0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,277 puan) tarafından
Oğlum sütekli pipisini oynuyo ve büyük diye ağlıyo artık bi dr a götürmem lazım ama aceba kadın erkek hangisine götürsem ki kadından mı utanır çekinir erkekten mi utanır çekinir karar veremedim. Tuvalete girerken babasını istemiyo yanında normalde babasının yanında da pipisi açık duruyo ama o yüzden karar veremedim çok çekindirmek istemiyorum sizin görüşünüz nedir 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,359 puan) tarafından
Ayy benim bir arkadaşımın iki oğlu vardı biri 6 diğeri 5 yaşında küçüğü abisine sormuş abi bu hep büyüyor biz büyüdükçe bu da büyüyor e biz ne yapacağız nasıl saklayacağız diye abisi de bilmiyorum çok büyürse doktor keser herhalde demiş anneleri de dinliyormuş bize  anlatmıştı çok gülmüştük 

Çocuklar düşünebilir böyle şeyleri  çok üstünde durmayın zamanla unutur ama yine de doktora danışmak isterseniz siz bilirsiniz bu da erkek doktor daha uygun olur diye düşünüyorum 
(2,277 puan) tarafından
Yani bende öyle söyleyim sen büyüdüğün için büyüyo flann diye ama kendide rahatsız bende anlamadım napcam. Kadın dr a aldım randevuyu da inşallah iyi geçer bakalım
(2,359 puan) tarafından
inşaAllah canım olur böyle şeyler üzme kendini geçici bir durumdur
Benim oğlumun yok denecek kadar küçüktü sünnet olunca iyice küçülmüştü oğlumda küçük diye üzülürdü sen sünnet oldun diye küçük derdim öylece unuttu gitti
(2,277 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm <3
(2,359 puan) tarafından
Rica ederim ne demek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktorluk ne varki kuzu
(2,277 puan) tarafından
Yok cnm zaten 1 haftadır bez ayırmaya çalışıyorum şükür alışmaya başladı ama çişi olsa da olmasa da bu böyle
tarafından
İlk bez ayırma döneminde oluyor onu ona alistirman lazım
(2,277 puan) tarafından
Valla nasıl unutcak bilmiyorum önceleri benden çekiniyodu gizlice oynuyodu üstüne durmadım ki unutsun diye afedersin b.kunu çıkardı bıktırdı artık
tarafından
Bunun için doktora gitmene gerek yokki
Sorun belli ona kizmadan fark ettiğin an hemen dikkat dagiticaksin
(2,277 puan) tarafından
Yani her an dağıtmam mümkün olmuyor o an küçükle ilgileniyo oluyorum yada başka bişeyle kendide dr a gitcem diyip duruyo belki dr konuşursa işe yarar diyorum. Bide sünnet yerinde bi yapışıklık var falan demişti cerrah bi kaç ay önce aceba ondan mı eli sürekli pipisinde hepsine bi aydınlık getirmem lazım
0 oy
tarafından
Valla kadinda olsa erkek de olsa cekinexek yabancı sonucta sen alaninda ne kadar uzman ona bak 
(2,277 puan) tarafından
Ay onuda nerden anlıcam ki dr lar iyi mi değil mi bilmiyorum hiç.birini tanımıyorum
tarafından
Internetten arastir sikayet var mi yok mu basarilarini oku gecmiste nerelede calismis internet cagindayiz illa gidip taniman gerekmez
(2,277 puan) tarafından
Zaten bakıyorum her dr a gitmeden fikir sahibi oluyorumm ama her dr hakkında yorum olmuyo ki randevu açıklık durumunda demk gelince alıyorum araştırıyorum instagram hesaplarına bile bakıyorum:D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 112 göst.
0 oy
23 cevap 412 göst.
0 oy
8 cevap 265 göst.
5 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla042 (1,282 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,724 göst.

410,763 soru

12,360,117 cevap

41,419 kullanıcı

Kategoriler

...