0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından
Hayırlı geceler kızlar bir süre önce çok çetin bir sınavdan , canımın çok candığı hayatımın alt üst olduğu bir dönemden geçtiğimde , o zor günlerde en çok destek beklediğin kişilerden desteği bırak üstüne seni en zayıf olduğun anda zayıflıklarından vursalar. Hani düşene bir tekmede sen vur misali . Sizde o can acısıyla Rabbim bu insana bir meşgale verde benimle uğraşacak hali , zamanı kalmasın desen ama kötü manada değil , bir meşgale bir uğraş çünkü o kişinin bir uğraşı yoktur . Aradan bir süre geçer senin o sıkıntılı günlerin sona erer düze çıkarsın bu sefer karşıdaki insanın eşinin bir hastalığa yakalandığını duyarsın ( kanser ) . Şimdi benim aklıma takıldı ben hiç bu şekilde dua etmedim , ne kadar canım yansada kimse için hastalık gibi zor bir imtihan dilemem sadece bir meşguliyeti olsun böyle hinliklere enerjisi kalmasın diye dua ettim. Şimdi benim yaptığım dua bu hastalığa sebep olmuş olabilir mi ? Dua ettiğimde canım çok yana yana etmiştim. 

5 Cevaplar

+2 oy
(4,722 puan) tarafından

Bak canım sen hastalık demediğin iyi olmuş o zaman beddua olurdu Rabbim herşeyin en iyisini bilir bunu biz bilemeyız 

image

-Reklam-
0 oy
(974 puan) tarafından
Sen Rabbime meşgale ver demişsin Rabbim de o kişiyi böyle bi hastalıkla sınamış bilemezsin ki ya senin dilek kapın açıktı Rabbim kabul etti yada o kişi zaten bunu yaşayacaktı neticede herşey bi sınav değil mi
(609 puan) tarafından
Evet dediğin gibi de olmuş olabilir, bunu sadece Rabbim biliyor
0 oy
(1,704 puan) tarafından
Hakksız beddua söyleyeni bulurmus. Oyle olsa sana bi maraz gelirdi. 
(2,280 puan) tarafından
Söylediği şey beddua değil yalnız dua niteliğinde etmiş ama bi laf var kul affetse allah affetmez bu kötülük ver dememiş ama onun canının acısına istinaden belkide onu verdi rabbim bu bilinmez kimse bilemez bunu
(609 puan) tarafından
Evet sadece dua ettim çünkü duyduğum şeyler beni şok etmişti ve benimde en zor günlerimdi kalbimin acısı tarifsiz, ben o haldeyken karşımdaki hem benim bu zayıf halimden yararlanarak evimi yönetmeye , çocuğumu bana karşı doldurmaya ,yaptığım her hareketi ağlamamı bile başka yerlere çekerek adeta beni ezmeye çalıştı adeta bu zaten böyle bir kadın bundan hiçbirsey olmaz daha da yazamadığım bir sürü şey.
(2,280 puan) tarafından
Anlıyorum canım ama kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmıyo ben görümcemi severim ama kaynanamın evliliğimin ilk yıllarında bana olan tutumu canımı öyle çok yaktı ki kızından gör dedim mi hiç hatırlamıyorum ama her seferinde onu uyardım seninde kızın var ona göre konuş diye kızının evliliğinde başına gelmedik kalmadı resmen kaynana kayınbaba yüzünden ne huzur kaldı ne mutluluk şimdi 4 senelik evliliği boşanma aşamasınsa. Ha bunu duyan herkes ben bişey demeden sana ettiklerini çekiyo diyolar. Sen bişey demesende allah senin yerine veriyo cezasını
(609 puan) tarafından
Ben karşı tarafa hep iyi niyetle yaklaştım ama onun içinde bana karşı hep bir kıskançlık varmiş
0 oy
(1,731 puan) tarafından
Bunu ancak Allah bilir biz nereden bilebiliriz
(609 puan) tarafından
Evet bir tek Rabbim bilir , ben sadece benzer bir şey yaşayan oldumu duası bu şekilde kabul olan varmı yorum amaçlı açtım postu
0 oy
(138 puan) tarafından
Oyle bir durumda benim başıma geldi en zor ve zayıf zamanımda oldu bende dedim ki yüzüne sana hakkımı helal etmiyorum seni Allah a havale ediyorum.cok canımı yaktı ondan dedim. Dediğim oldu mu olmadı mı bilemem.gorusmuyorum ( gorumce)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 256 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde Heidi nin koylusu (3,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 182 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,021 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,277 cevap

37,574 kullanıcı