0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (4,677 puan) tarafından
Kızlar 3 4 ay önce kızıma bit gelmişti paranit sprey aldım geçer gibi oldu sirke vs yoktu iyice baktım taradım  dün yine kasindi baktım yine gelmiş okula da gitmiyor nerden geliyor bilmiyorum parka falan götürüyoruz ister istemez orda arkadaş ediniyor okula giden görüştüğüm arkadaşlar var çözemedim kimden yada neyden kaynaklı oluyor 

Var mı kuvvetli kesin bitirir dediğiniz ilaç? 

Boşa duyar kasacak uzak dursun .. çocuğu 3 günde bir yıkıyorum saçını tarıyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(1,274 puan) tarafından
saçları kısacık kestirmek kesin çözüm. annem benim bitlerden öyle arındırmıştı. sürekli yineliyordu çünkü. 

ayrıca çocuğa o çocukla oynama falan demek de işe yaramaz yani kaynağı bulsan bile. bana biti bulaştıran arkadaşımı biliyorduk annem de sıkı sıkı tembihliyordu oynama diye ama yine de oynuyordum. 
(1,274 puan) tarafından
bozulur bozulur iyi hatırlıyorum :))
(4,677 puan) tarafından
Kız ne ara dünya yumurta bıraktın dimi geçen gün yıkadım bı şey yoktu
(1,274 puan) tarafından
pes etme mücadeleye devam. savaşı sen kazanacaksın... hadi gazanız mübarek olsun
(4,677 puan) tarafından
Sinirden gülüyorum:D sağol bacım düşman başına
(1,274 puan) tarafından
amin amin
-Reklam-
0 oy
(7,404 puan) tarafından

image

Oluştuktan sonra nasıl temizlenir bilmiyorum ama kızıma bunu aldım kreşe gidiyor hergün bununla tarıyorum maşallah sıkıntı yaşamadık Upload failed: [object Object]

(4,677 puan) tarafından
Tamam canım aklimda bulunsun bu . Bizim gelmiş ya kreşe de gitmiyor
0 oy
(135,959 puan) tarafından
dun bende actim bemzer postu az sbr gidip lavanta yagi alcam
(4,677 puan) tarafından
Ayy kız senin oğlan ya görmedim postu ben bit mi geldi
(7,404 puan) tarafından
Sevda oralarda bulunurmu bilmiyorum ama benim yoruma attığım spreyden al bulursan
bizde yok sukur ama sinifta varmis her an bulasabilir simdi gidiyom eczameye bi bakiyim
(4,677 puan) tarafından
Aman aman gelmez inşaallah
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Canım sirkeyi suyla karıştır ilaçla taradıktan sonra pist pist yap saçının heryerine biraz kafasında beklesin sonra yine durula. Birde çarşaflarınızı yastık kılıflarınızı iyicene yüksek derecede yıka ve ütüle hergün sen ne kadar uzaklaştırsanda yattığı yerde sirkeler olabilir.
(4,677 puan) tarafından
Tamam canım sirke işe yarar bak doğru ayy hemen de yumurta bırakmış saçına
(2,252 puan) tarafından
Sabah akşam bu işlemleri yapman gerekiyo.. ilaçlican yıkıcan tarıcan. Sonra sirkelicen bekleticen sonra tekrar yikican her yatip kalkmasından sonrada yastık kılıflarını carsaflarınıda yıka yuksek derecelerde uzule hiçbir şey kalmaz bu işlemi 10 gün yap ama sirkeli suyu fazla yapmasan iyi olur derisine zarar vermesin.
(4,677 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
.. ... . ...........
koruma amacli dedim eczaxi bit sampuani vermis bana
27 euroya aldim
(4,677 puan) tarafından
Ayy inşaallah gelmez başına
gelmesim ben tiksiniyom☹️
(4,677 puan) tarafından
Kız bende hasta biraz ama banyoya sokcam mecbur paranit vardi ondan süreyim geçmezse başka ilaç bakcam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mryftma (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
4 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.

412,757 soru

12,427,277 cevap