0 oy
41 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (10 puan) tarafından
2 yaş doğum günü erkek çocuk ne hediye almalıyım sizce yakın bi ablamın oğlu şöyle söyliyim yaklaşık 5kapakli yetişkin Gardırobunu dolduracak kadar kıyafeti var ve 50-60a yakın arabası var bunun dışında daha pek çok cesit oyuncağı var hediye olarak ne almalıyım bulamıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
önce (7,707 puan) tarafından

Kitap seti alabilirsin. Oyuncağı ve kıyafeti varsa başka seçenek kalmıyor geriye

-Reklam-
0 oy
önce (1,830 puan) tarafından
Yakınsa paraya kıyar akülü araba alırım.muhtemel 45 kg ya kadar taşıyabiliyor zayıflar bende binerim .babam benim velede aldida benim niyetim bu ✓bence
önce (10 puan) tarafından
Akülü arabası var 2 tane :D
önce (1,830 puan) tarafından
O vakit bir çift ışıklı ayakkabı sirtlanir giderim napim:)
0 oy
önce (1,836 puan) tarafından
İsimli atkı bere takım olabilir ev pandufu olabilir 
İsimli atkı beresi var panduf düşünebilirim
0 oy
önce (94 puan) tarafından
Boya seti, tamir oyuncağı yoksa alabilirsin, eğitici etkinlikleri kitaplar olabilir çok iyi oluyor kitap. 
Tamir seti var bi kaç farklı çeşit pilli matkap falan boya seti annesi almadı hiç çünkü evi ve Oyuncakları boyuyor tükenmez kalem vs bulunca alsam kullandirir mi bilemedim. Daha çok evin bahçesinde oynamayı seviyor hiç öyle kitap başına oturacak bi cocuk da değil gibi :/ teşekkür ederim düşüneceğim
önce (94 puan) tarafından
Bahçe varsa çadır fiyatlarını bilmiyorum ama çadır geldi aklıma erkek çocuğunun seveceği vir şey

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 59 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 383 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elinaa (327 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 83 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Canveannesi (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 71 göst.

409,150 soru

12,297,018 cevap

38,355 kullanıcı

Kategoriler

...