0 oy
442 göst.
önce Aile kategorisinde (208 puan) tarafından
Nerede o bulamıyorum yaa

16 Cevaplar

+12 oy
önce (76 puan) tarafından
Müslüman değil misiniz? 
-Reklam-
+7 oy
önce (2,236 puan) tarafından
Bulamadığınızdada vardır bir hayır demek istiyorum :)
+6 oy
önce (434 puan) tarafından
Git gide gelişecegimiz yerde iyice yobazlasmamiz sizin sayenizde aç bir kaç sayfa kitap oku desek okumaz fal baktıriyro:)
+3 oy
önce (782 puan) tarafından
Günah olduğunu o da biliyodur her halde irade denen bişi var kim ne istiyorsa bi başkasına zararı yoksa zararı kendineyse yapar hemen linçlemeyin 
önce (9,803 puan) tarafından
Demek ki linçlenecek kötu bi durum söz konusu önceden uyarma gereği duymussun :)
Bu postun linç yiyeceğini bilmek için ermiş olmaya gerek yok.Ama insanlar kendi hayatlarında o kadar saçma sapanlar ki gün içerisinde ki öfkelerini bile burda laf soktum sanıp ergen triolerine girerek egolarını tatmin ettikleri için aksini çok beklemiyorum
önce (9,803 puan) tarafından
Orası ayrı tabi ki sırf laf olsun diye her hangi normal bi posta linç edecek şeyler yazılmasîna bende karşıym
Allah bile özgür bırakmış kim ne isterse yapar günah onun günahı tabikide uyarılır tatlı dille doğru teşvik edilir ama bakıyorum bazen öyle şeyler deniyo ki hayret ediyorum bu mu müslüman diyorum.Ben kalp kırmaktan yana değilim ki burayı kullanan kişi ya annedir yada anne olmayı düşünüyodur bu da yetişkindir demek yani fal günah illaki biliyo
önce (2,141 puan) tarafından
Boyle diye diye toplumumuz gevseklikten kurtulamiyor iste, musluman muslumani uyarmakla mukelleftir. Emin olun uyarmakla biz onundusunmus oluyoruz zaten
+2 oy
önce (1,563 puan) tarafından
Genelde fal bakanlar cehennem de oluyor ?

Baktınız mı oraya ya da sordunuz mu kimi arıyorsunuz bilmiyorum ama ?
önce (2,058 puan) tarafından
İyi bir cevaptı ++++++
önce (1,563 puan) tarafından
Teşekkür ederim :))
önce (2,058 puan) tarafından
Rica ederim canısı
+1 oy
önce (253 puan) tarafından
Yazdım Yazdım sildim
+1 oy
önce (3,852 puan) tarafından
Umarım bulamazsınız, yoksa büyük günaha gireceksiniz.
önce (76 puan) tarafından
Günah ? Direk kâfir olmuyor muydu bununla alâkalı net ayetler var ☺️
önce (3,852 puan) tarafından
Ağır konuşmak istemedim, dinde de öyle pat pat söyleyip soğutanlardan korkutanlardan olmak istemem.
0 oy
önce (2,527 puan) tarafından
Ayyy çok üzüldüm umarım bulursunuz,bolca günah kazanmalar sana ,yani bir tane şarlatan yalan söylüyor sizde inanıyorsunuz 
0 oy
önce (243 puan) tarafından
Neden fal baktırmak istiyorsun
0 oy
önce (16,906 puan) tarafından
Uydurup kandırır sizi inanmayın öyle şeylere 
0 oy
önce (3,976 puan) tarafından
İnanma öyle şeylere canım atiyorlar kafadan ve bunun ticaretini yapıyorlar. O kadar inanan tanıdıklarım var ki falcı falcı gezen o kadın çok iyi bu kadın çok iyi hepsi palavra...
0 oy
önce (146 puan) tarafından
Cehennemde çoktur da uzak baya .
0 oy
önce (582 puan) tarafından
Tam olarak hangi falciyi ariyorsun  bilmiyoruzda ama Beliki bir sikintin var Allah'ın nerde olduğunu biliyoruz Kur'an'ı Kerim'de namazda elini açıp dua ettiğin her yerde neyi ararsan onu bulursun.arayan mevlasinida bulur belasinida sen sanki belanı arıyormuşsun gibi geldi bana.rabbim senide bizide sasirtmasin insallh ayağımızı dininde sabit kılsın.aminn
0 oy
önce (6,455 puan) tarafından
Burda mi falcı arıyorsun bacim yanlış yerdesin yapma etme Nalet şeytana getir 
0 oy
önce (361 puan) tarafından
İçki, kumar, dikili taşlar, fal okları şeytan işi iğrenç şeylerden ibarettir. Bunlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.” (Maide Suresi, 90. Ayet)
önce (1,544 puan) tarafından
Dikili taş nedir ? Bilmiyorum o yüzden sordum
önce (361 puan) tarafından
Putları kastediyor.
0 oy
önce (2,141 puan) tarafından
Bu kafayla Cehennemde bulusursunuz merak etme

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ulkerr (9 puan) tarafından soruldu
0 oy