0 oy
281 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (133 puan) tarafından
Kızlar annem benle dalga geçer gibi canı isteyince evime gelir istemediğinde gelmez sende gelme der evinde birşey yesem gözüne gelir ve sürekli benden bir beklenti içinde durumları iyi değil aslında iyi olabilir ama cahilce hareketleri yüzünden kötü maddi olarak geçen beni arıyor kardeşin okula gitmiş parasız bende genelde olsa veririm birşeyler ozaman dediğinde bendede yoktu evimiz kira eşim de doğru dürüst para vermez bana işte sonra yine konuştuk bana diyor kardeşin okula parasız gidiyor senin umrunda değil ben bende var mı dedim kocan ****** gibi çalışıyor dedi tersledim gözü birde çok kocamda işte çalışıyor falan diye sonra birdaha ne sen gel nede biz dedi bir haftaya yakındır arıyorum açmıyor engel falan atıyor ne biçim bir anne yani tamam doğurdu baktı etti de ama böyle yapması ne kadar doğru kızınca da ananim istediğimi derim diyor resmen sinaniyorum onla içim dolu yazacak çok şey var ama uzatmak istemiyorum böyle bir anneniz olsaydı ne yapardınız 

14 Cevaplar

+1 oy
(3,517 puan) tarafından
Bendeki de aynı versiyon canım merak etme 

Ben haklı oldugum halde aradım ettim açmadı mesajlar attım cevap yazmadı 

En sonunda gittim öyle konuştu 

Gidince gözümün içine bakar kalkiyim diye 

Kendisi bisey aldırmaz benden bekler 

Bazen çocuklara bakar karşılık bekler yüzüme vurur 

Sorsan kendisi haklı anne ya herseyi der 
(133 puan) tarafından
Nasıl sabrediyorsun gitmiyorum ben pek mecbur kalmadıkça böyle yaptığı için
(3,517 puan) tarafından
Başka çarem yok çünkü cocuklari bırakacak kimsem yok ya da başka bi isim düşüyor mecbur kalıyorum
Yoksa öyle yaptığı zaman asla aramam da sormam da
(133 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
-Reklam-
+1 oy
(1,894 puan) tarafından
Bende böyle olamıyorum annem dahi olsa hemen sırtımı döner lafı sokar otururum evimde kicimin üstüne annemde anasına karşı böyle yok ben senin yaptığın gibi yapamam der:D
(133 puan) tarafından
En iyisi valla ama Allah'tan korkuyorum işte günah olur diye
(1,894 puan) tarafından
Niye günah olcakmis dinimiz diyorki size zarar veren akraba hisiminiz varsa mesafeli olabilirsiniz ki anneniz yada babaniz size doğru birşey emretmiyirsa  uygulamaya biliyorsunuz
tarafından
Zeynep sen toprak olabilir misin :) ya keşke o olsan
(133 puan) tarafından
Yok canım değilim valla :)
tarafından
Ah keşke olaydın :D onun da annesinden dertli ya belki dedim odur
+1 oy
(789 puan) tarafından
Sende para olsa bile vermemen gerekiyo eşinden aliyosun sonuçta oda sizin için calişiyo.annende istemesi ayıp zaten. Böyle anneler çocuklarını yuvalarından eder. Eşin senle bı sebepten kavga etse haklı. Bence annenle goruşme goruşursende sen ondan para işte zor durumdayiz faln de. Hatta eşimle kavga ettik para yüzünden ayrılıp size gelecem de bak bakalım bı daha para isteyebiliyo mu. Hatta isterse bı daha sende annene git kavga ettik sana para istedim diye de. Annen napacak size bakmaz 
(133 puan) tarafından
Doğru valla şu an zaten eşimden başka kimsenin faydası yok bide kalkıp adamın parasını ona mi vereyim oda zaten borç harç içinde arada bir kaç kuruş zar zor verir bana ama anneme kalırsa hayvn gibi çalışıyor zanginiz
0 oy
(1,920 puan) tarafından
Aramaz sormazdim arasada açmazdım 
(133 puan) tarafından
Uzun sürünce evime geliyor canı isteyince ama almamakta olmadığı için mecbur barisiyorum sonra yine başa sarıyor
0 oy
(950 puan) tarafından
Annedir canım ben şimdi sana bir daha arama görüşme desem yapamazsın çünkü onlarsiz da olmuyor Allah yardım etsin onada vicdan merhamet versin
(133 puan) tarafından
Amin canım Allah razi olsun
0 oy
(67 puan) tarafından
Ah ah sankii beni anlattin. Ben de gurbetteyim kimsem yok. Iki bebegim var. Kirk yilda bi gelir o da yardim icin degil gezmek icin. Devamli kaynanamla kiyaslar kendini o yapmiyr ben neden yapayim der. Insna kizi icin yapar ama annem kaynanan yapmiyr bn yapmam bakmam der. Nadiren onlarin sehrine gidip kaldigimz zamanlarda agzimdan burnumdan gelir daha onced eyazmstim. Bi insan kizini sığıntı hissettirir mi hissetttiriyor. 
(133 puan) tarafından
Her doğuran anne olamıyor maalesef
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Senelerdir görüşmüyorum... Zehirli anne davranışları. Benimki daha beter. En nefret ettiğim sözleride ben sizin için şunlara katlandım bunlara katlandım demeleri. Sanki biz babamızın şeyinde bu adamla evlen beni doğur sonrada kötü olsa bile katlan demişiz. Dünyaya getiren bakmak zorunda. Ki baktığını sanmıyorum annanem büyütmüş. Kendi seçimlerini çocukların üstüne yıkmayıda pek severler. Anne olması herşeyi söyleyebilicekleri herşeyi yapabilicekleri anlamına gelmiyor ben kabul etmedim arkadaşım. 
(133 puan) tarafından
Bu gidişle bende senelerce görüşmicem
(2,253 puan) tarafından
Sürekli huzursuzluk oluyosa ne gerek var herkes umursamamazlık takmamayı beceremiyor.
(2,253 puan) tarafından
Ben şimdi annaneme daha düşkünüm canımı istese gözümü kırpmadan veririm.. Onu arar sorarım. Param olsa çıkartır gönderirim okadar gururludur ki kimsedende beş kuruş istemez. Anne dediğin böyle olur. Ama annemin iyi gününde yanında olmam. Kötü günündede yanında biterim ama..
0 oy
(540 puan) tarafından
Araya mesafe koy sende konuşunca dert yakın bklm napacak annem biz 7 kız kardeşiz daha hiç bir imizle bir iki saat küs kalmamıştır sebep ne olursa olsun insan evladına küser mı hiç
(133 puan) tarafından
Helal olsun annene
(540 puan) tarafından
Çok şükür Allah annenize hidayet versin bizler kadın olarak zaten çok zor seylerin üstesinden geliyoruz bide anne tarafından cektırmesın Allahım aranız düzelir inşallh
0 oy
(3,384 puan) tarafından
Böyle bir annem yok olsa konuşmam. Anne diyip üzülme demek ki değmiyor canım benim
(133 puan) tarafından
Aynen ama elde değil canım
0 oy
(3,634 puan) tarafından
Ayy kızlar bitek benim annem anormal sanıyordum yalnız değilmişim :)) 
tarafından
Anneler nasıl böyle olabilir :( vallahi çok şaşırıyorum hadi kardeş abla baba olabiliyor da ne bileyim
(133 puan) tarafından
Çok üzücü bir durum
(3,634 puan) tarafından
Valla ben alıştım ya arayıp konuşmayınca daha huzurlu ve mutluyum
0 oy
(4,344 puan) tarafından
Alakami keserim direk. Annem olmasi beni kullanacagi anlamina gelmiyor.
0 oy
(711 puan) tarafından
Böyle anneyle neden görüşüyorsun görüşme arama sorma zorunda misin
0 oy
(3,117 puan) tarafından

Ne demek kardeşine para vermiyon ya mecburmusunn heleki kocanın parası.eğer gönlü yoksa zaten haram o para . Kendi doğurduğuna kendi baksın sanamı güvenmiş doğururken. Heleki buna küsüp trip yapmaso Allah akıl fikir versin. 

Anladığım kadarıyla hem narsist hem cimri hem kindar 
Zor böyle kişilikle yaşamak .sanada kes iletişimini görüşmede diyemmki ana sonuçta ama mesefai koy .
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Koşullu seven toksik ebeveyn tipi. Boşver arama sorma. Anne böyle olmamalı . 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 727 göst.
0 oy
5 cevap 226 göst.
0 oy
5 cevap 169 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu

409,790 soru