Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız yemekler hazırmı yapmayan benim gibi üşenen hasta varsa buyursun gelsin Allah ne verdiyse yer kalkarız ♥️♥️♥️♥️♥️
Benim yemek yapasım da yoktu süt alasimda hep ev sahibi abla yüzünden ( ALLAH RAZI OLSUN) Her sütçü geldiğin de zilimi çalıyor veya arıyor onun sayesinde sütçü yü kaçırmıyorum
Bi süt kaynatmak için girdim mutfağa hem sütümü kaynattim hem 2 dakika yemeklerimide yaptim
Bi bardak ta oğlumun diliyle düt içeyim dedim
İlik suyuna tarhana çorbası
Pirinç pilavı
Et sote yaptım
Bide üzüm hoşafı actimmi tamamdır
Eline sağlık kuzum mis gibi gözüküyor. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum henüz. Dünden corbam var başka ne yapsam diye düşünüyorum
Tavuk haşlama
Bulgur
Salata
Cacık yapacağım ben de.
Ben de gelen sütçüden dolayı pes edip yoğurt yapmaya başladım geyze her perşembe almıyorum dememe rağmen kapıyı çalıyor ve kazandı artık alıp yoğurt yapıyorum
Afiyet olsun eşim hamburger yapalım dedi hiç yapasım yok ama yapıcaz beraber. Bizde menü böyle
O mutfga girilmesini ben bazen birşey alacam dur şunu şurrya dur bunu burya derken bütün dezgah toplnamis sevmediğim halde o makine boşalmış neyse bu arlar mutgami geceden güzel toplriyom kız durmayinca kalıyor mayişyorum her gece Ocak dezgah makine sabaha sanki bütün iş yapılmış gibi seninde elerine sağlık cnmm ay bende kaç gündür süt alcam aldığımız bı abi vardı kapatmış bir ineği vardı ama sütü harikaydı tam anlamıyla yağlı köy sütü neyse eski kaldığım evde bı abla vardı o mahalde ondan alcam mecbur eşim trafiğe kalıyor bı giderdik gecikiyoruz soğuk bebişle orya kadar gidemem çok ormanlık var artk yoğurt başlicam bı kaç güne tamamiyle ek gıdaya geçcez insallh ☺️☺️benim yemek var bugün bı brokoli havuç yapar birazda köfte var kizartirim meleğime banyo yaptırdım bugün neyse uydu şükürler olsun hemen kaç gündür duş aldırmıyorum soğuktu bende bir cay molasi namz kılıp işlere koyulcam işe ev beni bekler;(;(
Aa bende açtım şimdi benim de kzce hasta ben kahve yaptım hiç derdim yok gibi kahve içiyorum
Sarımsaklı tarhana çorbası
Karnabahar bakla kızartması
Kuru biber kavurması
Afiyet olsun eline sağlık
Yayla çorbası
Makarna
Menemen
Çok karışık oldu ama napim alışverişe çıkmamız lazım yarın izinli eşim yarın cikcaz
Fırına pide içi verdim geldim dondum çok soğuk kendime gelemedim resmen sadece pide var bugün bide kalkabilrsem ezme yaparım
1,486,706 soru
24,304,789 cevap
344,322 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın