Bnhbbbhjnnnkk
Sen biz bisey demeyelim diye herseyi kestin be dostum Niye verdin para demeyin ihtiyaci vardi verdim
Sana tek diyeceğim
EŞİNDEN VE ÇOCUKLARINDAN HELALLİK AL ÇOK BÜYÜK HAKKA GİRMİŞSİN BEN KENDİ MAAŞIMDAN ANNEME VERİRKEN BİLE EŞİME ŞUNU YAPTIM DİYE SÖYLERİM BÜYÜK KONUŞMAYI SEVMEM AMA BENİM EŞİM BU ŞEKİLDE YAPSA 4+4 LÜK OLMASINA RAHMEN BOŞARİM
ŞUNU DA SOYLEYİM DOĞUM GÜNÜN DE BÜYÜK İHTİMALLE HATIRLAMAYACAK BİLE
Eşin çok haklı tamam bende senin gibi olsun istiyorum ama aslında mantıklı olan eşinin söyledikleri Ben süsledimde ne oldu şimdi hiçbiryere birşey bırakmadı kalmadı hiçbirşeyim. Çekmeceleri bantladım daha yürüyemiyordu o bantları parmaklarıyla söktü kilit aldım patlattı. Yatak odamdaki aynalığımın önünde hertürlü renkten ojelerim vardı benim dişimle açtığım ojeleri çocuğum açıp yerlere döktü ellerini boyadı güya oje sürmüş . Uzanamayacağı biryerdeydi alttaki çekmeceyi çeker üstüne basar öyle uzanırdı şimdi 3 yaşında uzanamadığı yere sandalye çekiyo
Dünkü post görmedim bende aksesuarları çok severim uygun çok şık aksesuarlar var aşağıya fotoğraf atacağım iki tane sepetimde ürün var onları almayı düşünüyorum.
Bir tane daha yeni tezgah üstü raf aldım.
Onu da güzel değerlendirebilirsin.
çocuk odasına bu yaz sticker aldım 130 tl kim görse çok beğeniyor soruyor
Uygun çok güzel aksesuarlar var
Benimmde çocuklar küçük diye duvar aksesuarları alıyorum çok seviyorum da
Duvar rafları da çok şık çok beğeniyorum
alıp aksesuar oraya yerleştirebilirsin
1,486,462 soru
24,301,423 cevap
344,067 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın