Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar uyandımi bebeler kocaları yolladinizmı işe rabbim kazasız belasız bol bereketli çalışmalar nasip etsin inşallah ♥️ ☺️ gününüz bol bereketli bol sağlıklı geçsin kimin ne derdi var hayırlısıyla dermanina ulaşsın AMİN
Biz her zaman ki gibi erkenciyiz esim biraz gec gidecek kahvaltı yaptık evimi topladım çamaşırları mi yıkadım eşime rica ettim asti inşallah evden çıkmadan Beyazlar da yetişir onları da asar bi sil süpür kaldi onun için de çok erken 10 gibi yaparım alttakiler o saatlerde kalkıyor
Bugün ful evdeyim biberonlari süt sağım makinalarını yikiycam kendi çantami hazirlayacagim
Günaydın,amin :)
Günaydın canım seni görünce kendime utan utan kadın hem hamile hem oğlu seninkinden beter diyorum ama olmuyor ya berbat bir gece yaşadım yine sallamayı biraktiyorum popoaya vura vura uyutuyorum şimdide ona alıştı bıraktığın an uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
Amin canım amin Rabbim gönlüne göre versin ❤️ kaza oruçlarıma başladım çok şükür ikinci gün daha sahur yaptım bu sefer daha kolay geçecek inşallah yemeğim de var bugün rahatım. Bebem kaç gündür evde onu çıkarmayı düşünüyorum
Günaydın ☀️
Oğlumu uyuttum günün 2. Kahvesini içiyorum kahvemi içip hamur yoğuracağım rüyam da pişi gördüm canım istedi
Kolay gelsin canım ❤️ moodum çok düşük hiç bişey yapasim yok bu aralar
1,499,433 soru
24,491,474 cevap
357,646 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın