+1 oy
1,638 göst.
Aile kategorisinde (19 puan) tarafından
Eşimle 2.5 yıldır evliyiz. 1.5 yaşında oğlum var. Evlendiğimiz günden beri eşimin kuzeniyle samimiyeti hep dikkatimi çekerdi. Rahatsız da olurdum. Yaklaşık 1 yıl önce eşim işten geldiğinde kuzeninden mesaj geldiğini gördüm. Gülücük atmıştı kuzeni. Önceki mesajların hepsini eşim silmişti. Tartıştık, kuzeni de bana yazmıştı. Benim kuzenim konuşurum falan demişti. Kuzenin olabilir ama mesajları neden siliyor demiştim. Aynı şeyi eşinle ben yapsak nasıl olur demiştim. Neyse sonrasında eşime bir daha sakın mesajları silme demiştim tamam demişti. Ama yine siliyordu. 2 gün önce eşim babasına bir şey göstermek için telefonunu ona verdi. Kayınbabam da bana gösterdi. Tam o an yine aynı kuzeni mesaj atıp "deliii" yazmıştı. Eşim de 3 tane gülücük attı ona. Gir bakayım ne konuşuyorsunuz dedim. Girdi, yine tüm mesajları silmiş. Ben tabii surat astım anladı sinirlendiğimi. Kuzenine söylemiş bunu. Kuzeni bana yazdı. Biraz geçtikten sonra konuşmaları istedim ondan. Erken isteseydin atardım ama hem numarasını hem de konuşmaları sildim dedi. Sizin huzurunuz bozulacaksa ben onunla konuşmam dedi. Siz bu durumda ne yapardınız ? Eşimle eskiden ilişkileri olmuş diye biliyorum. Hatta birliktelik de olmuş.

67 Cevaplar

+18 oy
(18,859 puan) tarafından
Boşanma sebebi. Net. Yani hem ilişkileri olmuş. Hem hala mesajlasiyor. Hem de siliyor. . Bı de utanmaza bak. Kuzenim konuşurum diyo. Madem kuzenin neden yan gözle baktın. Malesef eşin seni aldatıyor bence . Tam sulaleye rezil etmelik 
tarafından
Hayat biti dedigin yerden başlar
(19 puan) tarafından
Benim ablamla kız kardeşim eşlerinden boşanmışlar. Kız kardeşim annemlerde kalıyor. Ablam da 3 yıldır ayrı evde. Bir de ben ailemi bu konuda üzmek istemediğim için katlanıyorum aslında. Yoksa eşimin bana kattığı hiçbir şey yok. O olmasa bile ben hayatıma her şekilde devam edebilirim. Hatta belki daha huzurlu olurum. Ama ailem bir de benim için üzülsün istemiyorum
(5,318 puan) tarafından
Canim madem boyle bi durum var. Azcik salaga yat bi sure. Esinin huyuna suyuna git. Baya iyi gozuk yani. Caktirmadan da telefonunu kurcala illa ki bi yerde acik verecektir. Mesajlasiyolarsa mesajlari kendi telefonuna video seklinde kaydet. Esinin ve kizin numarasi gozukecek sekilde.
Sonra artik bosanmayi dusunuyosan aldattigina dair elinde delil olur maddi-manevi tazminat davasi acarsin.
Bosanmayi dusunmuyosan da esinin telefonundan o mesajlari ekran gorutusu al. Yine esinin telefonundan tum yakin akrabalara o mesajlari gonder. Sonra kahveni ic keyfine bak esin ve kuzenin ugrassin. Sonra yine istiyosan bosan tabi ama dedigim gibi elinde kanit olsun.
(19 puan) tarafından
Kanıt olmadan zaten kimse inanmaz bana. Sonuçta daha 2 yıllık gelinim. Kaynanamla kayınbabam bile sırf kıskandığım için bu tür şeyler düşündüğümü söylüyorlardı bana
(85 puan) tarafından
Bu yorum kesiklikle iç sesim

Birak mesajla konusmayi onu yolundan bile geçirmem he benimde esimin kuzenleri var sarılır öperler ama bundan ilerisi olamaz aklima abi kardeş iliskisi sokmamis olsalardi bende izin vermezdim ama esim bu konuda cok tutucudur onlar benim kizkardesim der yanyana yatsa şüphe duymam
-Reklam-
+5 oy
(2,085 puan) tarafından
Konya ovası genişliğinde mübarekler
(691 puan) tarafından
Ohoooyyyyyyttt bu ıyyyıydııı
(19 puan) tarafından
Bu kadar genişlik mide bulandırıcı
+3 oy
(3,923 puan) tarafından
Birliktelik??? İyi dayanıyorsunuz gerçekten. Bu nasıl bir rahatlık. Kaldı ki o kuzenin size yazması ne hadsizlik. O kim ki kuzeniz konuşuruz diyor ya da eşiniz neden aranızdaki sorunu ona anlatıp kızı üzerinize salıyor. Bence ağırlığınızı koyun, eğer evliliğiniz devam etsin istiyorsanız 
(19 puan) tarafından
Bu adamla ömür geçer mi emin değilim.
+2 oy
(1,676 puan) tarafından
Ağızlarına sıçardım.. ne demek ne yapardınız. 

İlk evlendiğimizde eşim konuşurdu. Ben kıskançlıktan yana değil günahından bakarak kızdım konuştum. Sildim hepsini . İzin veremezdim. Günah dedim konuşman. Önce bir afalladı sonra tamam dedi. Bir daha konuşmadı
(19 puan) tarafından
Ya bide kuzeni biz oraya gittiğimizde hep dar pijamalar giyiyor. Bir de tesettürlü yani sen düşün. Saçı da açık. En son gittiğimizde beyaz ince pijama giymişti. İç çamaşırının izi baya görünüyordu
(1,676 puan) tarafından
Değil evine gitmek sokağın başından bile geçme bacım
(19 puan) tarafından
Aynen çok haklısın
(3,455 puan) tarafından
Kuzenim daha benim sacımın telini görmemiştir ne o kilot izi dhş belli kocana cilve yapıyor dikkat et
(19 puan) tarafından
Evet baştan çıkarma çabasına giriyor sanki. Onlar bize geldikleri zaman ben açık olmama rağmen sırf eşinden dolayı üzerime geniş rahat şeyler giyerim. Kalçamı bile kapatırım. Ama o tesettürlü olmasına rağmen bu şekilde giyiniyor
(1,676 puan) tarafından
Tövbe yarabbim. Valla bacım kapalıyım .  Gencim onu belli edeyim ilk başta 27 yaşındayım. Tesettürlüyüm erkek ortamına girmem mecbur girsem yeleksiz asla durmam. Neden yaşımı belli ettim derseniz yaşı büyükte yelek giyiyor diye düşünmeyin istedim. Vücut hatları belli olmasın diye. Uzun ayaklarıma bazende dizlerime kadar gelen yelekler hırkalar giyerim.
+2 oy
(1,060 puan) tarafından
Bazı olaylar karsısında nasıl bu kadar sakin kalıyorsunuz anlamış değilim. Ben olsam daha ilk seferinde kuzenim konusurum dediğinde bütün sülaleyi toplar ikisinide rezil ederdim. Bak bakalım konusuyor mu bir daha. Madem kuzen gözüyle bakıyor o haltları yemeyecekti önceden. Bosanmayacaksan kızı bir güzel yolmanı tavsiye ederim
(19 puan) tarafından
O zaman yeni evliydim. Gelir gelmez sülaleyi birbirine kattı derlerdi. Zaten kaynanam da beni istemiyordu gelin olarak.
+1 oy
(2,253 puan) tarafından
Konusamaz net bitti. Kuzenide olsa nikah duser, hal hatir sormaktan ileri gitmemeli sohbet. Net tepkini koy. Kuzenide eger bir laf demeye kalkarsa, benim esim aciklayamiyor umarım sene sine aciklayabilirsin  u durumu de gozunu korkut. Esine duyuracahini ima et. Ve asla yuz verme. Gerekirse kayinbabana kayjnvalidene durumu anlat, konussunlar. Ben konusursam kotu olur de
(19 puan) tarafından
Kaynanama söyledim 2 gün önce olan durumu. Ben inanmıyorum aralarında bir şey olsun dedi. Aralarında bir şey olduğundan değil, hoş değil bu durum dedim. Cevap vermedi konuyu kapattı.
(2,253 puan) tarafından
Iyi etmissin en azindan haberi olur, senle konuyu kapatsada karsi tarafa bir sekilde çitlatir o
(19 puan) tarafından
Kayınıma da aynı gün söyledim bu durumu. O kız çok boş biri dedi. Ben konuşacam abimle dedi.
+1 oy
(3 puan) tarafından
Yuuhhh tabiki ikisini de parcalarim hersey apacaik ortada gorusuyolar iste
(19 puan) tarafından
Bende şüpheleniyorum
+1 oy
(11,571 puan) tarafından
son cümleye kadar kuzenidir diyordum. ama bu eski sevgiliymiş. konuşamaz.

akraba ile sevgili olunmaz, evlenilmez sonra böyle ayrılık olunca ipleri de koparamıyorsun
(19 puan) tarafından
Aynen öyle. Aslında kuzeni de biraz nasıl desem cilveli biri. Oraya gittiğimizde hep dar pijama giyer. Eşi işten geç çıkıyor. Eşi geldiği zaman üstünü değiştirir. Daha düzgün şeyler giyer
+1 oy
(631 puan) tarafından
E birliktelik olmuş, olmasa dahi sevgili olmuş olsalar bile rahatsız edici. Silemez ayrı konu, Konuşama bile. Demek ki senin duymaman görmemen gereken Bi şey geçmiş aralarında. Susma bence bu konuda. Numara silme vs de hep hikaye. O kadar samimi olan başka şekilde de başka yerden de konuşur 
(19 puan) tarafından
Erken isteseydin atardım diyor ama o zaman da bi bahane bulacaktı eminim
+1 oy
(6,740 puan) tarafından
Yok daha neler her şey açıkça ortada bacım ilk gördüğün zaman tepkini verseydin keşke 
(19 puan) tarafından
Verdim ama vazgeçemiyor demek ki
+1 oy
(349 puan) tarafından
Eskiden birliltelikleri olmuş ve hala konuşuyorlar sen bundan ne anlıyorsun
(19 puan) tarafından
Zaten direkt aklıma kim bilir ne konuşmuşlar da silmiş mesajları geldi. Normal konuşma olamaz yani
(349 puan) tarafından
Bosanmayacaksan görmezden geleceksin boşanacaksan eğer vur kır dök
(19 puan) tarafından
Benim ablamla kardeşim boşandılar. Ablam 4 yıldır eşinden ayrı. Kardeşim de 3 yıldır ayrı. Bir de ben aynı şeyi aileme yaşatıp üzmek istemediğim için katlanıyorum aslında
(349 puan) tarafından
Baskaları onu yasadı ben yasamayayım ailemi üzmeyeyim diye bu hayat geçer mi kimse kıaıta bakmasın ben bu dünyaya bi kere geliyorum
(19 puan) tarafından
Öyle ama onları da üzmek istemiyorum. Bu zamana kadar ailem benden hiç incinmemiş. Eşim haksız da olsa hep kendini savunuyor.
+1 oy
(2,279 puan) tarafından
Kuzeni bana sen karışamazsın benim kuzenim deme cesaretini nerden buluyo pardon sen niye bu kadar pasif kaldın sen sorunlu musun ya ben sinirlendim burda ikisini de 7 sülaleye rezil ederim görürler korksun senden ne demek bu ya sen nasıl taviz verebilirsin anlamış değilim
(19 puan) tarafından
İlk defa böyle şeylerle karşılaşıyorum. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum
+1 oy
(811 puan) tarafından
Konuşamaz. Niye siliyor mesajları. Bise varki siliyor. 
(19 puan) tarafından
Kalabalık yapıyormuş sohbet kısmını. O yüzden siliyormuş. İnandık mı??? Tabii ki de hayır
+1 oy
(2,212 puan) tarafından
Hiç kuzeni filan deyip olaya masum bakamam, konuşma dediğiniz halde konuşmaya devam ediyorlarsa altında biseyler vardır bunun ve kuzeninin ne haddine sana mesaj atıp konuşabilirim demek, bana göre ters ki pek hoş kokular gelmiyor zaten 
(19 puan) tarafından
Eşime ne dersem diyim hep kendini haklı görüyor. Ben kıskançmışım, boş yere bu tür şeylere takılıyormuşum, abartıyormuşum, saçmalıyormuşum vs.
(2,212 puan) tarafından
Bana bunları düşündüren sensin , sen kendini toplamazsan benimde bu düşüncelerim devam eder ve dediğimi yaparım de , asla taviz verme canım
(19 puan) tarafından
Narsist olduğu için ne dersem diyim hep üste çıkmaya çalışıyor
(2,212 puan) tarafından
Canım sen onu kabullenmiş gibisin bak yani eşinin karakterini, ama bu kabul edilecek durum değil bana göre ya da farklı şeyler çıkarsa daha çok üzülürsün o yüzden seni bastırmasina izin verme
(19 puan) tarafından
Eskisi gibi susmuyorum, cevabını veriyorum. Bu onun daha çok sinirini bozuyor ama eskisi gibi değilim ona karşı
+1 oy
(2,300 puan) tarafından
Dikkat et niyetleri kötü bu devirde hiç kimseye güven olmaz kuzende olsa bu kadar samimiyet saçma sapan 
(19 puan) tarafından
Bende anlam veremiyorum. Benim de kuzenlerim var ama hiç birinde numaram yok. Bunlar nasıl bir şey anlamıyorum
(2,300 puan) tarafından
Bacım bence anlamak istemiyorsun gözünü açık tutsan yummasan anlarsın herşeyi
+1 oy
(1,967 puan) tarafından
Kuzeni evliyse olanları eşine anlatıcam de. Sen kendi eşine de söyle. Kocasına her şeyi anlatıcam. Eskiden birlikte olduğunuzu hala kopamadiginizi bakalım ne yapacaksınız o zaman de. Kaynana değil kayınpederine anlat durumu. Anaları oğullarını korur hep gözünün önünde yatsada benim oğlum yapmaz der . Bak o zaman nasıl tutuşuyorlar. Bir daha kesinlikle görüşmeyeceksiniz yoksa olanlardan ben sorumlu değilim bütün sulaleyi birbirine katarım hicbir akrabalık ilişkisi kalmaz de. 
(19 puan) tarafından
Bende kendi içimde hep bunları yapmayı düşündüm. Eşim bir de konu ne olursa olsun hep kendini haklı buluyor. Narsist
(1,967 puan) tarafından
Sen de narsist ol canım. O öyle diye susup kusma kendi bir b.ok sanıyor öyleleri. Onun kıçının kalktığı yerden öyle bir indiririm ki tepetaklak olur. Susup pisarsan kendi bir halt sanmaya devam eder.
(19 puan) tarafından
Haklısın. Ama elimde bi kanıt yok. Keşke olsa da günlerini göstersem
(1,967 puan) tarafından
Ne kanıtı canım kim bilir kaç yıldır böyleler profesyonel olmuşlar artık açık bir kanıt yakalayamazsın artık. Eğer cesaretin yoksa sonuçlarını ne olursa olsun katlanamam yapamam diyorsan hiç bulaşma. Ama yok ben kabullenemem diyorsan dediklerimi düşün derim.
(19 puan) tarafından
Bi düşünücem bunları
+1 oy
(17,065 puan) tarafından
Kuzeniyle değil eski sevgilisi hatta belki de şimdiki sevgilisi ile konuşursa yaparsınız diye sor eskiden sevgiliydiler şimdide kuzen ayağına birbirlerine yürüyorlar o zaman olayı bu şekilde değerlendirmek lazım 
(19 puan) tarafından
Bu bile olabilir. Yani ikisinde de o potansiyeli görüyorum
(17,065 puan) tarafından
Kizdaki o ukala tavır eşinde ki ısrar hiç iyi şeyler düşündürmüyor
(19 puan) tarafından
Bana da aynı şekilde düşündürüyor
+1 oy
(662 puan) tarafından
son cümleye kadar iyi bir kuzen ilişkisinin kıskanç eş tarafından tahrip edildiğini düşünüyordum. yani son cümle olmasa, sen kıskandığın için eşin gerginlik olmasın diye mesajları siliyor ama kuzeni ile bağını da gereksiz yere koparmak istemiyor diyecetkim. ama son cümle gerçekse bence 1 yıldır verdiğin tepki çok çok az ve sönük kalmış. 
(19 puan) tarafından
Ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Daha önce görmediğim, ihtimal bile veremediğim şeyler bunlar. Eşim de narsist biri. Acaba ben mi abartıyorum diye düşündürüyordu. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum:(
(662 puan) tarafından
öncesinde bir ilişkinin olduğu kesinse ve eşin bu ilteşimi normalleştiriyorsa ciddi bir problem var demektir bence
(19 puan) tarafından
İlişkileri varmış ama sevgili gibi mi bilmiyorum. Belki de birlikte olmak için takılmışlardır
(662 puan) tarafından
canısı birliktelik olmuşsa tam da o noktada sıkıntı zaten. yani afedersin önceden birlikte olduğu kadınla şuanda selamlaşması bile tuhaf bence. ay aman gönül bağım yoktu sadece ihtiyacımı giderdim falan ayakları saçma yani
(19 puan) tarafından
Bu zamanda hiç kimseye güven olmuyor gerçekten. Şuan eşime bakınca midem bulanıyor mesela
+1 oy
(7,559 puan) tarafından
Eşinin telefonundan wp sil tekrar yükle umarım konuşmalar geri yüklenir. Eşine de kuzenine de hiç güvenmedim. İlişkileri olabilir dedim ve son cümleni gördüm evet kesinlikle ortada ilişki var. Yoksa asla hiç kimse mesajları silme gereği duymaz. Önce ispat et sonra rezil et ikisini de. Bu süreçte sakin kal gizli yap ne yapacaksan.
(19 puan) tarafından
Eşime neden sildiğini sorduğumda çok kişi yazmıştı kalabalık yapıyordu o yüzden hepsini sildim dedi ama inanmadım. Bende ikisine güvenmiyorum
(3,455 puan) tarafından
Kuzen evli mi canım
(19 puan) tarafından
Evet evli 2 çocuğu var. En büyüğü 14 yaşındaydı sanırım. Küçüğü 7 yaşında
+1 oy
(1,587 puan) tarafından
Birliktelik ve sevgililik olmuş diyorsun en başta numarası olmaması gereken kişi şuan numarası varsa ne konuşuyor olabilir herşey apaçık belli o sana benim kuzenim karışamazsin derken hayırdır asıl o benim kocam sen kim oluyorsun demen lazımdı o kuzenin ailesini arardım ben kızınız böyle böyle sürekli eşimle konuşuyor bana demiyorlar ne konuştuklarını siz sorun artık derdim 
(19 puan) tarafından
Bir de biz beraber büyüdük falan diyorlar hep. Her ne kadar beraber büyümüş olsalar bile bu kadar samimiyet fazla. haksız mıyım?
(1,587 puan) tarafından
Canım samimiyeti geç artık  mercimekler fırında gibi görünüyor
(19 puan) tarafından
Bence de öyle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 271 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (974 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 441 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy