0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından
12+5 gunluguz. Bugün doktorum göremediğini ama vücudu duruşu sanki erkek mi bilmem dedi. Ama bir sonraki muayenede kız dersem de şaşırma sadece %51,5 erkek diyorum dedi... Hatta bir oğlun varmış kız da olsun gibi espri yaptı sağlıklı olsunda tabi diye. Böyle olup da cinsiyet değişen oldu mu hiç 

8 Cevaplar

0 oy
(874 puan) tarafından
Kesin dememiş zaten henüz ortada belli olan bir cinsiyet yok . Değişebilir haftasıda erken zaten 
(1,142 puan) tarafından
Uyuyordu galiba hareket ettirtemedi minnağı:) öksürdüm güldüm derken bir iki bi hareket ettirdik onda da kolları kıpırdattı azcık. Sağlıklı olsun tabiki de insan azcık heyecanlanıyor da galiba ♥️
(874 puan) tarafından
Tabiki benim kızım 26 haftalikti öğrendiğim zaman cinsiyeti ozaman kadar neler yaptım:D oğlum ise 11+4te öğrendim doktor çok emin konuştu ama henüz erken siz yinede  kimseye söyleyemeyin dedi memlekete duyurduk :D Allah'tan değişmedi cinsiyet o ihtimal bizi bulmadı
-Reklam-
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Bende bütün çocuklarımın cinsiyetini o haftada öğrendim ama net göstermişlerdi. Size tam birsey söylememiş değişebilir tabi inşaallah bal gibi bir kızın olur :))
(1,142 puan) tarafından
Yaaa :)) sağlıklı olsun Rabbim acısını göstermesin hayırlı evlat olsun önceliğim hep o ama kızım da olsa mutlu olurum ikisinide tatmak isterim :)
(2,199 puan) tarafından
Evet canım bende ikisini tattığım için öyle söyledim zaten o kadar güzel birşey kız annesi olmak ^-^
(1,142 puan) tarafından
Böyle kız kıyafetlerine filan bakıyordum çok hoşmuş vs diye :) bugun eşime gülüyorum bence ben çok bakmıyım bir erkek daha gelebilir mi bilmem heveslenmiyim diyorum şakayla :) Allahım sağlıkla doğsun hayırlı şekilde kucağımıza alalım da inşallah önemlisi cidden o
0 oy
(926 puan) tarafından

Benim 11 haftanin icinde tahmin ettiler kizimi kiz dendi fetal dnadada kiz bakalim dogumu bekliyoruz 

onceki gebeligimde oglumuda 12 17 24 haftada erkek dediler ve erkek dogdu 
(1,142 puan) tarafından
Oğlumdayken 12 de erkek denildi 16 da vs tamamen görünmüştü. Bunda kesin de denilmesi sadece tipe bakıp bir tahmin yaptı tipten nasıl anlaşılıyor bilmiyorum  :)
0 oy
(14,613 puan) tarafından

Bana da dr %51 kız demişti doğru bildi :)

Ark erkek dediler ayrıntılı da kız olduğu orataya çıktı:)

(1,142 puan) tarafından
İlk defa heyecanlandım böyle ikilemli söylenilince  4 hafta zor geçecek gibi hissettim :) halbuki aslında cinsiyete çok takılan birisi değilim hep sağlıklı olsun da yeterki hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum. Ama bir oğlum olunca insan kıza da biraz heves ediyor gibi oluyor :) oğlum olursa tabiki onu da çok severim ama garibiz işte :)
(14,613 puan) tarafından
İllaki tabi canım seversin oğlan olursa İnsan da istiyor farklı cinsiyet olsun diye :)
Hayırlısı olsun yazarsın öğrenince :)
(1,142 puan) tarafından
İnşallah canım benim çok tesekkür ediyorum ♥️
0 oy
(42 puan) tarafından
Bana da 12 de özel kız dedi 17 de erkek dendi devlette detaylıyı bekliyorym
(1,142 puan) tarafından
Hadi inşallah sağlıkla olsunlarda yeterki ♥️
0 oy
(430 puan) tarafından
Benm ilk kizimda 13.haftada Dr 3 çizgi görünüyor bu kız demek oluyor demişti kız doğdu 2.bebegimde 14.hafta devlete gittim Dr bana kıza benziyor daha belli olmaz dedi özele gittim kendi doktoruma hemen ultrasonda gördük oğlum oldu 17.haftada öğrendik şükür 
(1,142 puan) tarafından
3 çizgi derken canım genital bölge anlamında mi neyde görünüyor dedi anlayamadım. Bizimki hiç göstermedi bir iki kipirdar gibi oldu onda da yine durdu uyuyordu galiba ki
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Bence detayliyi bekle 

Kesinlesmesi için erken bence
(1,142 puan) tarafından
1 ay sonraya randevu aldım canım dediğin gibi detaylı tam oluyor. Sağlıklı olsunda inşallah♥️
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Kız dedi net hemde bide çok ünlü güzel bı doktor üç hafta sonra erkek
(1,142 puan) tarafından
O zaman bizimki hele hiç belli bile olmaz net bile denilmedi :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 214 göst.
0 oy
4 cevap 78 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 137 göst.

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler