+1 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız yemekler hazırmı yapmayan benim gibi üşenen hasta varsa buyursun gelsin Allah ne verdiyse yer kalkarız ♥️♥️♥️♥️♥️

Benim yemek yapasım da yoktu süt alasimda hep ev sahibi abla yüzünden ( ALLAH RAZI OLSUN) Her sütçü geldiğin de zilimi çalıyor veya arıyor onun sayesinde sütçü yü kaçırmıyorum 8-)

Bi süt kaynatmak için girdim mutfağa hem sütümü kaynattim hem 2 dakika yemeklerimide yaptim :P

Bi bardak ta oğlumun diliyle düt içeyim dedim :woot:

İlik suyuna tarhana çorbası 

Pirinç pilavı 

Et sote yaptım 

Bide üzüm hoşafı actimmi tamamdır 

image

22 Cevaplar

+1 oy
(16,446 puan) tarafından
Daha yapmadım çay iciyorum kuru fasulye pilav mor lahana salatası var menüde 
(4,296 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm bol bereketli olsun inşallah
-Reklam-
+1 oy
(4,380 puan) tarafından

Eline sağlık kuzum mis gibi gözüküyor. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum henüz. Dünden corbam var başka ne yapsam diye düşünüyorum:angel:

(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm

Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah
+1 oy
(19,483 puan) tarafından
Tavuklu sebzeli pilav yapcam inşallah 
(4,296 puan) tarafından
(19,483 puan) tarafından
Amin inşallah ☺️
+1 oy
(2,330 puan) tarafından
Ay daha sabahki postuna yorum yapmıştım yemek fikrim yok diye sende benimde yok demiştin bidaha girdimki yemeklerin hazır maşallah hızına yetişilmiyor :D 

Ben anca tavukları soslayıp dolaba koydum iki saat sonra falan pişirmeye koyarım çorbam var zaten pilavda yapmayacağım çorba zaten pirinçli. Gerek yok 
(4,296 puan) tarafından
Ben mutfağa girene kadar canim dolabı actimmi gerisi geliyor

(2,330 puan) tarafından
Maşallah :)
Amin size de afiyetler olsun şimdiden
(4,296 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm:)
+1 oy
(2,261 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun ❤️ 

bende dünden Taze fasulye kavurması var , şimdi pilav mı erişte mı yapsam diye düşünüyorum:))
(4,296 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah ♥️ pirinç pilavı güzel gider bence
(2,261 puan) tarafından
dün vardı bitti , o yüzden bugün bi değişiklik olsun mu diye düşündüm
teşekkür ederim canım Allah razı olsun
(4,296 puan) tarafından
O zman erişte veya bulgur pilavı 2 gün üst üste pirinç olmasın
(2,261 puan) tarafından
aynen öyle yaparım canım teşekkür ederim
(4,296 puan) tarafından
Rica ederim cnm bol bereketli olsun inşallah ♥️
+1 oy
(5,496 puan) tarafından
Pirasa ve tavuk pirzola pisirdim. 

Eve gecince bulgur pilavi yapacagim. Ayran falan yeter heralde.
(4,296 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
+1 oy
(5,623 puan) tarafından
Kız valha helal sana seni her gördüğümde imreniyorum bende hamileyim ama kıçımı kaldıracak halim yok valha 41 kere maşallah sana başka söze gerek yok 
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Afiyet olsun canım.

Bende ilik sulu tarhana yaptım spagetti yaptım yedik bi. Aksama da pita ekmeği yapacam hamuru yogurdum. Buzlukta da döner vardı cikartayim ekmek arasi olsun bugunde dedim.
(4,296 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(639 puan) tarafından
Ohh afiyet olsun kıymalı nohut pilav salata yapicam daha kız uyuyor öğlen yapamıyorum 
(4,296 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Tavuk kizartma pilav yapcam bende
(4,296 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(4,063 puan) tarafından

Tavuk haşlama 

Bulgur 

Salata 

Cacık yapacağım ben de. 

Ben de gelen sütçüden dolayı pes edip yoğurt yapmaya başladım :D geyze her perşembe almıyorum dememe rağmen kapıyı çalıyor ve kazandı artık alıp yoğurt yapıyorum 

(4,296 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bende büyük olanı yoğurt yapicam diğerleri dolaba kaldırıp içeriz
0 oy
(1,611 puan) tarafından

Afiyet olsun :) eşim hamburger yapalım dedi hiç yapasım yok ama yapıcaz beraber. Bizde menü böyle 

(4,296 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bayadir bizde yapmıyoruz bi gün yapalım güzel fikir
(1,611 puan) tarafından
Aynen canım bebiş gelmeden yap ye :)
0 oy
tarafından
Oh mis eline saglik brn sksamdan nohut islatmistim cocuk pizza istedi esimde disardan yeriz bosver dedi 
(4,296 puan) tarafından
Eşinin fikri daha iyi bizde 2 gündür disarda yiyoruz bugün evde yapmak istedim
tarafından
Kiz 5 dkda piser nohutu ocaga koymak kac dk pilav pirmek kac dk ayak ustu bipe halledilirdi de iste cocuga kiyamadik o da ice sinmedi
0 oy
(2,428 puan) tarafından
Afiyet olsun canım, bende yapmadım daha sağlık ocağından geldim biseyler atıştırıyorum o arada da düşünüyorum ne yapsam diye:)
(4,296 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm
0 oy
(3,222 puan) tarafından
Ellerine saglik canm 

Mercimek corbasi cocuklara 

Ton balikli salata kendime bizde bugun boylee 
(4,296 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(1,126 puan) tarafından

O mutfga girilmesini:D ben bazen birşey alacam dur şunu şurrya dur bunu burya derken bütün dezgah toplnamis sevmediğim halde o makine boşalmış neyse bu arlar mutgami geceden güzel toplriyom kız durmayinca kalıyor mayişyorum her gece Ocak dezgah makine sabaha sanki bütün iş yapılmış gibi seninde elerine sağlık cnmm:P ay bende kaç gündür süt alcam aldığımız bı abi vardı kapatmış bir ineği vardı ama sütü harikaydı tam anlamıyla yağlı köy sütü neyse eski kaldığım evde bı abla vardı o mahalde ondan alcam mecbur eşim trafiğe kalıyor bı giderdik  gecikiyoruz soğuk bebişle orya kadar gidemem çok ormanlık var artk yoğurt başlicam bı kaç güne tamamiyle ek gıdaya geçcez insallh ☺️☺️benim yemek var bugün bı brokoli  havuç yapar birazda köfte var kizartirim meleğime banyo yaptırdım bugün neyse uydu şükürler olsun hemen kaç gündür duş aldırmıyorum soğuktu bende bir cay molasi namz kılıp işlere koyulcam işe ev beni bekler;(;(

0 oy
(3,791 puan) tarafından

Aa bende açtım şimdi benim de kzce hasta ben kahve yaptım hiç derdim yok gibi kahve içiyorum 8-)

Sarımsaklı tarhana çorbası 

Karnabahar bakla kızartması 

Kuru biber kavurması 

Afiyet olsun eline sağlık <3

0 oy
(11,435 puan) tarafından

Yayla çorbası 

Makarna 

Menemen 

Çok karışık oldu ama napim alışverişe çıkmamız lazım yarın izinli eşim yarın cikcaz :D

0 oy
(2,952 puan) tarafından

Fırına pide içi verdim geldim dondum çok soğuk kendime gelemedim resmen sadece pide var bugün  bide kalkabilrsem ezme yaparım 

Sizede afiyet olsun ❤
0 oy
(4,981 puan) tarafından
Hey yavrum hey senin 2 dakkada yaptığını 2 saatte yapamayan ben 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 353 göst.
0 oy
15 cevap 460 göst.
29 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 307 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 429 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...