0 oy
428 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,916 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar hayırlı geceleriniz olsun inşallah ♥️ ☺️ neler yapıyorsunuz uyudumu bebeler icildimi kahveler 

2 gündür çok rahatım yemek derdim yok kahveler de Goncam dan deymeyin keyfime 8-)

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ohhhh afiyet olsunnn
(4,916 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm gel beraber olsun
tarafından
Ben herzamanki gibi tek tabanca
(4,916 puan) tarafından
Kıyamam gel bana sabahlayalim
-Reklam-
0 oy
(3,109 puan) tarafından

Afiyet olsun canım çok sinirili ve canım sıkkın :( 

(4,916 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm hayrola
(3,109 puan) tarafından
Karşı komşumun oğlunda bit varmış sakaldı benden benim kızımla oynadı hep çocuk pazartesi günü dediki kızın saçını kaşıyor kepek var o bite döner ana eve geldi çocuk taradım bit çıktı 3 gündür uğraşıyom sirkeleri duruyo kepek gibi ölümü canlımı bilmiyom onlarda kızı şampuanla yıkadım ama bit yok kepek gibi şeyler var saçında sonra kendime baktım  bu akşam taradım bendede çıktı kfayı yicem insan niye saklar ki bunu bit var demesen bile hasta biraz bi süre oynamasın deseydi bide o şekilde çocuğu okula göndermiş ee bizde biti yok şuan diyo bi zahmet 9 köye yaydınız sizde olmasın
(4,916 puan) tarafından
Allah ıslah etsin inşallah nefret ediyorum böyle insanlardan
(3,109 puan) tarafından
Bide 18 aylık kızımda var ona geçmez inşallah
0 oy
tarafından

Aksamustu uyudum uykum gelmiyor. Ogle bıseyler yemiştim acıktım yesem mi diye düşünüyorum. Yemek yemedim. Cocuklarla esım uyudu. Sut ıctım kesmedi mantı haşlamak geliyor içimden :) ayağa kalktığım anda bitmiştir bu iş :D

(4,916 puan) tarafından
Bende kilo alma diyetindeyim dün uğradım diyetisyene biraz söylendi ama benim elimde değil yiyorum gece bile kalkıp yediğim oluyor
tarafından
Bende hmn alıyorum cnm. Sanırım hormonlarimda sıkıntı var hamilelik zor geçti hep serum takıldı vucudum mahvoldu düzenim şaştı. Kaç yıldır bı. Verip tkrr alıyorum. Sıkıntılarım var Dr gitmem lazım
tarafından
Hamilesın bana dua et cnm
(4,916 puan) tarafından
Ederim cnm ben alamıyorum 70 le hamile kaldım 50 kiloya düştüm iyi Bir dahile doktoruna muayene ol geciktirme
tarafından
Kadın doğuma gıdıcem cnm. Regl cok agrılı oluyor saçım dökülüyor. Östrojen yüksekliğinden şüpheleniyorum basenlerden alıyorum hep. Uykusuzluk cekıyorum. Gogus agrım var sık sık oluyor. Değerlerim hep düşük herseyden de yiyorum. Vitamin kullanıyorum ama yok :(
0 oy
tarafından

Ohh afiyet ve bol sohbetleriniz olsun :) benim eşim gececi bugün bebişte uyudu bende uykum gelsin diye takılıyorum 

(4,916 puan) tarafından
Gece vardiyasini hiç sevmiyorum ya
tarafından
Bende hiç sevmiyorum hiç
0 oy
tarafından
Maşallah Allah nazarlardan saklasın 

Büyüğüm uyudu küçüğüm hala ayakta cips yiyiyor bir taraftan oyun oynuyor 
(4,916 puan) tarafından
Afiyet olsun

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Afiyet olsuuun. Kızımı uyuttum biraz önce vee ben de girdim artık yatağa şükürler olsunnn :) biraz telefona bakınıp uyucam. 

Herkese Allah rahatlık versin 
(4,916 puan) tarafından
İyi geceler cnm benim fırlama ayakta daha
0 oy
tarafından

Afiyet şifa olsun canım dizim bitti sobama odun doldurdum yatağa geçtim uyuyacam inşallah iyi geceler Allah rahatlık versin inşallah ✋:kissing:

(4,916 puan) tarafından
İyi geceler cnmmmm dadlu rüyalar ♥️♥️♥️
0 oy
(1,120 puan) tarafından

Afyet olsun sana cano☺️ kız ay firsadim olmuyor kahve içmeyide untyorum inanır mısın eşim geç gitgi gün kahve isterse yaparim oğlen yoksa aklıma gelmez ah benim bebem bugün de 23 30"da uydu isleirm yoktu çaydan sonra herkes uydu bende bi  duş aldım birseyelr yemek istyom Zuhal topali açtım bı yanda hemen yatim diyom geç olmadan gündüz çok yorulyom :(

0 oy
tarafından
Afiyet olsun canim yenicgordum postu yorgunum yogun bi gundu yenice yattim uyuyacam insaAllah 
0 oy
(66 puan) tarafından
afiyet olsun

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 532 göst.
5 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 466 göst.
+1 oy
32 cevap 1,422 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,090 puan) tarafından soruldu

413,652 soru

12,452,255 cevap

46,354 kullanıcı

Kategoriler

...