0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (627 puan) tarafından
İkinci sezeryana erken alıyorlarmış doğrumu kızlar ilk dogumum sezeryandi simdi ikinciye gebeyim böyle bişey duydum doğruluğu varmı 

4 Cevaplar

0 oy
(11,911 puan) tarafından
Hayır canım sancıyla alakalı durum bu benı 37 haftada aldı ama benım sancım çıkıyodu sürekli arkadasım 3.dogumu 40 da sezaryen oldu
(627 puan) tarafından
Beklemezler inşallah ya sancı yasamak istemiyorum
(11,911 puan) tarafından
Nstde sancı çıkınca riske atmazlar canım merak etme
(627 puan) tarafından
İnşallah çok sağolun
-Reklam-
0 oy
(11,493 puan) tarafından
38+5te doğurdum oğlumu

Risk olmadığı sürece bekliyorlar ama genelde 38. Hafta civarı alınıyor.
(627 puan) tarafından
Sancıyı beklemesinler ya doğum sonrası çok sancı cektim ben yine ayni olacak sezeryanda zor oncesi sancı cekmek istemiyorum
0 oy
(623 puan) tarafından
Sanmam. Bi tanıdığım da ilk çocuğunda mecburi sezaryen olmuştu. İkinci çocuğu için doktora gittiğinde "Doğum sancısı başlayınca gel" demişti doktor. Öyle de yaptı. Bebeği erken almayı gerektirecek Bi sağlık sorunu yoksa öyle bi şey yapmazlar. Sancıyı beklerler. 
(627 puan) tarafından
Beklemesinler ya sancıyı sonuçta doğum sonrası çekiyoruz eğer öyle olursa özelde olurum
(623 puan) tarafından
Bence yanlış düşünüyorsun. Doğum yeni başladığında çok fazla bir sancı çekilmiyor zaten. Sancı azar azar, doğum ilerledikçe artar. Doğumun başlamışsa bebek gelişimini tamamlamış demektir çoğu zaman. Sana suni sancı vermeyecekler zaten. Sancın varsa, nts de gözüküyorsa sezaryene alırlar. Korkulacak bi şey yok bunda.

Ben de normal doğum olarak gittim, sezaryene alındım. Doğum başladığında öyle çok bi sancım yoktu. Adet ağrısı gibiydi. Hatta benim için adet ağrısından daha azdı diyebilirim.
(627 puan) tarafından
Ben adet sancısıda çekmedim ama sezeryan sonrası çektiğim sancının haddi hesabı yoktu hastaneyi inletmistim
(623 puan) tarafından
Evet gaz sancısı şok kötü yaa.
0 oy
(10,790 puan) tarafından
Hayır canım alakası yok bebeğin ve senjn durumuna göre tarih veriliyo. Benim 2. Doğumum da bebek kuvuk biraz daha kilo alsın diye 39+4 gün vermişti Dr. Ama benim 39+4 de suyum geldi için erken oldu 
(627 puan) tarafından
Kilosu uygunsa ona göre alıyorlar degilmi
(10,790 puan) tarafından
Kilosu gelişimi ne göre

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 424 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
+2 oy
5 cevap 130 göst.