0 oy
274 göst.
Aile kategorisinde (4,051 puan) tarafından

Merhaba hanımlar başka  ne koysam bana fikir verin lütfen şunu da al dediğiniz birşey varmi buda benim çantam 

Diğer posta cevap veremedim bunada veremezsem kusura bakmayın tek tek yazicam müsait olunca 

image

10 Cevaplar

0 oy
(3,554 puan) tarafından
Su ısıtıcısi al canım  sezeryandan sonra narkoz atmak için sade kahve al cikolata al 
(4,051 puan) tarafından
Ameliyattan sonra ilk 1 hafta damardan mama ile beslenicem cnm bağırsak ameliyatımda var benim o yüzden sadece ısıtıcısı eklerim mama yapmak için
(3,554 puan) tarafından
Aa dogru onu unutmusum canim, o zaman diş fırçası ve macunda al yanına
(4,051 puan) tarafından
Koydum canim teşekkür ederim
(3,554 puan) tarafından
Rica ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(123,071 puan) tarafından
hastamede kalirsan listerine dis fircasi fon makinasi koy dus yaparsan sacini kurutursun atistirmalik biskuvi vs koy kuruyemis kuru kayisi koy yanina mutlaka
cikolata ve kahveyi unutma
(4,051 puan) tarafından
Bunların hiç biri işime yaramaz cnm ilk 1 hafta damardan mama ile beslenicem cnm macun firca eklim
tarafından
Beybim sen de yurt disindasin programa girmen sorun oluyormu..vpn kullaniyormusun
yoo vpn gerek yok onu çindekiler kullaniyo kiz ben aymi tr deki gibi kullaniyom

büşü bebek icin burun aspiratoru koy pisik kremi mama koy
(4,051 puan) tarafından
Onlar bebisin çantasında sevdam
aah tm
tarafından
Off ya neden rusyada sirf bu uygulamaya girilmiyooo
puhahhahahahahah ☺️☺️☺️
tarafından
☺️☹️☹️☹️☹️
0 oy
(6,686 puan) tarafından

Dis fırçası dis macunu da olabilir 

(4,051 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ekliyorum
0 oy
(1,214 puan) tarafından
Bak hele benim kokoşuma bakiminida eksik etmiyor  
(1,214 puan) tarafından
Varsa evde yedek bir şarj aleti de  al yanına ya su ısıtıcı pet bardak çatal şeker filanda al yanina
(1,214 puan) tarafından
Sütyen takamasin belki çünkü sütun filan olursa sütyen zor olur
(4,051 puan) tarafından
Emzirme olmayacak benin gülüm ısıtıcı ekledim yeme içme yasak olacak damardan mama ile beslenicem cnm o yüzden onlara gerek yok
(1,214 puan) tarafından
Hayırlısı olsun ya sağlık olunda gerisi önemli değil biliyon Büşra benim sütüm öyle bir vardı   sütyen bile takmiyordum kızım bir aylık oldu sütüm gelmedi o zamanlarda durumumuz yoktu kızıma mama alamiyordum cok zor günler geçirdim öyle hayırlısı olsun gerisi boş benim  oğlum 2 yıl süt içti hemen hastalık kapan sağlıksız bir çocuk kızım mama ile büyüdü   çabuk çabuk hasta olmuyor gayet sağlıklı
(4,051 puan) tarafından
Ben sitres yapmıyorum cnm benim oğlumda mama ile büyüdü mama karşıtı değilim hayırlısı ile girip çıkayım da varsın hiç emzirmeyim
0 oy
(399 puan) tarafından
Canpedle lohusa kilodu aynı şey mi ben canped bir paket kullandım gayet güzeldi 
(399 puan) tarafından
He anladım canım hastane veriyorsa yeterli
(4,051 puan) tarafından
2 ay yattım hep verdiler bulunuyor
(399 puan) tarafından
Ben araştırma hastanesinde sezeryan oldum vermediler kendim aldım canım
(4,051 puan) tarafından
Benimkinde yatak koruyucusu bile veriliyor cnm
(399 puan) tarafından
Ne güzel canım
0 oy
(114 puan) tarafından
Göğüs pompasi bence en gereli olanlardan canım Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun
(4,051 puan) tarafından
Onu çocuğun çantasına ekledim cnm hem manuel hem elektrikli
0 oy
(2,274 puan) tarafından
Niye acil ? doğuma mı gidiyosun bugün :) 

Listen eksiksiz duruyor arkadaşlar da yazmış zaten birkaç. İlla eksik kalan olursa eşin alır getirir artık bir şekilde.
(4,051 puan) tarafından
Çarşıya gidip gelicem eklemeyi unuttuğum evde olmayan birşey varsa alayım diye acil

Amacım eşimi hastaneye yormamak çünkü evde çocuk bakacak
(2,274 puan) tarafından
Sen hastanede tek mi kalacaksın
(4,051 puan) tarafından
Kız kardeşim okulunu ayarlaya bilirse o gelecek gelemezse parayla biri ile anlaştık o gelecek
(2,274 puan) tarafından
Hadi inşallah kız kardeşin gelebilir daha iyi olur
(4,051 puan) tarafından
İnşallah cnm bende çok istiyorum
0 oy
(399 puan) tarafından
Canım süt saklama poşeti de koy
(4,051 puan) tarafından
İşime yaramaz gülüm aklima geldi ama ilaç alacağım için sağıp dökücez
(399 puan) tarafından
Unutmuşum canım haklısın
(4,051 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
(399 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(17,198 puan) tarafından
 Ilk bikac gun Hasta bezi daha kullanışlı bence doğumdan sonra heleki sezeryan ise ameliyat yerini acıtır diye düşünüyorum 
(4,051 puan) tarafından
Hasta bezi ile lohusa kilodu ayni cnm biri yapıştırmalı birini kilot gibi giyiyorsun
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Dapent külot 1 paket al yani benim işime çok yaradı pet hiç kulanamdim alidim ama kulanamdim artk evde 40lı dönemde az olunca kanma kulandim evde 1 hafta yine dapent kulandim çok kurtaci bide patik al artk soğuk bide 2 ameliyat gecirceksin.. hurmada al diycektim sen damrdan beslncektin demi cnm aslında kışlık bı gecelik iyi olur amelyatlisin rahat olur ben almstim oda işime yaradı hamarat bacı maşllah bitrdin hayırlı haberlerini beklicez artk ☺️☺️♥️
(4,051 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️

Pijama takımlarınin ikisi kışlık lohusa kilodu ile senin dediğin aynı şeyler cnm ben en az 10 gün yatarım o yüzden olurda azalırsa orkid kullanirim diye düşündüm
(1,120 puan) tarafından
He anldm cnm tamm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 345 göst.
4 Ağustos 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ecemyy (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 373 göst.
9 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Aslicikk (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 431 göst.
27 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,018 göst.
5 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,268 soru

12,180,766 cevap

36,679 kullanıcı

...