Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_0b53806a2b4daf4b9e16cd04331de5b6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Döküm tava kullananlar burda mısınız-Güzellik-Bakım
0 oy
125 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (473 puan) tarafından
Teflon ve granitleri çöpe atacam ama  yerıne yanmaz yapısmaz ne alabılırım dıye sordum bır kız burdan döküm al dedi  döküm kullananlar memnun mu yanmaz yapısmaz ozellıgi var mı bıde hangı marka iyidir   mesela döküm sahan alayım ilk  bı deneyım  yumurta kırmaK ıcın  sonra hepsını degısırım  

7 Cevaplar

0 oy
(5,169 puan) tarafından
Döküm iyi ancak orijinal döküm bulman lazım piyasada döküm diye satılanların çoğu döküm değil
(473 puan) tarafından
Sence hangisini alayım orjınal tavsıyenız varsa
(5,169 puan) tarafından
Benim annem lava marka kullanıyor. Mesela o döküm dökümler ağır olur baya ayırt edici özelliği sayılır
(473 puan) tarafından
Yanmaz yapısmaz özelliği var mı sence
(5,169 puan) tarafından
Var canım ama aşırı ağar makineye atılmıyor zor yıkanıyor tek sorun o
tarafından
Bende lava marka döküm Tava kullanıyorum ama İnanki yıkaması çok zor ağır çok
-Reklam-
0 oy
(14,301 puan) tarafından
demir döküm var bende ama ağır, yumurta için kullanmadım hiç. güzel bir çelik alabilirsin, o da yapışmıyor düzgün isitırsan. dökümde et güzel oluyor 
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Döküm tavam var ama ağır ve temizlemesi çok kolay değil. Sadece et için kullanıyorum onu.
(473 puan) tarafından
Neden temızlemesi zor dibine mi yapısıyor herkes bunu yazmış bende herkese sorayım
(4,424 puan) tarafından
Deterjan sünger filan kullanmıyorum cizilmesin diye ve deterjan içine islemesin diye. Nemli bezle temizliyorum o yüzden çelik tava gibi filan basit değil kullanimi
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Tefal titanyum alabilirsin, Çelik de iyi döküm de yine iyi bilindik bi yerden al
0 oy
(3,520 puan) tarafından

Daha bu hafta aldım çok güzel ağır 1200 e aldım

image

0 oy
(1,777 puan) tarafından
Lava markasina bakabilirsin, temizligi biraz zor epey de ağır. Piyasadaki döküm kaplamalardan değil demir döküm oldugu icin, yemekler de daha lezzetli oluyor hakikaten
(1,777 puan) tarafından
Evet sahani ve ızgara tavasinda yapışma oluyor biraz çok değil. Çünkü yapismaz bi katman bi kaplama yok uzerinde tenceresinde sulu yemekler yaptigim icin onda oyle bir sorun yok. Temizlemesi zordan ziyade zahmetli. Sıcakken hemen temizlemek gerek soğuyunca yağlar yapışıyor bu temizligi zor hale getiriyor. Deterjan kullanmamak gerekiyor çünkü gözenekli oldugu icin içine giriyor ve sonra ki yemek yapışında icine karışıyor o deterjan kalintilari. Suyla temizledikten sonra kurutuyorsun hemen, paslanmasin diye. Sert firca ya da bulasik teli kullanmaman lazim yapısına zarar veriyor. Bir de kaldirirken üstüne hafif bir tabaka yağ sürüp oyle kaldırırsan ömrü uzar döküm ürünler zahmetli ama doğru kullanilinca çok saglikli
(473 puan) tarafından
Anağğp bu ne kız böyle ben hayatta uğraşamam.  Bana pekı şöyle saglıklı granıt olmayan  bır ürün önersene çocuğa her sabah omlet yapıyorum benım granıt geçen gün çizildi malesef  yenı bsıy alacagım   ama ne alayım çocuğa agır metal bulaşı olsun ıstemıyorum
(1,777 puan) tarafından
Bence çelik kullan o zaman ya da tefal al ama tefalin de tek kat değilde x2  x3 yazan bir kaç kat olanı alabilirsin. Çelik için de içine bi damla su damlatiyorlar falan iyice ısıtıyorlar yapismaz hale geliyor videosu var youtubeda falan bulabilirsin bi bak öyle yapabilirsen çelik daha sağlıklı granitlerden canim
(473 puan) tarafından
Kız pekı sen hıc Tefal kullandın mı o dedıgun x modelden
(1,777 puan) tarafından
Tefalin tavasini kullanıyorum canım ben de her sabah onda omlet yapıyorum ama şimdi yeniden alsam daha çok katmanlı olan modellerden alirdim benim ki tek kat kaplama olan x1 olan modeli yani☺️☺️
0 oy
(718 puan) tarafından
Granit almayı düşünüyorum neden atıyorsun canım hiç kullanmadım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 374 göst.
5 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Merveeem (88 puan) tarafından soruldu

413,914 soru

12,458,676 cevap

46,596 kullanıcı

Kategoriler

...