+1 oy
428 göst.
önce Aile kategorisinde (424 puan) tarafından
Hanımlar eşimin işi gayet iyi ama istifa edebilirim diyor köye çiftlik kurup hayvancilik yapacaklarmış kardeşleriyle siz olsaniz gider misiniz zorlarsa boşanmaya  kadar gidicek diye korkuyorum ben yapamam büyük konuşmayın da köy hayatı hayvancılık ben de köy çocuğuyum ama hayvancılık yapmadım işini . Kendim atanamayan bir hemsireyim öle biseyde boşanirim desem abartmış olur muyum 

24 Cevaplar

+2 oy
önce (2,474 puan) tarafından
Benim adam da çok istedi gitmek zamanında ailesiyle iyiyken gitmedim bilmediğin işte ne huzurun olur ne bereketin . Hayvancılık öyle kolay değil karşıdan göründüğü gibi her yiğidin harcı değil . He eşim üstesinden gelir mi gelir çünkü kayınpeder yıllardır yapıyor eşim de alışık ben değilim ama . Sağolsun kayınpeder de gelme sakın köye dedi öylelikle vazgeçti kaynanamla benim adama kalsa şu an ya boşanmış yada hay,Van bakıyor olurdum bide büyükbaş 
-Reklam-
+2 oy
önce (403 puan) tarafından
Bana atanamayan hemşire çok garıp gelmıstır hem puanları çok düşükle atanıyor hemde sürekli alım var   nasıl atanamadın hayret
Ya bıde siZ şaka mısınız ÖSYM tercıh kılavuzunda torpil nasıl yapılabılır ki  cıdden kendınız inanamış olabılırsınız ama yanlıs bılgıye inanıyorsunuz haberınız olsun
Bide 4 yıldır 81 ve 85 alan üstelık covıd dönemi araya gırdıgi halde nasıl atanamadı.  Sağır sultan bile atandı covıd donemınde saglıkcılar hepsı gırdı siz neyı savunuyosunuz
önce (243 puan) tarafından
Bence ya bilgin yok yada tv izlemiyorsun kpssden full çekip mülakatlarda 0 alıp atanamayan binlerce insan intihar etti sağlık alanında ise tercih klavuzundan sadece tercih yapılabiliyor farkında mısın
Saglıkcılar mülakatla alınmıyor kı tercıh klavuzyla tercıh yapıp atanıyor
önce (243 puan) tarafından
Sanırım şu noktada anlaşamadık evet mülakat yok fakat fakat atanacak isimler listesi önceden belli oluyor o hastane şu il vs için
+1 oy
önce (15,344 puan) tarafından
Sende mi hay.van bakacaksın. Sen evinde oturup kpss çalışacaksan dert etme. Yok sende ahıra gir falan diyecekse şahsen ben istemem yani yapamam. 
+1 oy
önce (2,753 puan) tarafından
Erkeklerin genel düşüncesi hiç sevmiyorum
+1 oy
önce (50,873 puan) tarafından
bende istemem köyde oturmak canim guzellikle.soyle pat.diye birakmasin isi
+1 oy
önce (138 puan) tarafından
Eşim köyde hayvancılık yapıyor bizde köydeyiz hiç Bi sıkıntımız olmuyor yeri gelince yardımda ediyorum ne olmuş yani eşin değer verdiğin insanla bu hayat için mücadele edeceksin onunla birlikte bi hayat yaşıyorsun bence bu boşanma sebebi değil yani bence bunu boşanma sebebi yaparsan gerçekten eşine karşı sevgin yok 
+1 oy
önce (3,976 puan) tarafından
Köy hayatı hoşuma gidiyor ama hayvancılık yapamam sanırım. Tavuk filan belki.
+1 oy
önce (11,271 puan) tarafından
bu ortak verilecek bir karar. hayatımda köyde yaşamadım, köy hayatı nasıldır onu bile bilmem. eşim bana böyle baskı kursa ben seni boşarım derim. hele hayvancılık herkes yapamaz 
+1 oy
önce (3,852 puan) tarafından
Köye gitmektense boşanırım cümlesini yürekten söylüyorsanız zaten o ortamda yapamazsınız. Eğer bunu laf olsun diye söylerseniz de ciddiye alınmayıp tıpış tıpış köye gidersiniz
+1 oy
önce (6,455 puan) tarafından
Bende koy nedir bilmezdim ama eşim köyde oturuyordu evlendik köyde yaşıyoruz bir ara şakasına inek alacam falan dedi kusura bakma ben bakamam anlamam sen tek başına her şeyini yapacaksan buyrun al asla beni karıştırma dedim o da ilk ve son oldu söylemesi evet seviyorum buraları ama asla hayvanla uğraşamam anlamam da bir tane tavuk bile yok bizde 

Sende kendi yapacaksa karışma madem öyle uğraşsın dursun 
+1 oy
önce (303 puan) tarafından
Köy hayatımı bende yapamam işi de güzelse bence ikna yoluna gidin. Boşanmak istiyorum cümlesi hiç bir sebeple kurulmamali ileride karşınıza çıkar mutlaka ciddi olmasanız bile. Birde kardeşleriyle toplu bir iş çok sıkıntılı yarım bir gun mal kavgası mutlaka olur bu şekilde anlatmaya çalışın 
+1 oy
önce (3,050 puan) tarafından
Ben asla köy insanı değilim. Eşim in babası annesi köyde yaşıyor bana takılıyor bazen köye gideriz ileride orda yaşarız diye. Asla yapamam ben tatillerde bile 3 gün anca kalıyorum dışarı hiç çıkamıyorum sevmiyorum hayvanlara dokunamam bakamam. İstemiyorum kesinlikle diyorum. Beni seviyorsan bu konuyu kapat bu şekilde mutluyuz diyorum 
+1 oy
önce (16,863 puan) tarafından
Açıkçası ne iş yapacağından ziyade kendi başına karar vermesi benim için can sıkıcı marketten çıkıp fabrikaya girmek gibi bir şey değil bu sizide içine dahil eden bir yaşam şekli değişikliği kendi kendine vereceği bir karar asla olamaz 
+1 oy
önce (2,513 puan) tarafından
Çok zor ya bizim bir tanidik bırakacak hayvancılığı bu ortak alınacak karar koyun durumu da önemli köy var köy var 
+1 oy
önce (1,458 puan) tarafından
Ben giderim çünkü eşim asla bana yaptırmaz kendi yapar bende şimdiki gibi evle çocukla uğraşırım 
+1 oy
önce (1,069 puan) tarafından
Eşim köyüne taşınıp çiftçilik yapmak istiyor. Bı ara bu konu hakkında tartışırken o zaman benden boşan git köyünde yaşa demiştim. Ondan sonra daha da konuyu açmadı. En güzeli herkesten uzak yaşamak çünkü iki gün yüz ver üçüncü gün astarını istiyorlar.
+1 oy
önce (4,549 puan) tarafından
En iyisi bacım otur kpss çalış sen atanmaya bak  atanmasi kolay bir bölüm 
+1 oy
önce (51 puan) tarafından
Ben şahsen giderdim çünkü köyde doğup büyüdüğüm için seviyorum köyü ****** bakmayıda siz köyde yapamadığınız için size zor gelir 
+1 oy
önce (563 puan) tarafından
Benim eşimde istifa etti ve köye taşındık :D:D hayvancılık yapıyoruz yıllardır istiyordu şehirde hicbisey sahibi olamadık belki burda oluruz ve ben hiç köyde yaşamadım hayvanların diski kokusundan bile tiksinirdim şimdi hep yardım ediyorum 
+1 oy
önce (122,627 puan) tarafından
valla bacim ben 2 bebeye zor bakiyom kaldiki boyumdan buyuk inege falan asla bakamam sende diret yapamam de kabul etme

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
6 cevap 77 göst.
0 oy
16 cevap 1,493 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hatice Eren (4,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 410 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (227 puan) tarafından soruldu

404,803 soru