+1 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar kendimi cok güçsüz, zayıf hissediyorum. İlk bebeğim 8 aylık oldu. Çok şükür sakin, mutlu bi bebek. Ama ben kendimi iyi hissetmiyorum. Hiçbir şeye yetişemiyorum sanki. Ek gıda süreci iyi gitmiyor o yemek istemeyince ben kendimi çok çaresiz hissediyorum. Eşimin çalışma saatleri çok uzun bazen eve gelip yemek yiyip yatıyor. Onunla sohbet edemekten sürekli yakiniyorum. Hep yorgun hep çok çalışıyor. Bazen kendimi sadece ağlarken buluyorum ve bebeğimin beni böyle görmesine çok üzülüyorum. Şu an bile elimde telefon bunları yazarken bi köşede kendi kendine oynuyor. Anneliği mi beceremedim evliliğimi kaldiramadim bilmiyorum. Çok severek evlendim 26 yaşındayım bebeğimi planlı isteyerek yaptım ama şimdi her şey üstüme geliyor sanki. Biraz desteğe ihtiyacım var  

9 Cevaplar

+1 oy
(4,063 puan) tarafından
Arada oluyor böyle. Bocalıyor insan. Bi düşünüyor ben ne yapıyorum diye. Ama hepsi geçici yol aldıkça bebek büyüdükçe daha keyifli olacak yeter ki siz kendinizi doldurup üzülmeyin. Eşiniz de sizler için çabalıyor, en azından gece eve geliyor. 2 sene ayrı kaldık biz eşimle ama ikimiz de fedakar olmal zorundayız geleceği güzel olsun istediğimiz bir çiçeğimiz var çünkü. Kalkın bir kahve yapıp anın tadını çıkarın. Bebeğe gelince ne demek yetememek, kötü anne olmak. Onunla uyanmak, ona bir şeyler hazırlamak sırf o görmedim diye üzüntünüzü saklamak daha ne kadar iyi bir anne olabilirsiniz. Kimse dört dörtlük değil. Evladına sahip çıkmayan o kadar çok anne var ki. Ya da siz, sizin evladınıza verdiğiniz ilgiden fazlasını görerek mi büyüdünüz?? Her şeyinizle iyisiniz ♥️
(3 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim desteğiniz için gerçekten tutunacak bir seylere ihtiyacım olduğu bir dönemdeyim iyi ki varsınız, kalbiniz kadar güzel bir ömrümüz olsun.
-Reklam-
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Arkadaşın kuzenin filan yok mu canim ? Onlarla konuşup, görüşüp en azından kafa dagitirsin.
0 oy
(91 puan) tarafından
Biraz sıkılmış olabilirsin sürekli evde  güzel günlerde bebeginle dışarı çıkabilirsin çok eve kapanma.kafani dağıtacak hobiler edinebilirsin bence çok güzel bir annnesin  16 yıllık evliyim benimde işim bitmiyor arkadaşımda aynı  bazen bende yetersiz hissediyorum .her anne bence bazen öyle hissediyor
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ben de evde örgü örüyorum. Oğlum 4 yaşında huysuz elhamdülillah babasını çok bunaltiyor. Babası da beni bunaltiyor. Bir şekilde günler geçiyor. Bebeğin ile birlikte yürüyüşe çıkabilirsiniz. 
(1,783 puan) tarafından
Arkadaşıma evde örgü örebilirsin diyorum favorim başına  çorap örmek demişti...bu yorumu görünce aklıma geldi...
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Bu bir süreç gelip geçecek benimki ek gıdaya pek adapta olamadı ben çalışıyordum okuldan koşa koşa gelip emzirip gidiyordum. Şimdi üç yaşında bana ne aldın diye girişte elimi yokluyor :) Bebekle her şeye yetememen çok çok normal zamanla sen yetmeyi öğreneceksin onunda bakımı sana yük olmayacak 
0 oy
(189 puan) tarafından
Canım ben de aynı durumdayım eşimin tek derdi işi kızımın derdi ilgi benim derdim ikisi.....
0 oy
(138 puan) tarafından
Sadece fiziksel ve zihinsel yorgunsun hissettiğin şeyler çok doğal ve geçici yani bu günler geçecek o yüzden kendine eziyet etme keyfini çıkar çocuğuyla ilgilen eşinle hava alın dışarı çıkın hatta bebeği birkaç saat bırakıp eşinle vakit geçir dinlen çok iyi gelecektir 
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Bnm bebegimde 8 aylik . Ek gıda dönemindeyim ama Birgün iyi gidiyor Birgün kötü gidiyor. Diğer cocugumda 8 yasinda. Bnde gezmek tozmak oturmak istiyorum ama yapacak bisi yok. Bugunler gelip geçici 

0 oy
(13,559 puan) tarafından
Hayat rutine bağladığı için bunaldigindan bazen böyle hissediyorsun. Kızım 2.5 yaşında şu son 1 yıldır hayata sanki sıfırdan başladık çok zorlandım kızm da hep zor bi bebekti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 48 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semras (3 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 161 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (46 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...