0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (1,057 puan) tarafından
Kızlar bu gün kayınvalidem bize geldi torununu sevmek için. Bu gün 22 günlük oldu bebeğim. Altını değiştirirken bebek neden çok zayıf dedi. Ben 37. Haftada 3 buçuk kilo doğum yaptım. O bez ona büyük geliyor dedi. Halbuki yanları sıkıyor 2 numaraya geçmeyi düşünüyorum. 

Kayınvalidemin ikizleri var benim ikisi de ikiz olmasına rağmen bundan büyüktü dedi. ( bence yalan) 

İlk oğlu yani eşim 6 kilo doğum yaptım dedi ( normal doğum olduğunu da söyler) 

Yine oğlunu doldurmaya gelmiş ben odada yokken sesleri geliyor odaya girince sesleri kesiliyor. Kim bilir neler diyor yine. 

Gözümün önünde tuvaletten çıktı ellerini yıkamadı eşime söyledim dersleri beni bebeğe dokunmasın dedim. Kendi bebeğimin sağlığını düşünmek zorundayım. 

Aranızda gelin, kayınvalide vardır sizce bu kadın neden böyle şeyler yapıyor

( YENİDOĞAN BEBEĞİM VAR HERKESE CEVAP VEREMEYEBİLİRİM VEREMEDİKLERİNİ İÇİN ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM) 

14 Cevaplar

+9 oy
(4,248 puan) tarafından

Takma kafana 6 kg çocuğu normal dogurduysa beyninde travma kalmıştır o yüzden sacmaliyo belli :D

(4,248 puan) tarafından
İlk dogumumda 16.30 da verildi gece 11 de doğum yaptim ikinci dogumumda 19.45 te sanci verildi 20.30 doğum yaptim şiddetli sancıyı 10 dk falan anca çektim
(1,057 puan) tarafından
Sizin açılmanız hemen olmuş ben gece 12 den akşam üstü 4 e kadar 1 cm açılma oldu suni sancı ile gittiğimde 3 cm açılmam vardı
(3,329 puan) tarafından
Benim saat 8 de suyum geldi, gece saat 4 te acilmam 5 cmydi, zaten sonra dayanamadım epidural aldım uyusmadi bir daha iğne vuruldum o sanciyla:( neyse ki öğlen 12 de doğdu:D 4 saat 10 cm açıklıkla doğmadı şansa maf oldum ikina ikina tövbe tövbe:D
(4,248 puan) tarafından
İlk dogumda 2 cm açılma vardı ikinci de 4 cm
(1,057 puan) tarafından
Bana iğne vurmadılsr hiç. Çok ağladım hastaneyi birbirine kattım
-Reklam-
0 oy
(587 puan) tarafından

Bu Kaynanalar hepisimi aynı olur ya . Al benim kaynanayi vur seninkine aynı bizimkide ben 37 haftada doğum yaptım gelmiş diyor eve gidek daha doğuma var 40 olsun geliriz diyor dedim suyum geldi doguruyom eşime diyor yalan söylüyor :D 

(1,057 puan) tarafından
Benimkide acile gittik diyor altına yapmış olmayasın. İdrar yapsam anlamıcam sanki
0 oy
(926 puan) tarafından
Kaynana işte fazla üzerinde durmamak lazım 
(1,057 puan) tarafından
Haklısınız
0 oy
(14,613 puan) tarafından

Eskiler zaten hep böyle 6 kilo doğururlar annemin halası kuzenime demiş manda gibi sütüm geliyordu senim niye sütün yok :)

Çocuklar ağlamazdı kendileri oynardı yemeklerini kendileri yerdi derler de derler :)

0 oy
(12,583 puan) tarafından
boşver... 3.5 kilo doğmuş çocuk daha ne olsun  benim kızı görse kalpten giderdi herhalde, küvezden aldığımda 1850 gramdı:))

aaa sürekli sütün yetmiyor, bu çocuk zayıf gibi şeyler diyebilir. wen doktorunu dinle sadece. olması gereken persentilde ise tamam gerisi boş
0 oy
(17,886 puan) tarafından
Ya ben normalde kimseye böyle yorum yapmam ama 6 kiloyu normal doğursa aşağıda oluşan genişliği tahmin bile edemiyorum :) bence cevap vermek yerine dalgaya vur çünkü ciddiye alınacak değildi 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Hepsi aynı b*kun suyu oluyor merak etme. Onları çok takarsan sinir hastası oluyorsun, o yüzden hiç duyma bile
0 oy
(881 puan) tarafından
Bacım o da birsey mi :) benim kaynanamın dediğine göre eşim 5 aylıkken bezi bırakmış tuvalete götürmüş 
(2,741 puan) tarafından
Sjsjsjjskskak
(1,057 puan) tarafından
Haykırdım kız
(881 puan) tarafından
Gerçekten kız oğlum 1 buçuk yaşına gelmişti daha öğretemedin koca çocuk oldu diye başımın etini yiyordu. O çocuklar en çok 7 aylıkken bırakmış dediğine göre :) ben de sizin gibi gülüp geçiyorum
(1,057 puan) tarafından
İnsan yalan atacaksa da mantıklı bir şey atar. Bebek emeklemeden bezi bırakmış ha
0 oy
(163 puan) tarafından
Sen şimdi ultra kaynanalari gör :) benimkinin çocukları melekten bi tık önce doğmuş. Eşim 6 kilo doğmuş 7 aylık yürümüş 10 aylık bezi birakmis . (Oğlu da diyor bulduğumuz yere iserdik) Kaynım 2 yaşında 25 kiloymus. Görümcemin birinin 6 yaşına kadar ağlamasını hiç duymamislar. Kaynanamın öyle bir sütü varmış ki diğer köylerden istemeye gelen olurmuş . Bir sürahi doldurup verirmiş :D  tabi biz bunlara gülüyoruz ama eşimi bu çocuklar şöyle böyle diye doldurmaz. Oğlunun yuvasını da düşünür. İyi olsunlar der hep . 
(2,741 puan) tarafından
Ahajajsjsjjzzk
0 oy
(3,082 puan) tarafından
Benimkinin tek derdide bu çocuk aç .. ama hep aç. Şekerli su yapıp geleyim die kaç teklifte bulundu. İlk günler bebeğe içircekmiş
(1,057 puan) tarafından
Allah akıl versin
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Çünkü senin yaşadığın hayatı o yaşamadığı için sen olan  onda yoktu 
(1,057 puan) tarafından
Olabilir. Ha bire bezi. Elde yıkardık diye de söyler. Siz kullan at. O yıkadı diye bizim de yıkayacağımız yok ya
0 oy
(60 puan) tarafından
Bebeğinizin bakımını siz ve eşiniz hariç kimseye yaptırmayın herkes bişey görüp eleştirme peşinde çünkü. elinizden geldiğince siz ilgilenin 
(1,057 puan) tarafından
Asla yaptırmıyorum. Emanet edip tuvalete dahi gitmem.
(60 puan) tarafından
iyi yapıyosun canım bu devirde kimseye güven olmaz.zaten herkes bişey görsekte yorum yapsak can sıksak diye bekliyor
0 oy
(725 puan) tarafından
Kız daha ne doğurcakmissin Allah aşkına 5 kg mi doğsun çocuk :D yani benden 38+5 te 2.5 kg çocuk çıktı o da bir gün sonra 2.3 e düştü. Annemde bana hep sen 1 aylığı doldurdugunda 10 kgdin hiç mi beslemedin bu çocuğu yazık demişti. Kendi annem birde kayınvalidem değil:)) ben 9 aylık yurumusum 1 yaşında bezi bırakmışım 1 yaşında şakır şakır konusuyomusum :D yalanda yalan yani :D ayı yavrusunu severken öldürürmüş
(1,057 puan) tarafından
Ahahah
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Allah gun yuzu gostermesin tez zamanda yanina alsin benim canavar da öyleydi. Lohusaligimin agzina scti.  Fisfisfis oglunun tepesinde. Bak benden sana tavsiye. Kocani da gozun gormesin cunku hersey birikince onu bile silmek istiyosun hayatindan. O kırılacak bu uzulecek aman takmayayim umursamamaya calisayim filan deme sakınnnnnn. Agzina geleni soyle  gerekirse tabak bardak indir asagi ne varsa. Ben sağlam psikolojili bi insanimdir atlatirim umursamam sandim ama oyle olmuyomus. Gun gectikce birikiyo artiyo diyemediklerinin pismanligi. Susana da madalya takmiyolar. Şimdi Allah belalarını versin diyorum yemin ederim seytan gormus gibi oluyorum gordukce duydukca. Ne de o anasina babasina gik diyemeyen ama bana bosver sus nasil olsa sen yine istedigini yaparsin diyen kocama eski sevgim saygim var. Diyecegim o ki hazir lohusayken bir delir bir kir dok herkes hizaya gelsin. 
(1,057 puan) tarafından
Bir daha olursa ben de öyle yapacağım. Eşimin eve gelmesini. Bekliyorum ortalığı birbirine katmak için kaynanam gitti evine
(4,350 puan) tarafından
Canim nasilsin? Nasil oldun? Moralini keyfini yuksek tut. Suan sen ve bebeğinden daha onemli hiç kimse ve hicbir sey yok bunu unutma.
(1,057 puan) tarafından
Eşim hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ben soğuğun ona karşı. Her şeyi unutamıyorum öyle bir yapım yok. Soğudum sanki ondan.
(4,350 puan) tarafından
O soğukluk hep devam ediyo maalesef canim. Onlara gore hersey yolunda. Ama insan ennn kirilgan doneminde guvenini yitirince duymayi gormeyi beklemedigi sozler davranislar görünce gercekten bazi seyler kopuyo. Yerine gelir mi bilmem ama benim bebegim bir yaşında ve hala eskisi gibi hissetmiyorum. Cift terapisine gidicez diyorum ona gore hic gerek yok. İnsallah sen benim gibi olmazsin. Cunku ben aileme ayrilabilirim haberiniz olsun demsitim. Hatta bi ara gercekten terkediyodum agladi yalvardi vazgectim
(1,057 puan) tarafından
Söylediği laflar, davranışları aklımdan gitmiyor hiç. Bilmiyorum böyle ne yapacağım. Ben hala ayrılmayı düşünüyorum.

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 132 göst.
0 oy
10 cevap 536 göst.
8 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde buketimsim (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kaplan2020 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 539 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (395 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,687 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...