0 oy
489 göst.
Aile kategorisinde (213 puan) tarafından
Nerede o bulamıyorum yaa

16 Cevaplar

+12 oy
(153 puan) tarafından
Müslüman değil misiniz? 
-Reklam-
+7 oy
(2,263 puan) tarafından
Bulamadığınızdada vardır bir hayır demek istiyorum :)
+6 oy
(456 puan) tarafından
Git gide gelişecegimiz yerde iyice yobazlasmamiz sizin sayenizde aç bir kaç sayfa kitap oku desek okumaz fal baktıriyro:)
+3 oy
(853 puan) tarafından
Günah olduğunu o da biliyodur her halde irade denen bişi var kim ne istiyorsa bi başkasına zararı yoksa zararı kendineyse yapar hemen linçlemeyin 
(350 puan) tarafından
Avukat mısın
(153 puan) tarafından
Neden linçleyelim ki? Bununla alâkalı net ayetler var günah değil direk kâfir oluyor. Müslüman ise bize uyarmak düşmez mi ? Şuan sizde teşvik etmiyor musunuz?
(350 puan) tarafından
Dp sana katılıyorum
(853 puan) tarafından
Allah akıl vermiş kitap indirmiş ne günah ne yasak müslüman bi ülkede yaşıyoruz müslüman olan herkeste aşina.Ben savunmuyorum kendim fincanı bile kapatmam hele hamile halimle hiç teşvik etmem.Ama her koyunda kendi bacağından asılır burda daha öncesinde çok linç edildiğini gördüm gerek yok yani o da biliyodur günah olduğunu
(350 puan) tarafından
İyide Müslüman Müslüman kardeşini uyarmalı bizde uyardık
(853 puan) tarafından
Tamam uyarın bişi demedim ki size.Siz linçlediniz de demedim daha öncesinde gördüm buna benzer postlarda bn direkt yazdım yani linçlemeyin hemen diye.Ayrica kalp kırmak Kabe yıkmak gibidir gerek yok yani kalp kırmaya günah olduğunu herkes biliyor
(9,901 puan) tarafından
Böyle diye diye özgurluk adı altında insanlar sokakta çiftleşir hale geldi
Din kardeşini uyarmak görevimzidir kusura bakmayın
(853 puan) tarafından
Ne alaka böyle diye diye, her dönem yoldan çıkmış sapkın insanlar vardı bu yüzden zaten helak edilmedi mi kavimler bu yüzden peygamberler inmedi mi.Ben uyarmayın demiyoeum ki alaycı bi tavırda yada sert bı şekilde linçlemek vs bunları doğru bulmuyorum kinseye de sen öyle yaptıb demedim yapacak olanlar olacağı için hemen linçlemeyin yazdım
(9,901 puan) tarafından
Demek ki linçlenecek kötu bi durum söz konusu önceden uyarma gereği duymussun :)
(853 puan) tarafından
Bu postun linç yiyeceğini bilmek için ermiş olmaya gerek yok.Ama insanlar kendi hayatlarında o kadar saçma sapanlar ki gün içerisinde ki öfkelerini bile burda laf soktum sanıp ergen triolerine girerek egolarını tatmin ettikleri için aksini çok beklemiyorum
(9,901 puan) tarafından
Orası ayrı tabi ki sırf laf olsun diye her hangi normal bi posta linç edecek şeyler yazılmasîna bende karşıym
(853 puan) tarafından
Allah bile özgür bırakmış kim ne isterse yapar günah onun günahı tabikide uyarılır tatlı dille doğru teşvik edilir ama bakıyorum bazen öyle şeyler deniyo ki hayret ediyorum bu mu müslüman diyorum.Ben kalp kırmaktan yana değilim ki burayı kullanan kişi ya annedir yada anne olmayı düşünüyodur bu da yetişkindir demek yani fal günah illaki biliyo
(2,255 puan) tarafından
Boyle diye diye toplumumuz gevseklikten kurtulamiyor iste, musluman muslumani uyarmakla mukelleftir. Emin olun uyarmakla biz onundusunmus oluyoruz zaten
+2 oy
(1,685 puan) tarafından
Genelde fal bakanlar cehennem de oluyor ?

Baktınız mı oraya ya da sordunuz mu kimi arıyorsunuz bilmiyorum ama ?
(2,320 puan) tarafından
İyi bir cevaptı ++++++
(1,685 puan) tarafından
Teşekkür ederim :))
(2,320 puan) tarafından
Rica ederim canısı
+1 oy
(350 puan) tarafından
Yazdım Yazdım sildim
+1 oy
(3,927 puan) tarafından
Umarım bulamazsınız, yoksa büyük günaha gireceksiniz.
(153 puan) tarafından
Günah ? Direk kâfir olmuyor muydu bununla alâkalı net ayetler var ☺️
(3,927 puan) tarafından
Ağır konuşmak istemedim, dinde de öyle pat pat söyleyip soğutanlardan korkutanlardan olmak istemem.
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Ayyy çok üzüldüm umarım bulursunuz,bolca günah kazanmalar sana ,yani bir tane şarlatan yalan söylüyor sizde inanıyorsunuz 
0 oy
(353 puan) tarafından
Neden fal baktırmak istiyorsun
0 oy
(16,992 puan) tarafından
Uydurup kandırır sizi inanmayın öyle şeylere 
0 oy
(4,079 puan) tarafından
İnanma öyle şeylere canım atiyorlar kafadan ve bunun ticaretini yapıyorlar. O kadar inanan tanıdıklarım var ki falcı falcı gezen o kadın çok iyi bu kadın çok iyi hepsi palavra...
0 oy
(338 puan) tarafından
Cehennemde çoktur da uzak baya .
0 oy
(582 puan) tarafından
Tam olarak hangi falciyi ariyorsun  bilmiyoruzda ama Beliki bir sikintin var Allah'ın nerde olduğunu biliyoruz Kur'an'ı Kerim'de namazda elini açıp dua ettiğin her yerde neyi ararsan onu bulursun.arayan mevlasinida bulur belasinida sen sanki belanı arıyormuşsun gibi geldi bana.rabbim senide bizide sasirtmasin insallh ayağımızı dininde sabit kılsın.aminn
0 oy
(6,764 puan) tarafından
Burda mi falcı arıyorsun bacim yanlış yerdesin yapma etme Nalet şeytana getir 
0 oy
(425 puan) tarafından
İçki, kumar, dikili taşlar, fal okları şeytan işi iğrenç şeylerden ibarettir. Bunlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.” (Maide Suresi, 90. Ayet)
(1,674 puan) tarafından
Dikili taş nedir ? Bilmiyorum o yüzden sordum
(425 puan) tarafından
Putları kastediyor.
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Bu kafayla Cehennemde bulusursunuz merak etme

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 192 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ulkerr (9 puan) tarafından soruldu
0 oy