+2 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar uyandımi bebeler kocaları yolladinizmı işe rabbim kazasız belasız bol bereketli çalışmalar nasip etsin inşallah ♥️ ☺️ gününüz bol bereketli bol sağlıklı geçsin kimin ne derdi var hayırlısıyla dermanina ulaşsın AMİN:ermm:

Biz her zaman ki gibi erkenciyiz esim biraz gec gidecek kahvaltı yaptık evimi topladım çamaşırları mi yıkadım eşime rica ettim asti inşallah evden çıkmadan Beyazlar da yetişir onları da asar bi sil süpür kaldi onun için de çok erken 10 gibi yaparım alttakiler o saatlerde kalkıyor 

Bugün ful evdeyim biberonlari süt sağım makinalarını yikiycam kendi çantami hazirlayacagim 

image

15 Cevaplar

0 oy
(2,330 puan) tarafından

Günaydın,amin :) 

Ben de namaza kalkmıştım şimdi tekrardan yatağa geçtim az daha yatarım sonra 9 buçuk 10 gibi kızım uyanır kalkarız inşallah.
Evin işleri de beni bekliyor bugün aslında yapsam çok iyi olacak eşim gece gidecek eve ve o gece vardiyasına başlayacağı gün ben tüm evi silip süpürüyodum 1 hafta gündüz pek gürültü yapamıyorum diye. Ama bu kez hiç canım istemiyo :( bu şekilde devam etsemde ruhum daralır duramam. Üf bilmiyorum yaa
(4,296 puan) tarafından
Allah kabul etsin inşallah cnm yat güzelce dinlen kalkınca bismillah der yaparsın ben dün aşırı yoğundum 2 gündür pazar gününden beri evle ilgilenmiyordum az kendimi toparlayinca yaptım şükür
(2,330 puan) tarafından
İnşallah ben de yapabilirim :) hepimiz için güzel bir gün olsun hemde çok güzel bir gün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım ben de hiç düzgün uyuyamadım bu gece yine aslında bebiş uyudu ama gripten dolayı sanırım :/ ev desen iyice çığrından çıktı ipin ucunu kaçırdım maalesef o kadar çaresiz hissediyorum ki köşeye sıkışmış gibi
(4,296 puan) tarafından
Önce kalk güzel bir duş al duanı oku bismillah de canım kendini salarsan batarsin yapma
tarafından
Yok canım inanki saldım zaten duş almayı geçtim yemin ederim odanın kapısından dışarı çıkmak istemiyor desem inanır mısın
(4,296 puan) tarafından
İnanırım canim pazar pazartesi ben öyleydim baktım kötüye gidiyor kalktım
tarafından
Hadi sen sonuna yaklastin çok şükür beni daha birsuru hafta bekliyo bakıyorum şöyle bir elalem hamileyken mutlu mesut sanki hiç hamile değil gibi ben bir hamile kalıyorum yatalak gibi oluyorum çok rahatsızlanıyorum nedense ya Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla çok zor gerçekten
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Günaydın  4 te uyandı geri 5.bucuk gibi uyudu şimdide yeni kalktı sayılır  kiz uyuyor  kocada akşam  ise gidicek  birazdan bnde kahve yapicam   bugün pek işim yok dün eviminin  işlerini halletmiştim  sadece dağınık yerleri  toparlarım sadece  
(4,296 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm dün tatil ilan etmiştim kendime

Öğleye kadar hastanede muayenelerim vardı onları hallettim öğleden sonra yemeğe gittik geldik gelirken pazar yaptık bi kahve içtik bardakları tezgahın üzerine attim avm hem alışverişe hem çocuğu oyun alanına götürdük akşam yemeğinide orda yedik yorucu ama güzel bir gün du bugün de işlerimi yaptım
(2,066 puan) tarafından
Ne güzel iyi olmuş  :)))
0 oy
(1,409 puan) tarafından

Günaydın canım seni görünce kendime utan utan kadın hem hamile hem oğlu seninkinden beter diyorum ama olmuyor ya berbat bir gece yaşadım yine sallamayı biraktiyorum popoaya vura vura uyutuyorum şimdide ona alıştı bıraktığın an uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten :'(

(4,296 puan) tarafından
Vurma işine alışması kötü olmuş
(1,062 puan) tarafından
Madem uykusuzluğu göze aldın vurmayı da bırak hıc birşey yapma onu besıgıne koy yada yatağına uyku zamanı iyi geceler annem de anlayacagı dilden (ben 1yasında bebegıme neeeen neeeen dıyorum mesela yatıyor hemen yastığa kafayı gömuyor) yanına uzan senı görsün burdayım uyuyoruz artık vs de o şekilde ısrarla devam et asla sallama popo ya vs vurma bır hafta ön güne gıt gıde süre kısalacak ve alışacak kendı uyumaya
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Bol aminli bir gün olsun inşallah günaydın cnm ☺️sen nie o satte kalkmişin çok erken degilmi  ben yat kalk yaptığım için o satte eşim ise gitmiş hiç fark etmemişim sabahçı bu hafta bende kızı doyurup uzanrim biraz hava soğuk 
(4,296 puan) tarafından
Oğlum erken kalktı cnm bize uyku haram
0 oy
(3,222 puan) tarafından
Gunaydin bacim cocugu okula biraktim hastahaneye geldim bugun 10 haftalik olduk kontrole geldim 
(4,296 puan) tarafından
Güzel haberler le dönersin inşallah
0 oy
(3,165 puan) tarafından

Amin canım amin Rabbim gönlüne göre versin ❤️ imagekaza oruçlarıma başladım çok şükür ikinci gün daha :D sahur yaptım bu sefer daha kolay geçecek inşallah yemeğim de var bugün rahatım. Bebem kaç gündür evde onu çıkarmayı düşünüyorum 

(4,296 puan) tarafından
Allah kabul etsin inşallah cnm
0 oy
(14,613 puan) tarafından

Günaydın ☀️ 

Oğlumu uyuttum günün 2. Kahvesini içiyorum :) kahvemi içip hamur yoğuracağım:) rüyam da pişi gördüm canım istedi :)

image

(4,296 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm ellerine sağlık bu sabah bende pişi yapmıştım ama ben fırından hamur alıyorum kızartıyorum
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar canım 

Bende işlerımı bitirdim sayılır tuvalet yıkıcam ondan sonra kahvaltı yapcam sanada kolay gelsin bacım ❤
(4,296 puan) tarafından
Kolay gelsin afiyet olsun cnm ♥️
(4,721 puan) tarafından
Saoll canım❤
0 oy
(744 puan) tarafından
Günaydın canım Amin bende tost çay zeytin kahvaltımı ediyorum yine uykusuz hep bende :)) 
(4,296 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(6,941 puan) tarafından
O enerjiden bende bir gram yok bugün gece 3 te mide ağrısıyla kalktım hala kıvrandırıyor havada buz gibi kızımı okula bıraktım geldim komple çamur oldum onları attım makineye 10 olsunda çalıştırayım diye bekliyorum böyle zamanlar kendime sinir oluyorum ya aklım başıma geç geldi araba kapıda biz çamur yağmur yürüyoruz 
(4,296 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Gunaydın canım gözümden uyku akıyor ev temiz yemek var yarın hastane var uykusuzluktan yıkılıyorum bugün dınlenme günü ilan ettim gerekmedıkce kalkmayacagım uyku ve yatma işe geçecek bugün :) yarın pert olurum yoksa

Maşallah sende ıyıce sonlara geldın bakalım sağ salim kavusun inşallah
(4,296 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️

Benim dün hastane günüydü atlattım şükür
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Günaydın canım enerjik miyim orası tartışılır karda oynadık şifayı kaptım ama işlerimi halledebiliyorum okanı sıkıca sardım sarmaladım okula yolladım anne robot oldm diyo :) eşimde bi bardak süt içti gitti küçükler uyandı kahvaltı hazırlıycam sağı solu topluyorum 
(4,296 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm kolay gelsin
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Kolay gelsin canım ❤️ moodum çok düşük hiç bişey yapasim yok bu aralar ;)

(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️ salma kendini
0 oy
(129,283 puan) tarafından
ulan şaka maka doguruyon laan aboo gunun geldi resmen büşü 
(4,296 puan) tarafından
Geldi valla sevda doktor dün hazırlığını yap dedi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 392 göst.
0 oy
10 cevap 506 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Caresiz12 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
3 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde 3434istnbl (140 puan) tarafından soruldu

408,337 soru

12,267,632 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...