0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (395 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eşiniz iş ile ilgili sürekli destek verdiği bir Firmada iletişim kurduğu bir bayana iş ile ilgili konularda araya espri katarak cevap vermesi sizi rahatsız eder mi.

Kocama göre normal kiminle nasıl konuşacağını iyi bilirmiş güvenmiyormuymuşum. Diğer çalışma arkadaşlarına bu bayan daha resmi cevap verirken benim kocama daha kanki modunda anlıyorum. Bunu söylediğimde sesini yükseltiyor kabul etmiyor. Ve başka bir şehirde bu firmalar

17 Cevaplar

+5 oy
(12,583 puan) tarafından
yapabilir, bazı şeyleri abartmaya gerek yok. gereksiz yere ortamı gerer. 
-Reklam-
+3 oy
(657 puan) tarafından
Kız kardeşi değil sonuçta edep li olmalı sen mahremisin böle bir konuda hasas olduğunu bildirdigin halde sana kızması hoş değil . Her ne olursa olsun rahat davranılmalı sen uyarmaya devam et rabbim ıslah etsin eşini cnm sana sesini yükseltmesi üzdü beni
+2 oy
(926 puan) tarafından
Gereksiz buldum yani yapmasa da olurmuş. Bazı şeyler güvenle alakalı değildir empati yapması gerekir. İnsanların gözünde bulunduğumuz halde önemlidir.
0 oy
(725 puan) tarafından
Yani sakalasabilir normal. Bende iş yerinde erkek arkadaşlarımla sakalasiyorum ama derecesi onemli. Böyle yayvan yayvan konuşmalar beni sinirlendirir yerinde gülünüp geçilen birşey ise rahatsız etmez. Çok şık konuşması ve iletişim kurması yine rahatsız eder. Kendi firması olsa bir nebze ama destek verdiği x bir firma ise bu kadar içli dışlı olsun istemem 
0 oy
(15,632 puan) tarafından
Yapsin canim ne olacakki. Espri yapmak için benden izin kağıdı almasına gerek yok. 
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Cıvıtmadığı sürece sorun yok 
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Esinin yapisi genel olarak buysa altinda birsey aramam. Ama empati yapmasininsoylerim, ben erkek arkadaslarim olsa senin gibi yapsam hosgorurmuydun derim. Guzel bir dille rahatsiz oldugunu ve daha mesafeli konusmani esin olarak istiyorum diyebilirsin
0 oy
(390 puan) tarafından
Bende iş yerinde erkek arkadaşlarla konuşuyorum sohbet ediyorum espri düzeyli bir şekilde yapılıyor. Ama genelde bayanlarla takılıyoruz. 
0 oy
(577 puan) tarafından
Kankiler dir. Normal. Teşbihte hata olmazmış kusura bakma: eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmanın lüzumu yok bence  
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Espiri yapmadan iş yürumuyormuymus acaba

Niye yapıyor ki 

Hiç sevmem öyle civikligi kadın erkek birbirine karşı resmi olmalı bence hayirdir 

Erkekler asla kabul etmez zaten, kadının üstünde de yakalasak biz suçlu oluruz 

Bugün espiri yapar güler eder yarin başka bisey olur
0 oy
(2,390 puan) tarafından

Şu normal diyenlere şöyle cevap vermek istiyorum nasıl olurda dine karşı böyle normal diyebilyolar anlamış değilim kadın veya erkek fark etmez ne demek şakalaşmak kakara kikiri gülüşmek böyle bişey olabilir mi dinen de günah bişey bu herşeyi normalleştirmeyin lütfen 

image

0 oy
(3,122 puan) tarafından
Benim kıskanç bir yapım olduğu için ben iş dışında çok konuşmasını bile istemem eşimin kendimde öğleyim çünkü iş yerinde erkeklerle iş dışında samimi olmam eşimde olmaz
0 oy
(6,892 puan) tarafından
Yapamaz öyle birşey herkes yerini mesafesini bilecek birde kadının başka çalışanlarla daha resmi olup benim kocamla samimi olarak iş daha da bozulur şu devirde kimseye güven yok yapmaz dersin yapar yapar dersin yapmaz 
0 oy
(51,324 puan) tarafından
ne gibi sakalar mesela laubali haddini aşan konusmaysa istemem 

mesafeli mecbur konusacaklar bende suan gecici çalışıyorum illa sohbet muhabbet sakalasma oluyor 
0 oy
(370 puan) tarafından
Kadınlar hisseder. Eşiniz bu kadın çekici buluyor. Belki farkında bile değildir. Ama öyle. Erkekler beğendiği kadına sempatik davranır. Insallah işin ucu kotu yerlere varmaz. Sen kıskandıgını çok belli etme genele vur. Uyarmak istersen o kadın üzerınden değil de genel butun iletişim kurdugu kadınlar üzerinden uyar tavsiyem
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Cok gucık olurum ve söylerim
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Abartmadigi sürece olabilir 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,228 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 946 göst.