0 oy
71 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (620 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 14 haftalık hamileyim şimdi diyeceksiniz abartma ne alaka falan diyeceksiniz ama bilmiyorum içimde bi paranoya oldum sanki önceden daha fazla karnim vardı şimdi küçüldü midem bulantım yok artık korkuyorum bebeğime bişey oldu mu olacak mı diye düşünmekten acaba bebek yaşıyor mu diye düşünmekten kafayı yiyecem lütfen beni yargılamayin belirltiler azalınca korku saldı beni en son 15 Kasım'da muayeneye gittim 12 Aralık'ta gel dedi doktorum sizinde böyle muayene kontrol aralıkları uzun mu yoksa benimki normal mi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başlarda şu tarama testleri sonrası herhangi bi sorun görünmüyosa ayda bir gidiliyo zaten kontrole, normal yani o. Artık 14 haftalık olmuşsun, bulantıların geçmesi de normal. Kanama, şiddetli ağrı vs yoksa korkmana gerek yok.
(620 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten çok korkuyorum rahatladım biraz
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından
Ben de 14.haftaya bugün girdim. Karnım kücüldü. Ama bulantı devam. Kasık ağrılarım da bitti. Endiselenmeyin. Artık vücudunuz hamileliğe alıştı. Keske benim de bulantım gecse belirtilerim bitse diye dua ediyorum :D qksi durumda belirti azalmaz ateşiniz cıkar kanamanız olur sancılarınız olur. 
(620 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim yorum yazan herkesten çok korkuyorum Allah razı olsun yüreğime su serpildi biraz
(40 puan) tarafından
Zaten 12.14. Haftalar arası belirtilerde azalma olur annenin iştahı acılır gibi bi durum var gogıla yazıp bakabilirsin. Ben de neden hala belirtilerim gecmedi diye düsünüyorum mahvoldum. Siz atlatmışsınız sıkıntılı dönemi. Yiyin için
0 oy
(382 puan) tarafından
Normal canım korkma belirtiler bir gelir bir gider bazen kendini çok iyi hissedersin bazen çok kötü ya da belirtiler tamamen gider hiç olmaz bir sorun da yoksa kontrol ayda 1 oluyor son zamanlar her hafta çağırıyorlar kötü düşünme iyi olsun sağlıkla kucağına alırsın insaAllah
(620 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Ben 12 haftalığım benimde belirtilerim geçti ama hiç tedirgin olmadım çünkü gayet normal artık alışıyoruz
(620 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
3 cevap 63 göst.
7 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy