0 oy
37 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
Kızlar 29 aylık olucaz bu aralar o kadar huy değiştirdik hiç oturtmuyo sürekli oyun oynatmak istiyo oyun kurmayı gösteriyorum oynuyoruz Okey yetmiyo asla oturmak yok neyse yemekte yemiyo doğru düzgün azı dişi çıkmış biraz dedim ağrı kesici şurup icireyim rahat uyusun ağrıyordur diye çünkü gece hiç uyumuyo hep kalkiyo neyse bu gece yine 10 da yattık hep kalktı geri yattı kalkti derken sabah 4 te tamamen kalkmak istedi ama nasıl yorgunum halsizim bende alışmasını diye yatalim sabah olmadı annem felan diyorum yok en son ağladım eşimi kaldırdım neyse oturma odasına gittik oyunda oynamıyor sürekli huysuz süt içmek istedi içti bizde uzandık onu izliyoruz hayır yatmayın diyo acaba eşimle beni mi kiskaniyo herşeyi fırlattı en son gözüme kafa attı neymiş sürekli ışığı açıp kapatcakmisim her saniye kafayı yiycem niye böyle yapiyo bu çocuk nasıl davranmalıyım ya her istediğini yaptım bu zamana kadar diye mi böyle hırçın laf söz dinlemiyo eşimin sözünü dinliyor az çok dediklerini yapiyo benim asla 

1 cevap

0 oy
(5,577 puan) tarafından
Canim gece 4 te kalktiysa yataga geri koyup yatiracaksin. Uyuman gerek diyeceksin. İstedigi kadar aglasin. Gece uyku saatinde oyun olmaz. Sabah ortalik aydinlanana kadar yataktan cikilmaz. Bunlari ogrenmesi lazim. 

Her dedigini,her istedigini de yapma. Sinirlarini bilsin. Neden yapamayacagini anlat sonra birak aglasin. 
(262 puan) tarafından
Canım hepsini denedim yok uyuyomus gibi yapıp ben yatağa kafamı koyar koymaz geri kalkiyo asla kendi kendinede oyun oynamiyo hep biz oynatcaz
(5,577 puan) tarafından
Benim cocugumda kendi kendine oynamaz 3 yasinda bizle oynar. Ama her istedigini yapmam sadece oyunda degil genel olarak her istedigini yapmam.
Ama gece 4 te kalkarsa geri yatiririm. En fazla su icer,lavaboya gider. O saatte isikta açmayız,odadan da cikmayiz.
(262 puan) tarafından
Sürekli onunla oynamakta iyi mi yoksa kendi kendine oyun oynaması için yanlış mı bilmiyorum valla tek bakıyorum herşeyiyle ben ilgileniyorum şükür tabiki ama bazen isim olunca felan asla dinlemiyo inatla bırak oyniycaz diyo daha cümle kurmuyoruz dil terapistine gidicez  bende hiç pes etmiyorum çok uğraşıyorum hep geri yatırıyorum şu içirip ama yine kalkiyo agliyo bizi yatirmiyo elimizden kolumuzdan tutup kaldırmaya çalışıyor bu gece böyle oldu bakalım yoksa gayet güzel uyur geri yatardı memeyi biraktirali bır ay oldu hatta geçti ondanmi ne ozaman emip uyurdu
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 70 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,439 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 531 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.

409,899 soru