0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (1,057 puan) tarafından
Bornozları kaç günde bir yıkıyorsunuz. 

26 Cevaplar

0 oy
(417 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Her hafta yıkıyorum
(1,057 puan) tarafından
En mantıklısı
-Reklam-
+2 oy
(51,324 puan) tarafından
kafama ne zaman eserse
(1,265 puan) tarafından
Aradığım yorum :D
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Çok ıslak olunca yıkıyorum çamaşır azsa yıkıyorum değişiyor 
(1,057 puan) tarafından
Bana nemli kaldıklsrı için kirli geliyor hep. Mikrop üremek için çok müsait çünki. Ben en kötü ayda 1 yıkıyorum
(2,184 puan) tarafından
Ayda bir değil haftada büyük ihtimal ya 1 yada 2 kez yıkıyorum çünkü çok ıslak olunca direk makina atarım
(4,912 puan) tarafından
Çok ıslak değilse güneşe atıyorum ben kuruyor mikrobu oluyordur. Sık sık atarım makınaya ama sürekli kullanıldığı icin
(2,184 puan) tarafından
Bende öyle çok ıslak değilse güneşe çıkarırım balkona asarım
0 oy
(435 puan) tarafından
Haftada 1 bazen 8-10 güne sarkıyor
(1,057 puan) tarafından
Anladım canım. En iyisini yapıyorsun. Kış geldi biraz koruması uzuyor ama kirli olmasından iyi.
(435 puan) tarafından
Banyo bayağı sıcak hemen kuruyor ama yine de hafta da bir yıkamaya gayret ediyorum bazen sarkıyor tabi
0 oy
(82 puan) tarafından
3. Kullanımı bazen görür bazen görmez genelde iki defada yıkarım. Çok ıslanıyor ve kurulama için heryere sürülüyor. Her hafta yıkanıyor diyebilirim. 
0 oy
(3,082 puan) tarafından

Benim komşu her banyo sonrası atarmış makineye o geldi aklıma .asla 2.kez kulalnmayız aynı bornozu dedi:O

Ben 15 günde bazen 20 günde atarım tek atarım bornozları 

(2,813 puan) tarafından
Suya yazık öyle yapacağına 2 3 yane daha havlu alıp dönüşümlü kullansa tek seferde yıkasa keske
(1,057 puan) tarafından
Ben de 2 haftada ya da 3 haftada atarım. Badem değişiyor tabi
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Aslında her yıkanmada temiz olsa daha güzel olur ama yıkayan nadirdir sanırım
0 oy
(7,944 puan) tarafından

Her banyodan sonra makineye atan ben :D

(2,184 puan) tarafından
Puhahahhahaa aklıma çok şey geldi ama neyse sksjsjjs
(7,944 puan) tarafından
Hahahahahahaaa gelmesin anam fesatlık etmaaaa☺☺
(2,184 puan) tarafından
Etmeyecam sjsjsjjsjs sustum :D
0 oy
(107 puan) tarafından
Her banyodan sonra mutlaka bizim bornozları ve çocukların banyo havlularını makineye atarım yedekli olduğu için sıkıntı olmuyor ben tekrar kullanamam 
0 oy
(1,844 puan) tarafından
2. Kulanımdan sonra yıkarım 
0 oy
(2,946 puan) tarafından
2gunde 1kere yıkarım
0 oy
(168 puan) tarafından
Eşim kendi bornozunu 3 4 kullanım da kirli sepetine atar bende öylelikle yıkarım araba tamircisi olduğu için yağ benzin sürekli kirleniyor sık sık yıkamak zorunda kalıyorum onunkini bazen benimki hafta da 1 yıkarım onunkini ayrı yıkarım değişiyor:)
0 oy
(909 puan) tarafından
Her hafta yıkıyorum genelde bazen beyazları atacaksam makine dolu değilse o zamanda araya sıkıştırıyorum hemen haftada 2 falan yıkanmış oluyor içime sinmiyor ıslak kalıyor illaki. Yazın kuruyor falan ama banyo nemli oluyor o yüzden içime sinmiyor kışında malum havanın durumu banyo dışına petek önüne asıyorum ama yine de ıslak bekliyor kuruyana kadar 
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Belli olmuyor banyoyu dık yaomıssak haftada bır az yapmıssak 2 haftada. Ama kapı sütlerııne falan atarm kurusun dıye öncce bı ıslak ıslak asınca kokuyor hemen
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Haftada bir bazen de çok ıslak görünürse gözüme 4 5 günde bir 
0 oy
(540 puan) tarafından
4-5 günde bir yıkıyorum 
0 oy
(262 puan) tarafından
Değişiyor adet döneminde her kullanımda yıkarım. Ailecek 2 sefer kullandıktan sonra yıkarım
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Bugün bir posta gördüm her duş sonrası yıkanması gerekiyormuş, vücudumuzun her alanına temas ettiği için yıkanmadığı zaman enfeksiyon riskini artıyormuş 
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Her banyo ettikten sonra yıkıyorum benim midem bulanıyor öyle bırakınca 
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Yazın 3 4 günde bir yikiyom hergun duş alınıyor hemde yazın hemen kuruyor ama kışın bir hafta 10 gün yikamadigim oluyo ipte kurumuyo kolay kolay 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 245 göst.
7 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yenianniiis (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 189 göst.
0 oy
6 cevap 60 göst.
0 oy
3 cevap 172 göst.

408,336 soru

12,267,618 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...