Şuan oturduğumuz yer köyde ve ruhsat yok evde sadece arazi ev sahibinin ayriyeten bir odasını depo olarak kullanıyor 2+1 lik evi 1+1 kullanmak zorundayız
Bunlar yetnezmis gibi saat sabah 10 dan akşam 6 ya kadar bizim çatıda birşeyler yapıyor tuğla getirmiş tahta vs kaçak kat mı çıkıyor ne yapıyor bilmiyoruz ses rahatsız edici açıkçası
Sesini çıkar diyeceksiniz ama adam çok kıl bir adam geçen 250 TL eksik verdim kirayı hemen hatırlattı ibanla atıyordum onu da attım 3 ayda iki kez zam oldu 5000 idi 5250 oldu şimdi 5500
Kıl bir adam olduğu için ses çıkarsak çıkın derse çıkacak kadar paramız yok toplu o yüzden bu kış kıyamet günü kapının önünde olmamak için birşey diyemiyoruz maalesef ama ev sahibleri meehamerliler hariç çok az gözlü gerçekten kendi oturduğu evi hariç 3 tane evi var hala kaçak birşeyler derdinde gerçi kaçak olduğu için du değirmenin suyu ama kesinlikle en kısa sürede burdan çıkmak istiyorum çıkarken de isimsiz bir şekilde kaçak kat ve ruhsat şikayeti yapılmalı mı yapayım mı ?
Ayriyetten bizim alt yapı yok diye 2000 TL ye uydulu wifi taktik şuan çekmiyor havadan dolayı mı yoksa koyduğu tahtalarfan mi bilmiyorum ama öyle ise zarar gelirse alırım parasını yani o kadar da değil
YORUMLARDA BANA SANANE DİYEN OLMUŞ AMA BEN BURDA ALLAH RIZASI İÇİN OTURMUYORUM ÜCRETİNİ ÖDÜYORUM HER AY AYRICA CAM BALKON HEP MOLOZ OLDU TEMİZLİYORUM AMA YİNE AYNI OLUYOR AYRICA ÇALIŞMA SATTİ AZ BİR SAATE DEĞİL SACECE EŞİM VE BEN OLSAM TAMAM AMA BEBEĞİM VAR VE SESTEN DOLAYI ÖĞLE UYKUSU ARA UYKUSU YAPAMIYOR