Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eltiye Gideceğim, Nasıl Davranmalıyım? Demistim
0
oy
221
göst.
28 Kasım 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Heygidiheyy
(
138
puan)
tarafından
soruldu
28 Kasım 2024
Heygidiheyy
tarafından
düzenlendi
Yaklaşık beş yıllık evliyim.Arkadasim hediye esprosso fincan takımı getirmiş bende instangramdan baktım benim elimde yapıp satıyormuş alçı altliklardan alayım dedim.eltimlede çok samimi değilizdir merhaba merhaba eşimle kardesi limonu bir kere çocuğu olduğunda gittik tamm.buda evine davet etti.iste gündüz gel oturalım yiyelim içelimhemde yaptıklarıma bakar seçersin ona göre yaparız falan bende çok samimi olmak istemiyorum.cunku ben nisanliyken hamileymiş çok aşırı kıskançlığını hissettim yani altınlarını yap ristirdi dı benimle durduk yere bende hiç öyle seyleride öyle insanlarına sevmem.bir saatliğine gelir bakarım kahven varsa bir kahve içer kalkarım zahmet etme dedim samimi olmaya çalışıyor ben mesafeliyim.esimde git otur çağır gelsin oturun diyor da nasıl davranacağını bilemedim çok samimi olmadan görüssem nasıl davranilir hayatımda sevmediğim insanlarla görüşmedim hiç demistim dün gittim
İşte kahve içtik yaptıklarına baktık alacaklarını seçtim ne çok mesafeli nede çok samimiyim.notrdum ona karşı. Bugünde rüyamda bir sürü yıkan gördüm.Hayr olsun inşallah buna işaret olabilir mi ?aile es akraba konusunu da açmadım öyle havadan sudan muhabbet ettik
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
28 Kasım 2024
Ekinoks
(
4,173
puan)
tarafından
cevaplandı
Şimdi sen eltinle 5 yıl sonrasında iletişime geçmişsin bireysel olarak ve param dışarıya gitmesin o satış yapıyor zaten düşüncesi ile bu bir zeytin dalıdır karşı tarafın algıladığı o da bu dalı tutmuş seni buyur etmiş bu duruma bu kafar anlam yukleme emin ol benim sana yazdığım gibi algiladi.Ve o bu düşüncelerde değil bence.
1 önceki yorum göster
28 Kasım 2024
Ekinoks
(
4,173
puan)
tarafından
yorumlandı
Başka satanlarda var illa eltin olacak diye birsey yoktu ,başkasından alsan ,ruhu bile duymazdi.Bu durumu kim olsa dediğim gibi algılar.
Ama niyetin baskada olsa bu duruma hizmet eden bir davranış şekli.Bakalim hayat size neler getirecek..
28 Kasım 2024
Heygidiheyy
(
138
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim iki bebem var öyle dışarıdan gidip alamam birkaç kişiyle görüştüm eve getiremem desi bende kaynanagilde falan karşılaşıyoruz diye hem ücretini öder hemde alabilirim diye düşündüm
28 Kasım 2024
Heygidiheyy
(
138
puan)
tarafından
yorumlandı
Birde bir heyecanlandi dedim sakın ol heyecan yapacak bisey yok bende insanım senin gibi dedim.
28 Kasım 2024
Ekinoks
(
4,173
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunlar seni bahanelerin ama hayat öyle demez ,vardır bir sebebi hayatın sizin yollarınizi kesistirmesinin.Tedirgin olma iyi ve güzel şeyler düşün.
Bilinçli yafa bilinçsiz olgunlaşan şartlar yada tercihler hiç önemli değil sen bu hamleyi yaptın (yaptirdi hlhayat sana ) iyi düşün iyi şeyler olsun.Abartma..
Ama karşındaki kim olursa olsun dediğim gibi düşünür.
Sonuçta arkadaşına çok başka bir hediye de alıp internetten sipariş verebilirdin ben seni haksız çıkarmaya çalışmıyorum bak hayatı nasıl okuman gerektiği tarafında bahsediyorum
Bazen bir tane davranisimiz yeni kapılar acara senaryoları değiştirir işte bunlarda hayatın getirdikleri olur.Korku ve endişe ile değil güzellikler ile kucaklamaya çalışmalısın
28 Kasım 2024
Heygidiheyy
(
138
puan)
tarafından
yorumlandı
Bakalım hayırlısı o zaman ne diyelim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
28 Kasım 2024
Derineylem11
(
995
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence güzel. Olmasi gereken de bu.sadece kaynana tarafı hakkinda konuşma .sürekli diken üstünde olursun. Gelip gitsen bile normal şeyler konuşun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Kasım 2024
B A R B I E
(
11,367
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım fazla büyütüyorsun gözünde elti öcü değil ki çok çok iyileri de var. Kıskançlık her yerde var öz kardeşler arasında bile.. ben de eltimin kıskançlarına bariz şahit oldum ama aramızda kötü tek olay bile geçmedi. Iyiyizdie senede bir iki kez konuşuruz. Eğer yakın olsaydık görüşürdük de emin ol
28 Kasım 2024
Heygidiheyy
(
138
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya çok farklı olaylar var ben zor bir donemden gectim saçma sapan şeyler anlatmışlar bir ton bayram günü birbirimize girdik hıçkıra hıçkıra ağlattı beni eşim bunlar yüzünden o yüzden gözümdeki profili kıskançlığı ve yalancı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Kasım 2024
Eflatun.
(
17,736
puan)
tarafından
cevaplandı
Geçmişte yaşanmışlıklar olmuş olabilir benimde elitimle oldu aramda sorunlar ama unuttum gitti gayet güzel anlaşıyoruz sadece elti de değil hayatta insan ailesiyle bile günü geliyor çıkışabiliyor yani bunu surdurmemmek lazm birde seni davet etmiş istese resim çekip atayım bak ben sana gönderirim falan da diyebilirdi yani incelik yapmış
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Kasım 2024
Huptirik
(
2,577
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen zateng onulsuz knyargiyla gittiginden dolayi bilincaltina oyle islenmistir ruyanda onyuzden boyle gordun diye düşünüyorum. Fazla samimi olmaya gerek yok ama hep demisimdir elin iyisinden akrabanin kotusu iyidir. Olumlu dunya, sana bir adim atmış bana gore. Cok samimi olmadan guzel jir sekilde ara ara gorusebilirsiniz bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
439
göst.
Kayinvalide ve eltiye simdi nasil davranmalıyım
21 Aralık 2022
Diğer
kategorisinde
Ilknur17
(
674
puan)
tarafından
soruldu
sohbet
0
oy
9
cevap
423
göst.
Benim eltiye göre yazılmış birşey. Sizin eltiyede lazim olursa.? :))
26 Ocak 2024
Diğer
kategorisinde
Damliskooo
(
594
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
0
oy