere gitcez ben gelmiyorum diyor annemlere gitcez veya başka bir yere yok siz gidin ben gelmek istemiyorum dio evde de durmuyor aşağı iner bazen eltimin oğluyla oynar ama oğlum hadi çıkak biraz gezek desem yok dio var mi aranızda çocuğu böyle olan anlamıyorum hersey beni mi buluyor yoksa inanın anne babası hadi çıkalım dese koşar bu çocuk niye böyle bilmiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(3,094 puan) tarafından

Ya kızım da tam geçen yıl böyleydi 5 yaşında bence kendini ben büyüdüm kalıbına koymaya çalışıyordu sabırla konuşarak geçirdik küçük ergen oluyorlar her halde :D

(2,400 puan) tarafından
Yok bu konuşarak ta olmuyor yok yani
-Reklam-
0 oy
(14,692 puan) tarafından

Burcu ne merak ettim :)

Erkek kardeşim öyleydi zorla evden çıkardı bir yere gidecek pantolon giymez eşofman giyerdi evde oturmak istiyorum diye liseye başlayınca değişti :)

(2,400 puan) tarafından
Balik burcu valla aynı oyle ya :)
0 oy
(99 puan) tarafından
Keşke benim kızım da böyle olsaydı ya. Doğduğundan itibaren hep disarids büyüdü. Her gün parka gidiyoruz ya da avm ye. Inan evde hiç durmak istemiyor ya. Keske evde dursa her gun çıkmasak
(2,400 puan) tarafından
Aslında benim oğlanda oyle büyüdü cnm haftanın 7 günün mutlaka iki günü avm geri kalan park yürüyüş bazen piknik vs. sürekli çıkarırdım şimdi yok asla çıkmıyor
0 oy
(920 puan) tarafından
Benim oğlum da böyle 5 yasinda evden cikaramiyorum
(2,400 puan) tarafından
O zamn bu dönemsel tek değilmişim en azından
(920 puan) tarafından
Kendi istedigimi yaparım mesajı veriyor bizimki :)
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Benimkide 4 buçuk yaşında evden çıkmıyor zorla çıkartıyorum onda da ne güzel evde yatiyodum ne güzel TV seyrediyordum of anne falan diye söyleniyor 
(2,400 puan) tarafından
Amannn valla öyle bir eltime iner sıkılır gelir sonra aşağı kapıya çıkar gelir o ama ben de evde bazen sıkılıyorm yada bir yere gitmem lazım oğlum gel etme yok gelmiyor
0 oy
tarafından

Bende istemiyorum zorla çıkarıyorlar napcaz :D

(2,400 puan) tarafından
Yahu bacım lazım oluyor gitmem gereken yerler oluyor hastane veya annemin yanına gitmem lazım oluyor her yere çocuk bırakılmıyor üstüne evde tek de bırakılmaz o yüzden zorlanıyorum
tarafından
Sordunmu canım neden gelmiyor
(2,400 puan) tarafından
Yorgunum istemiyorum diyor genelde
0 oy
(8,016 puan) tarafından
Benimkide her güne dışarı planı kuruyor kafasında ortası yok bu çocukların 
(2,400 puan) tarafından
Cocuk işte ne deyim ki büyüyecekler inşallah
0 oy
(18,076 puan) tarafından
Yalnız değilmişiz benim oğlumda böyle değildi şimdi hiç çıkmıyor misafirliğe gidiyoruz hadi gidelim diye darlıyor sürekli 
(2,400 puan) tarafından
Aynen öyle ya ne zor cocuk bakmak
(18,076 puan) tarafından
Bitmiyor atakları değişik huyları çıkıyor ortaya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 165 göst.
17 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.
0 oy
16 cevap 600 göst.
29 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Coktafifi (13 puan) tarafından soruldu

410,337 soru

12,340,437 cevap

39,632 kullanıcı

Kategoriler

...