0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (19,880 puan) tarafından

Milyonuncu yaprak dökümü tekrarimi izlerken aklıma geldi. Kimler seviyor ferhundeyi. 

Bana sorarsanız hiç sevmem. Kimsenin de onun gibi bir gelin isteyeceğini zannetmem. Ama sevenler de çikiyor çok. Yorumlarda okuyodum izlerken. Hayret ediyorum. 

Maksat merak gidermek sohbet muhabbet ahshdhd

23 Cevaplar

0 oy
(19,880 puan) tarafından

En İyi Cevap
Oyuncunun şahsından değil Ferhunde karakterinden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(11,497 puan) tarafından

Çok iyi oyuncu :D 

(19,880 puan) tarafından
Yok kız oyunculuğuna bişey dediğim yok. Tam olarak Ferhunde karakterinin karakterinden bahsediyorum agsgsg
(11,497 puan) tarafından
Evlat olsa sevilmez ferhunde :))
(19,880 puan) tarafından
Kız baksana seveni çok. Burda yorumlarda da cok
0 oy
tarafından
Brnim kuzenim cok seviyodu 
(19,880 puan) tarafından
Sen izledin mi
tarafından
Kiz ben o zaman kucuktum simdi de sarmiyo eski nesil geliyo bana :)
(19,880 puan) tarafından
Boşver ic karartıcı zaten  ahshdhhd
tarafından
Hic tarzim degil :) pek dizi film izlemem zaten :)
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Evlerden ırak:)) iyi görünümlü ama çok seytansı
(19,880 puan) tarafından
Şeytansı nasıl bı sıfat ya agsgs
(2,575 puan) tarafından
Ahahha yani canlandırma yaptığı için seytansı gerçek hayatta da şeytan öyleleri valla :))
0 oy
(5,577 puan) tarafından
Ben seviyorum ya akilli ,zeki kadin. Tabi ki kusurlari yanlislari,hatalari var. Ama cogu konu da hakliydi. Acik sozlu. Ozellikle Sedef konusunda hakliydi. Kizlarin cok arkasini topladi,aileye yardimci oldu bazi konularda. 

Evlendikten sonra isi birakmasi en buyuk hatasiydi bence. Tum gun evde kendini sevmeyen bi aileyle yasamak zor olur ayrica ilk zamanlar kendini kabullendirmeye de calisti. Ama sevmediler. 
(19,880 puan) tarafından
Kızların arkasını bir iki yerde topladı evet. Ama asıl dağıttı. Leylayi hiç uyarmadi bildiar ği halde oguzla buluşurken neclayi yanlarına götürüp birbirlerine düşmelerini sağladı. Neclaya oğuz için cemle oğuzla olduğu gibi olmuyor değil mi falan diyerek onları yanlışa sevketti. Kızlar zaten bozuk karakterli ama o ayrı mesele. ne yek yapar ne temizlik. Üstüne masraf kıyamet. Ekmek elden su gölden asalak gibi yaşadı o evde.
(5,577 puan) tarafından
Evet calismamasi evde yardim etmemesi hataydi. Ama oda boyle alismis boyle yetismisti.
Oguz konusunda asil anneleri hataliydi. Necla ile opustugunu gorup bisey yapmadi. Bi Necla yi dovdu. Tek kusurlu kizi gibi. Leyla zaten havalardaydi. Aman ne bileyim bazi konularda Ferhun'de hakliydi.
Aslinda ben zeki,akilli ve guclu oldugu icin sevdim belki de. Hic bi zaman dusmedi zor durumda kalinca kimseye muhtac olmayip hemen bi sekilde durumu kurtardi. Tabi hatalari ,yanlislari vardi. Esini aldatmasi falan dogru bi davranis degil. Ama evliyken Sedef'le Şevket opusunce sevirci onlari desteklemis ,Sedef askimi itiraf edince masumane bulunmustu zamaninda.
(19,880 puan) tarafından
Aynen swdefin hatasını insan büyüyünce anliyo. Hayriye hanım zaten zaten apayrı. Fikret desen ayrı olay. Neden söylemiyorlar babalarına neden herşeyin bu kadar kötü olmasina göz yumuyolar çok garip . Neyse ki bu bı dizi agsgsgs
0 oy
(4,032 puan) tarafından
O zaten evlenirken 1 0 geriden başladı. Kendi dul kocası bekar olduğu için. Bu yüzden sevilmedi bu yüzden de o da kötü olan karakterini fazlasıyla ortaya koydu. Ülkemizde böyle duk kadın hor görülüyor, hoş karşılanmıyor. 
(19,880 puan) tarafından
Bence o evde onu bı tek Ali Rıza disladi. O da haklıydı. Hayriye hep kızım kızım dedi. Kızlar yengecim yengecim dedi. Onun istenmemesinin sebebi evliyken şevketle birlikte olmasıydı.
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Kaç kere izledim bilmiyorum :)) ferhundeyi sevmem ama bir çok konuda haklıydi,  yanlışları vardı onlar evden ırak aman aman, lakin Ali rizanin kızları hata yaptı oğlu hata ypti gelin olarak hep ferhundeyi suçlu buldular. 
(19,880 puan) tarafından
Suçlara hep çanak tuttu Ferhunde. Ali Rıza kinadigi şeylerin hepsini hatta daha beterini yaşadı.
(4,186 puan) tarafından
Malesef ki öyle, Hayri hanım derdi de parayıdı
(19,880 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(3,131 puan) tarafından

1 kere bile baştan sona izlemeyen ben :blink: 2 yada 3 bölüm ilk çıktığı yıl izlemiştim bidahada bakmadım . Ama bakıyorumda hep tekrarlar izleniyor hala

(19,880 puan) tarafından
Brn yillardir döner dururum. O zamanları mi ozluyorum bilmiyorum ama diziler o zamanlar güzelmiş ya. Gerçekçi. Avrupa yakası
Yaprak dökümü. Yedi numara aşkı memnu 1 kadın 1 erkek  dönüşümlü izlerim
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Son günlerde full izliyorum yaprak dökümünü.hepsi birbirinden beter.ali Rıza miyminti.insanin ömrünü yer.bildigin duygu sömürücü ve aşağılayıcı tıp.anneleri paragöz.para kimdeyse ona yapışıyor.had bilmez.ve asla çocuklarını sevmiyor.sevket pisirik ana baba sözünden çıkamayan ev bakamayan iradesiz bir tip.necla ve Leyla zaten utanmaz bir namussuz.ayse şımarık kariskan küçük dulcuk gibi evde.hele o fikret .kariskan bir kaynana evde.kimseye huzur vermedi ama onun hakkından da Cevriye geldi.hele o nehir kızının evli adama olan aşkını bildiği halde o kizinin arkasında durup o eve soktu onu.ana kız bir olup yuva dağıtmak için uğraştılar.fehundeyi sevmem ama bunlara da bu yakışır. 
(11,935 puan) tarafından
Sünepe dulcuk gibi laf dinliyor.insanlar yanlız konuşacak birşey yapacak bende geleyim diyor.hayir diyorlar banane diye ağlıyor tam böyle ağzının ortasına vurmalik
(3,131 puan) tarafından
Baya kızmış hepsine .kız niye izliyon ozamn strese sokuyon kendini :))
(19,880 puan) tarafından
Kız çocuk o tövbe estağfurullah agsgsg
(11,935 puan) tarafından
Öyle balet bir dizi ki sinirlenip sinirlenip izliyorum babanneme benzedim :D
(19,880 puan) tarafından
Ahshdh. Ben Ayşe'ye üzülüyodum hep
0 oy
(532 puan) tarafından
Severdim bıraz aslında :⁠-⁠)
(19,880 puan) tarafından
Wgsgsg benden başka seveni çok valla baksana  herkes öyle
0 oy
(4,497 puan) tarafından
Bir kez olsun izlemedim :D o yüzden yorumsuzum
(19,880 puan) tarafından
İzle için kararsin senin de ahshdhd sanki ulkecek içimizin kararmasina ihtiyacımız varnis gibi dönüp dönüp izliyorum abshs izlemiyorum da bulaşık yıkarken yemek yaparken açık durur. Dinlerim hep
(4,497 puan) tarafından
Ben onu filmlerde yapıyorum ses olsun diye :D
0 oy
(51,590 puan) tarafından
sevmek degil de hakli buluyorum çoğu konu da
(19,880 puan) tarafından
Bazı konularda haklılığı var evet ama çoğu konuda haklı bulmuyorum ben de
0 oy
(3,498 puan) tarafından

Hiç oturup izlememiş olan ben annem izlerken görürdüm sadece :D 

(19,880 puan) tarafından
Sen de izle senin de için kararsin abshsh
(3,498 puan) tarafından
Bu hafta dizi ararken bi baktım da daha keyifli olmam lazım şu an bünyem kaldırmaz :D
(19,880 puan) tarafından
Avrupa yakası 1 kadın 1 erkek yedi numara tavsiye ederim bı de doğu
(3,498 puan) tarafından
Teşekkür ederim avrupa yakası seksenler yedi numara benim döngüm diğerini tercih edemiyorumm şimdi de beni böyle seve başladım :)
(19,880 puan) tarafından
İyi seyirler ☺️
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Sevme değil de karakteri anliyorum diyelim. Çünkü 17 yaşında evlenmiş babası mezarda annesi cezaevinde. Hayatta kalma mücadelesi vermiş. Bu kadar ağır şeyler yaşadığı halde okumuş çalışmış mesleği var. Ali Rıza bey ve özellikle fikretin kardeşlerinin yaptığı her hatayı ferhundenin üstüne atma çabası. Sedef gibi miyminti sinsi birinin kardeşinin evli olmasına rağmen ona beslediği duyguları görmezden gelmesi Ferhunde bunu öğrenince ; sedefin masum aşkına ferhundenin gölgesi düştü demesi filan çok saçma ve kötü. Yani her olayda ferhundeyi öne sürdüler çocuklarının yanlışlarını dahi ona bağladılar. Ferhunde eğer o ailede büyümüş bir kız olsaydı hem çok aklı başında hem de bunlar gibi yanlışlar silsilesine düşmezdi. Ferhunde sevketi seviyordu ve sedefi öğrenene kadar da onu asla aldatmadi. Ayrıca dizide sevketin değişmesi de çok kötü olmuştu o yeni gelen deveye hiç alışamadım ve asla duyguları geçmemişti :D
(19,880 puan) tarafından
Seveni çökmüş hakkaten ferhundenin
(4,406 puan) tarafından
Bazı yaptığı şeyleri doğru bulmuyorum ama en akıllısı oydu iclerinde
0 oy
(13,080 puan) tarafından
evlere şenlik bir arkadaş ama o kibirli aileye anca öylesi yakışır. kızın ağzına ediyorlar, sonra ferhunde niye böyle 
0 oy
(1,548 puan) tarafından

En büyük hobim yemek karşısında yaprak dökümü izlemek :) Ferhunde şeytan ama Sedef konusunda çok haklıydı ama bize sedefi masum gösterdiler 

(19,880 puan) tarafından
Katılıyorum
0 oy
(336 puan) tarafından
Aslinda Ferhunde herkesin içindeki şeytanı çıkarttı,  sedef konusunda sonuna kadar haklıydı. 
(19,880 puan) tarafından
İşte ben bunu anlamiyorum insanları kötüye sevketmek iyi bişey mi? Leyla oğuzla gorustugunde onu kinayip kotulemedi. Neclaya da aynı şekildd oguzu öven şer söyledi. Şevket de hırsızlık yaptığı zaman şimdiye kadar yapmadigin hata dedi. Millet neler yapiyo dedi. Daha neler neler
Sedef konusunda haklı evet. Eskiden sedefi haklı görürdüm. Büyüyünce anlıyor insan sedefin yanlışını. Ama sedef ferhundenin yaninda melek kaliyo
(336 puan) tarafından
Olaya dışarıdan bakarsak sedef oğuzun soktu bunların hayatına bas şeytan sedef
(19,880 puan) tarafından
Aslında oguzu o sokması hayatlarına. Sedef oguzka tanıştığını ve ilgisini çekmediğini söyledi. Necla o sırada zengin yakışıklı lüks araba kelimelerini aynı anda duyunca ağzının suyu akarak sedefe bakiyodu.  Sedef bak bana numarasini verdi diyerek neclaya uzattı. Necla da az sonra cebine kattı. Yani sedef hiç onların hayatına falan sokmadı aslında.
0 oy
(14,666 puan) tarafından

%30 bazı konularda haklılık payı vardı :)

Mesela kocası ile birlikte aile evinde yaşaması 

Sedef konusun da da haklıydı sonuçta  Sedef Şevketi seviyordu ☺️

(19,880 puan) tarafından
Haklı olduğu konular vardı. Mesela Ali rızaya özür dilediği zaman Ali riza herkes skfigini biçer deyip kinamisti onu. Kendi çocuklarına çok guvenmisti. Gördü sinunda çocuklarının yediği naneleri.  
Ama kocasının aimesiyle yaşamayı kendi jstedi. Hatta Şevket öyle şey mi olur dedi. İstemedi birlikte yaşamayı ailesiyle. Ferhunde de beklersek iş bozulur diyerek ısrar etti sevketi ikna etti. Yani orda kendi yaşamak istedi. Ama evde kontes gibi yaşadı. Yemeği onune geldi önünden kalktı. Ali Rıza hariç herkes kızım kızım abla abla şeklindeydiler
0 oy
(296 puan) tarafından
Ben yeni başladım izlemeye henüz 22.bolumdeyim. şu ana kadar izlediğim bölümlere göre yorumlarsam Ali Rıza kibirli burnu dik tutucu baskıcı hiç sevmedim, Hayriye paragöz ve evlatlar arası ayrımcılık yapıyor sevmedim. Sedef masum gözüken bir şeytan utanma arlanma yok Ferhunde buna ne yapsa az. Şevket doğrucu gözüken ama esasında tam bir şer.fsiz karakter Sedef ilani aşk etti gururu oksandi resmen e Leyla'yi da Oguzla zorla evlendiren yine o oldu.  Leyla desen bu dizinin açık ara en or.pu ruhlusu kız kardesinin erkek arkadaşına kendi yapıştı tecavüze uğradığı halde yine oğuz oğuz peşinde gitti yani masumluk sıfır hepsini bile isteye yaptı haketti.  Nejla şimdilik fena değil gibi okuluna gidiyor geliyor mantıklı hareket ediyor sonraki bölümlerde ne olur bilmem.  Sedefin annesini sevdim çok iyi bir anne.  Fikret biraz ferhundeye karşı  burnu dik kibirli babası gibi ama ne olursa olsun kardeşlerinin hep yanında yani açıkçası bu kadar fedakarlık güzel ama sırf gelin diye ferhundeye böyle davranması bir değişik geliyor.  Dizinin en masumu Ayşe :) Ferhunde çok değişik evet kötü gibi ama aslında çokta kötü değil ne bileyim ben sevdim açıkçası ya Ayşe'ye çok iyi davranıyor kızlara kötü yengelik yapmadı hatta sırlarına ortak oldu sadece fikrete karşı değişik davranıyor e o da karşılıklı gıcık kapma bence. E kaynanaya kaynataya da çok büyük ayıbını görmedim.  Açık sözlü doğrucu bir karakter bence 

(19,880 puan) tarafından
Sen sonraki bölümleri izle de gör. Spoiler vereyim mi ahshdhd
0 oy
(1,124 puan) tarafından

Ahhh bende izlerim çocukken sevemzdim filmi aslında karterini sevimiyom filimde izledikçce bazı yerlerde kayın pedere yaraniyor kaynaya bu sefer onlar istemiyor buda daha hirçinlaşiyor bir yerden sonra aile olmanın çabasında bu sefer onlar sevmiyor sevseler sonra belki bu kadar hırçın ollmaz ama oyunculuğu da güzel :D

(19,880 puan) tarafından
Ferhunde gibi bir gelinim olmasını istemezdim şahsen. Ama seveni çok baksana. Neyse gelinin onun gibi olur belki agshdhdh
(1,124 puan) tarafından
Ahahhah benimi gelin dedin;(

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 314 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 339 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde bbsradrkk (1,639 puan) tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,833 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...