0 oy
147 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,289 puan) tarafından
Kizlar oglum 6 yasinda kolunda engeli var gecen gorumcemin kizi 10 yasinda oglumun taklitini yapti boyle yuruyo diye mutfaktaydim kimse yoktu yapip guldu bir daha sakin boyle yapma dedim tersledim ama ilk defa oglumun engeli boyle yuzume carpti zaten okul hayatinda normal hayatta cok defa karsisina cikacak belki ama ilk defa olunca yutkunamadim cocuk diyip gecmelimiyim yoksa nefratmi etmeliyim arada kaldim sizce ne yapim

9 Cevaplar

0 oy
(11,928 puan) tarafından
Çocuktan değil onu öyle büyüten ,bir engelle dalga geçmeyi normal gösteren ailesinden nefret et.cocuk görmedi şeyi bilmez
(1,289 puan) tarafından
Ailesi oyle degil ozellikle ablasina desem bayagi kizar
-Reklam-
0 oy
tarafından

Önce uyaririm güzelce. 

Sonuçta oda çocuk.  Ailesinin öğretmesi lazim

(1,289 puan) tarafından
İcim oda cocuk diyo ama bi tarafimda nefret ediyo
0 oy
tarafından
Kime yaptı ve o kişiler ne tepki verdi birde konuşmak byerine o kolundan tutup dışarıya atarim hadsiz böyle çocuklar ana babaları eğitmedikleri için dalga konusu yapıyorlar 
(1,289 puan) tarafından
Kimse yoktu ben vardim bide diger gorumcemin kizi vardi 12 yasinda boyle yuruyo diyip guldu bnde bir daha sakin biyle yapma dedim cok uzuldum
0 oy
(4,399 puan) tarafından
Keşke her anne çocuğunu bilinçli vicdanlı yetiştirse. 10 yaş küçük değil bence annesine söyle. O gerekli uyarıyı yapsın. 
(1,289 puan) tarafından
Annesine desem inanki umrunda olmaz cunku nerdeyse annesi degil ablasi buyutuyo
(4,399 puan) tarafından
O zaman eşine söyle o gerekli uyarıyı yapsın ailesine canım. Seni çok iyi anlıyorum kalbin kırıldı ama sakin ol bence.
(1,289 puan) tarafından
Esime dedim ben ona kizarim dedi bu seferde bnm kizmasini istedigimi dusunecekler ama kirildim bi kere ne kadar cabalasamda asla eskisi gbi olamam ona
(4,399 puan) tarafından
Çok haksız sayilmazsin ama işte çocuklar böyle düşünmeden konuşabiliyor. Sorun bence ailesinde 10 yaşına gelmiş çocuğun artık bazı etik değerleri olması gerekir. Fiziksel özelliklerle alay etmemesi gerektiğini bilmesi gerekir. Sen yine de çok üzülme canım Allah yardımcınız olsun.
0 oy
(3,689 puan) tarafından
Haklı olarak evladının üzülmesini istememişsin uyarmışsın
0 oy
(520 puan) tarafından
Çocuk o daha sen içini doldurma ona karşı. Bi daha yaparsa sert uyarıp ablasına mı annesine mi kime söyleyeceksen söylersın. Kşmsenın çocuğunu dövemezsin(dövülmez)
0 oy
(20,272 puan) tarafından
Çocuklar acımasız olur dostum. Vicdan diye bişey yoktur onlarla. Ancak 11 yaşından sonra yavaş yavaş oluşmaya başlar. O yüzden kin tutma. O daha çocuk. Güzel bir üslupla anlatmaya calis. Ve ailesi de anlatsın. Belki de anlattıkları halde yine de böyle konuşmuş olabilir. Ben çocukken şimdi hatırlayınca çok utandigim şeyler yaptım. Çünkü çocuksun. Dusunemiyorsun. Ailem de iyi yetiştirmiştir bizi bu konuda ama oluyor illa ki. Arkadaşıma zorbalık yaptığım da oldu zorbalığa uğradıgımda. O yüzden bazı şeylere çocuk deyip geçmek gerek. Ama doğrusunu öğreterek tabi ki . İnşallah yavrun hep akıllı uslu iyi çocuklarla karşılaşır.hic zorbalıga uğramaz. 
0 oy
(26 puan) tarafından
Çok üzüldüm kıyamam ya.Bence annesiyle konuş.Daha yapmasın.
0 oy
(2,374 puan) tarafından
Çocuğa nefret duyulur mu. 

Çocuk adı üstünde. Ne bilsin seni, çocuğunu incitebileceğini. 10 yaşındakininde aklı beş karış havada. 

Sen zaten uyarmışsın. Görümcenede söyle abla böyle böyle hani ben çocuktur dedim geçtim ama benim oğlum görürse üzülür onun üzülmesini istemediğim için sana söylemek istedim uygun bir dille uyar diye konuşmalısın bence

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 34 göst.
10 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevs (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 447 göst.
22 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elifgaye (86 puan) tarafından soruldu

411,824 soru

12,397,417 cevap

44,244 kullanıcı

Kategoriler

...