0 oy
435 göst.
Diğer kategorisinde (19,483 puan) tarafından

Milyonuncu yaprak dökümü tekrarimi izlerken aklıma geldi. Kimler seviyor ferhundeyi. 

Bana sorarsanız hiç sevmem. Kimsenin de onun gibi bir gelin isteyeceğini zannetmem. Ama sevenler de çikiyor çok. Yorumlarda okuyodum izlerken. Hayret ediyorum. 

Maksat merak gidermek sohbet muhabbet ahshdhd

23 Cevaplar

0 oy
(3,440 puan) tarafından

Sevmiyorum ama aslında o film gerçeği çok yansıttı özellikle kimseyi kınamamak büyük konuşmamak gerektiğini öğretti ama herkes oğuzun nejlayı leylayı konuştu en sevdiğim karakter cevriyeydi :D

(19,483 puan) tarafından
Dizi çok gerçekçi çekilmiş. Evde bı çok ayrıntı var. Fasulye ayıklama buzluğa börek atma bile agshdh. Cevriye ayrı bi olay zaten. Dusman başına
-Reklam-
0 oy
(7,782 puan) tarafından
Sanki bütün yaşadıklarını ferhunde yüzünden yaşamışlar gibi göstermişler ama alakası yok hepsi kendi hataları ferhundeninde haklı yanları var
(19,483 puan) tarafından
Haklı yanlari var. Ama ferhundenin bı çok yönlendirmesi var olaylarda .
(7,782 puan) tarafından
Yani bazı konularda var
0 oy
(17,886 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Haklı olduğu noktalar var ama sevimli mi asla değil  Sedefe karşı Şevkete karşı hele verdiğim terbiyeye güveniyorum nihayetinde herkes ektiğini biçer diyen Ali Rızaya karşı yüzde yüz haklı idi. Ama şu da bir gerçek ki kimse Ferhunde gibi gelin eş yenge istemez kocalarına sadık değil para göz. İlk kocasını Şevket ile Şevketi Levent ile aldattı kim Ferhundeye iyi diyebilir ki ? 
(19,483 puan) tarafından
Yorumları oku kız diyen çok ahshs
(17,886 puan) tarafından
Onlar kendini çok kaptıranlar gerçek hayatta karşılarına Ferhunde gibisi çıksa Hayriye gibi musibet deyip durarlar asla objektif bakamıyorlar evet haklı yanları vardı ama asla masum değildi yaşananlarında suçlusu değildi günah keçisi onu seçtiler
 dizinin harikalığı orda herkes tamamen iyi veya tamamen kötü değil
(19,483 puan) tarafından
Katılıyorum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 313 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,153 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 337 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde bbsradrkk (1,639 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,681 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...