0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Şuan oturduğumuz yer köyde ve ruhsat yok evde sadece arazi ev sahibinin ayriyeten bir odasını depo olarak kullanıyor 2+1 lik evi 1+1 kullanmak zorundayız 

Bunlar yetnezmis gibi saat sabah 10 dan akşam 6 ya kadar bizim çatıda birşeyler yapıyor tuğla getirmiş tahta vs kaçak kat mı çıkıyor ne yapıyor bilmiyoruz ses rahatsız edici açıkçası 

Sesini çıkar diyeceksiniz ama adam çok kıl bir adam geçen 250 TL eksik verdim kirayı hemen hatırlattı ibanla atıyordum onu da attım 3 ayda iki kez zam oldu 5000 idi 5250 oldu şimdi 5500 

Kıl bir adam olduğu için ses çıkarsak çıkın derse çıkacak kadar paramız yok toplu o yüzden bu kış kıyamet günü kapının önünde olmamak için birşey diyemiyoruz maalesef ama ev sahibleri meehamerliler hariç çok az gözlü gerçekten kendi oturduğu evi hariç 3 tane evi var hala kaçak birşeyler derdinde gerçi kaçak olduğu için du değirmenin suyu ama kesinlikle en kısa sürede burdan çıkmak istiyorum çıkarken de isimsiz bir şekilde kaçak kat ve ruhsat şikayeti yapılmalı mı yapayım mı ?

Ayriyetten bizim alt yapı yok diye 2000 TL ye uydulu wifi taktik şuan çekmiyor havadan dolayı mı yoksa koyduğu tahtalarfan mi bilmiyorum ama öyle ise zarar gelirse alırım parasını yani o kadar da değil 

YORUMLARDA BANA SANANE DİYEN OLMUŞ AMA BEN BURDA ALLAH RIZASI İÇİN OTURMUYORUM ÜCRETİNİ ÖDÜYORUM HER AY AYRICA CAM BALKON HEP MOLOZ OLDU TEMİZLİYORUM AMA YİNE AYNI OLUYOR AYRICA ÇALIŞMA SATTİ AZ BİR SAATE DEĞİL SACECE EŞİM VE BEN OLSAM TAMAM AMA BEBEĞİM VAR VE SESTEN DOLAYI ÖĞLE UYKUSU ARA UYKUSU YAPAMIYOR 

5 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Yani çatıda iş yapiyorsaa buna bu kadar şey yapmana gerek yok gayet makul saatlerde başlayıp gayet makul saatlerde bitiriyor

Evi tutarken adamın eşyaları olduğunu biliyordun ona göre tuttun şuan ona dertlenmen boşş.

Uykulu vifi taktın bir tahtayla cekmiyorsa bozuktur.ne alakası var.

Dagdami yaşıyorsun.

Adamın parasını eksik atmışsın adamm hatirlaticak sonuçta kirası o.markette eksik verebiliyorsanız ne ala 

Sonuçta orayı kullanıyorsun.

Kacaak kat meselesine gelicek olursak devletin herseyden haberi var  

Sonradan dünya para alıyor o katlar için 

Benim kayinderim 3p senelik binasının yeni tapusunu aldı sadece tapuya 1milyon 250 bin lira ödedi.

Harcı oyu buyu hariç 

Yani demem oki sanane.
(4,297 puan) tarafından
Yazan ellerin dert görmesin emi
tarafından
N
Birde demiski ses çıkar diceksiniz yazmış
Biz öyle birsey demiyoruz uydurma :)
(540 puan) tarafından
Evet dağda yaşıyorum ciddiyim minibüs yok v aile yok market yok bir bakkal var oda yarım saati uzakta
(540 puan) tarafından
İşte ev sahibi olduğunuz içinde kendimizce yorum yapmışsınız 250 TL zam oldu dsmwmdi bana ben atınca dedi öyle zam olduğunu anladık her ay zam yapma hakkı yok
-Reklam-
0 oy
(17,885 puan) tarafından
Sadece bana kötülüğü dokundu diye değil haksız kazanç elde edip usulsüzlük yaptı diye bile şikayet ederdim herkes duyarlı olsa yalan dolan hile azalır kira zammına bir şey diyemem ama kira eksik verilmişse para neden eksik diye sorması normal değil mi ?
(540 puan) tarafından
Zam olduğunu demedi ki ben normal atınca eksik dedi o zaman zam olduğunu anladım her ay 250 TL zam yaptı 3-4 ay oldu burda olalı 5000 den 5500 olsu
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Swn yinede ev bak canım ne olur ne olmaz biri şikayet eder sizin de başınız yanar 
(540 puan) tarafından
Öyle birikim yapıyoruz şimdi
0 oy
(129,283 puan) tarafından
kirayi eksik verince sormasi cok normal kacak yapar usulsuz yapar orasi ayri konu ama 5500 suan oturdugun eve pahali deme eskisehirde 1+1 evler suan 15 bin en dusugu oda evi tutarken 1 odasinu kullanmiycani bastam biliyosan bilerek tuttuysan o konudasa bisi diyemeyiz ama suda bi gercekki her zamda kiracilar ev sahibine vicdamsiz ac gozlu vs vs gibi laflar ediyoda 1 evin aylik krredisi ne kadar biliyonuzmu mesela 5500 diyosun krediyle ev alsan suam aylik odemesi  en az 35 40 bindir yani senin 5500 ev sahibinr tabiki yetmez 
tarafından
Kız ne 30.35 i
3 gün önce 250 hin kredi çektik 350 bin oldu
Aylık odemesi 30 bin :) sen düşün gerisini
haah ben geme en makulunu yazdim kii 60 65 odeyen bile var ev kredisine
tarafından
Yani hayır adam istediğini yapar ve sen o evi tutarken 1.1 diye tuttun zaten fiyatısuanda çerez parasi
5500 kira veren kira veriyom demesin yaa eskisehirde 1+1 ler ej dusugu 15 bin suan
(540 puan) tarafından
Ama normal bir yer değil oturtunuz yer ev minibüs yok bir bakkal var yarım saat onun dışında market yok aile hiç yok sanayii ve tersane işçileri dışarı çıkamıyorum inanın fazla bile buraya birds bana zam oldu demedi 250 istezM.varyince anladım ben z
0 oy
(608 puan) tarafından
Şimdi muhtar biri şikayet etse sizi zaten o evden çıkarırlar evi de mühürler bir ton cezası ile uğraşır adam ayrıca niye öyle bir yer buldunuz yani adam zaten odanın birini almış kafasına göre hareket ediyor hayvanlariniz falan mı var da öyle bir yerde oturuyorsunuz artık köylerde bile daire var ya eşin arastirmiyor ya da kolayına geldi ank oturuyorum merkezde kapıcı daireleri beş bin böyle bir yer bulsaniz rahat edersiniz sanki bu eve oturuken sormuştunuz size de yapmayın demiştik yanlış hatırlamıyorsam 
(540 puan) tarafından
Bizim öyle normal köy gibi değil aile yok hiç burda ev yok yani başka bakkal market fln yarım saat uzakta şuan bile geldi tak tak ses yapıyor oğlum uyuyordu sssten uyandı çok acil ihtiyaç duyduk diğer ev sahibi hemen çıkardı çok para yoktu eşimin işine yakın bu vardı eşimin bir arkadaşı dedi bizs de uyguna var diye  ben bu eve ani geçtim soramadım maalesef

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 244 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hzl23 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 456 göst.
23 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 422 göst.
0 oy
5 cevap 467 göst.
4 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,656 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...