0 oy
147 göst.
Aile kategorisinde (38 puan) tarafından
Oğlum 3.5 yaşında ne yaptıysam kakasını tuvalete yapmıyot ağlama krizlerine giriyor bir sğrü çizgi film cırt cırtli kitap her yolu denedim ödül yöntemi lu bu çisini kpşa kpşa güle oynaya yapiyor tuvaletr ama kakasını asla her yolu denedim tükendim artık tükendim ben nasıl öğreticem bilmiyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,090 puan) tarafından
Peki tuvaletine yani lazımlığa bezini koyup bak buna yapabilirsin diyip güven verdin mi ? Birde onu dene alışmaya başlayınca bezi de atarsın 
(4,090 puan) tarafından
Dene canım inşallah faydası olur
(7,492 puan) tarafından
Bende bunu yazmaya gelmiştim gerek kalmadı ++++☺♥️
(527 puan) tarafından
Bir de lazımlığının etrafına battaniyelerden kabin gibi birşey yapabilirsin.
(4,293 puan) tarafından
Bu yuzden seviyorum burayi. Hamileyken bebek bakim postlari okurdum cok isime yaradi. Simdi kizim bir yasinda. Bu fikir de seneye lazim olacak bana :))
(4,090 puan) tarafından
Gastamonlum ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
(63 puan) tarafından
Canm çünkü vucudumdan bir oarca kopup gidiyor zannediyor . Bezinde olunca görüyor korkmuyor. Lazimlik denedinmi. Psikolojik destek aldirman lazım kendini yıpratma 
(38 puan) tarafından
Lazımlıkla bezi birlikte kullanmadım hiç onu deneyeyim bir de
(63 puan) tarafından
Ben hiç problem yaşamadım da çocuk doktoru asistaniyim ordan bildiklerim. Çocuk görmediği için korkuyo bı dene bakalım çözüm.olur insallh
(38 puan) tarafından
İnşallah ya
0 oy
(5,746 puan) tarafından
Bnm kızda öyleydi hatta yaomazdi bildiğin içinde kururudu afedersin kaç kez hastaneye gttim lavman yaptık artık cildrdik bağlama derdi ama yapmazdı  sonra sevdire sevdire hadi balıklar ciksin bak alkış falan yapıyordum iki buçuk yaşındaydı yap bak baba pamuk şeker getrcek bize diye diye alıştı anne babamı ara balıklar çıktı derdi yawtuk bnm zordu Ma geçti .

Sabır ister annesi .. sabırlar diliyorum 
(38 puan) tarafından
Vallahi her yolu denedim her yolu bizde kaç kez lavman yaptırdık hep güzellikle yaklaştık ben de babası da çok uzun zamandır uğraşıyoruz ama başaramadık daha
(5,746 puan) tarafından
Aliscak inşallah bnm kız artık sırf o lavman yüzünden korkmuştu şey gibi düşün büyük abdesti sanki kendinden bir parça ve çıkarmıyor . İllaki yapacak içinde kalmyck oyunlarla hep ama aliscak inşallah
0 oy
(12,936 puan) tarafından
Kaka eğitimi zorlamıştı bizi de çünkü kendinden bir organ sanıp korkuyor yavrular. Ben tiyatro bile yapmıştım lazımlık önünde sürekli çişimiz tuvalete kakamız tuvaletee diye şarkı söylüyorduk. Sonra tuvaletin önünde oturtup lazımlığı ile ben de yapıyor gibi yaptım oooo dedim ne kadar rahatladım falan çözdük öyle 3 günde
(38 puan) tarafından
Aynı seyleri yaptık girmediğimiz kılık kalmadı çişe alıştırırken hiç zorlanmadım çok titiz bir çocuk asla altına kaçırmaz çok dikkat eder ama kakayı halledemedik
0 oy
(3,588 puan) tarafından
Çişi nasık ögtettşn canım ne kadar surede ögrendi geceleri işiyor mu yatmadan önce bişey yediriyon mu
0 oy
(9,266 puan) tarafından
5 ayda kendisi yapmaya başladı günde bazen 3.4 kere bazen 10 kere yıkadım oluyordu çünkü haliyle kabız oluyordu tam anlamıyla yapmıyordu 

5 ay boyunca sabrettim smdj tuvalete yapiyor

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 41 göst.
+1 oy
5 cevap 326 göst.
20 Aralık 2024 Aile kategorisinde Nazz0816 (201 puan) tarafından soruldu
+4 oy
30 cevap 656 göst.
19 Aralık 2024 Aile kategorisinde Nagiiiss (300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 274 göst.