0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,361 puan) tarafından

On dislerim den rahtsz oluyorum kizlar ilkez gitcem 

Devlete bu arada doktr ilk ne gbi tedavi başlıyor acaba ayrik dislerim icin!

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkiler de ayrık ama hiç bilmiyorum canim gidince yaz bakalım ☺
(2,361 puan) tarafından
Tabi yazarım abla :)
-Reklam-
0 oy
(1,374 puan) tarafından
Benimde on dişlerim ayrık doktro sağlam birşey istiyorsan öndeki dişlerin dördünü çekip yapacagz dedi bende dedim sadece arayı doldurmak istiyorum dedi orijinal durmaz ve uzun ömürlü değil . 

Gidersen yaz senin ki ne dedi diye kız 
(2,361 puan) tarafından
Tabi yazarım cnm
0 oy
(2,853 puan) tarafından
Emin değilim ama devlet destegi icin bir yas limiti var diye duymuştum yillar once.
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Ortodonti bakıyor ona önce muayene film gerekli işlemleri söyle tel takması için dış temizliği yapar en son tel işlemi gerçekleşir bunların hepsi bir süreç tel de dış yanına göre ne kadar kalacağını doktor söyler her ay gidip tellerini kontrol ettirirsin sıkıyorlar telleri falan ama para alırlar devlet diye az düşünme dolar hesabı oluyor o teller de
(1,374 puan) tarafından
28 yasa da tel takarlar mi. Tahmini ücreti ne kadar
(13,709 puan) tarafından
Takarlar elbet ücret bilgim yok ben 24 yaşında mı ne taktirmistim tabi benim uzun bi süre kaldı o zaman için 8.5 bin ödemiştim ama özele yaptırdım tip fakültesinde de assa yukarı aynı fiyat cikarmislardi 18 yaşından sonrasını karşılamıyor devlet dediler tabi şuan nasıl işliyor sistem bilmiyorum senin sadece estetik açıdan olduğu için belki kaplama yapar bilmiyorum görünmende fayda var
(1,374 puan) tarafından
Bunun için eğitim arastrmaya mi gitmek gerek yoksa normal diş hastanesine mi
(13,709 puan) tarafından
Dis hastanesi pek bisi yapmıyor estetiğe girdiği için ortodonti bölümü olması lazım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 53 göst.
+1 oy
8 cevap 208 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
15 cevap 177 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,201 puan) tarafından soruldu

409,954 soru

12,325,948 cevap