+2 oy
74 göst.
önce Diğer kategorisinde (701 puan) tarafından

Kızım 6 gündür küvezde. 37+0 doğum yaptım solunum sıkıntısı vardı dün doktor durumunun iyi olduğunu ama haftasının dolmasını beklemek istedikleri için perşembe taburcu olacağını söyledi onun öncesinde çarşamba yani yarın emzirme denemesi yapacakmışız belki çarşamba da taburcu edebiliriz belli olmaz dedi sonra da persembe ultrasonlarını yapar öyle çıkarsınız dedi 

Burdaki bazı postlarda bebek emmeyince emme refleksi olana kadar küvezden çıkarmayacaklarını okumuştum gerçekten böyle mi 

Ağzı o kadar küçük ki memeyi nasıl tutacak diye düşünüyorum kara kara 

5 Cevaplar

0 oy
önce (13,631 puan) tarafından

35 haftalık doğdu emme refleksi yoktu. 1985 gram doğdu. 

arada emme denemeleri yaptık ama  başarılı olduğumuzu söylememem. bir yardımcı da yoktu al bebeği şöyle tut falan diyen yoktu. emzirme sayısını çoğalttık, artık çıkacak umudu varken 2 hafta sonunda 1850 grama düştü. doktor taburcu etmeyeceğini söyledi. sadece kilo almasını bekliyorduk. hiçbir ilaç tedavisi almıyordu. 1-2 doktora sordum tanıdık, çıkarın çocuğu ilaç almıyorsa dedi.

imza verip çıkarttım kızımı, hemen şehir hastanesinde tanıdık bir çocuk doktoru vardı ona gittik, güzel muayene etti. emzirme kliniği varmış oraya yönlerdi. orda sağolsun ebe çok iyi ilgilendi. göstere göstere anlattı ve bebeğim emdi orada 

önce (701 puan) tarafından

Anladımm çok teşekkür ederim 

önce (6,248 puan) tarafından

benimde kiz oyle oldu annem gosterio bana sacma sapan olmuo beceremiyorum kuvezde kalmadi 40+0 da dogdu.. 7 gunlukken  sarilik icin gttik dogum yaptigim hastaneye degil yakinimizdaki hastaneye. allah razi olsun kilolu emekliligi gelmis anac bi hemsire vardi tam boyle tasi sıksa suyunu cikarir gorunumunde. gotudu beni bi odaya gosterdi sonuclar vikana kadar cocuk emmeye doyamadi ogrendi emmeyi daha dogrusu ben ogrendim emzirmeyi:)))allah bin kere razi olsun o teyzeden

aynen anlattığın tarzsa ebe, hemşire şart. çok güzel anlattı. slikon göğüs ucu falan denedim yok olmuyor. Allah razı olsun valla kurtardı beni ve kızımı 

Hastanede gebe okulundaki hemşireyle konuşayım bende inşallah Yardımcı olur 

o da yardımcı olur muhakkak 

-Reklam-
0 oy
önce (639 puan) tarafından

Benimd3 35 haftada doğum oldu 2850 doğdu solunum sıkıntısı ocin tuttular pazar gece 12 den sonrayı doğumun salı iz8n verdiler emdi co şükür çarşamba da emdi sıkıntı olmadı cuma da anne bebek uyum odasında takip edildi sonra çıktık çok şükür bir sıkıntı yaşamadık sarılık çok yaşadık ama malesef

Anladımm çok teşekkür ederim 

önce (639 puan) tarafından

Rica ederim

0 oy

benimkide 7. gun vikti ama gelir gelmez cokur cokur emdi. bebekte bir sorun yoksa emme refleksi kaybolmaz. cunku siringayla siringayi emdireirk mama. ve sut veriyorlar refleks kaybolmuyir

benimde en buyuk korkum oydu ama kaybolmamisti. 17. ayda zat sor biraktirdim emzirmekten kurtulmak icin:)

Bizim ki kabloyla besleniyor ilk günden beri ağzı da o kadar küçük ki göğüs ucum büyük bakalım inşallah korktugum gibi olmaz :)

0 oy
önce (1,679 puan) tarafından

Kız seninki yine iyi ben 33 haftada şekerden dolayı doğum yaptım solunum sıkıntısı yoktu hemen çıkardılar doğum kocuyla irtibatla alıştı emmeye ama bir ay sürdü alışması yutmuyordu bile

Bugün gittim emmesi iyi olsun öyle çıkaracağız dediler emmeyi beklemeyeceğim zorla da olsa çıkartcam bebeğimi :/

0 oy
önce (383 puan) tarafından

Benim oglumuda emme refleksi olmadığı için bir hafta fazladan kuvezde tuttular yalvar yakar çıkardım biraz biraz emdikçe boğazına hortum atıp mama verdikleri için emmeyi bilmiyodu

Bugün gittim emmesi iyi olsun öyle çıkaracağız dediler emmeyi beklemeyeceğim zorla da olsa çıkartcam bebeğimi :/

Canm eğer bı sıkıntısı yoksa çıkar bende yalvar yakar çıkardım bebeklere hortumla mama verdikleri için ememiyolar ama dediğim gibi senin bebeğinin bı sıkıntısı yoksa çıkar benim oğlumu bir hafta bosuna orda tuttular

Hiç bi sıkıntısı yok canım onlara kalsa onlar da tutarlar cuma günü cıkartcam inşallah umarım bu sefer de diretmezler çok yoruldum bu psikolojiden…aklıma getirmemeye çalışıyorum inşallah kavuşuruz artık 

İnşallah canm doktorla konuş sen cikarirlar belki bende onay veren doktorla konuştum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 145 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
0 oy
2 cevap 170 göst.
19 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozlemiray (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bulut.xx (14 puan) tarafından soruldu

411,613 soru

12,391,367 cevap

43,815 kullanıcı

Kategoriler

...